Ahooj maminky,vim ze toto tema se sem.uplne nehodi..
Ale mam problem a tim zadam i cely team modrehokonika.sk o pomoc.
Nevite nahodou nejaka z vas,nebo nekdo kdo ma zkusenosti s modrym konikem cr. Proc nefunguje jeho server?Nejde se tam jakkoliv dostat..takze ani neprihlasim nic.Dekuji za pripadne odpovedi
Mám stejný problém, čerský kůň od včerejška hlásí Server nenalezen...?
mne v poriadku načítalo českú stránku teraz 🙂
@katcha. Presne tak a ja nevim co se deje...nenacte mi ti vubec...
dnes jsem se normálně přihlásila
Také mi to od včerejšího dopoledne nejde načíst, ani teď 7:45. Je teda prapodivné, že někomu to jede, a někomu ne. Zkoušela jsem i různé prohlížeče, a nejede v žádném. Uměl by někdo označit aspoň slovenské správce? Nebo někdo nějaké info? Mám tam rozjeté obchody na bazárku, a pokud mně koník nejede a těm druhým ano, je to celkem průser... jestliže to někomu jede a někomu ne, řeší se to vůbec, vědí o tom čeští správci?
@modrypitrisek to ke preve to co sem vcera zkousela resit a nikde sem nic nenasla...
@terulka0093 teď jsem tam zkusila a v poho, jsem z Čech, že by Slovensko nechtělo aby jste tam koukaly??? :o)) https://www.modrykonik.cz/
@medulef Jsem z ČR a taky nic.
@modrypitrisek hm, tak to je divné, jinak bohužel, kontaktovat nebudu, musím teď již končit s netem :o(
@medulef ja sem klikla na odkaz ktery si my poslala a ip adresa nefunguje.
@yanni tak to je blby....a dost me to stve...
A slovensky s tim nema nic spolecneho.Jeste sem tu nebyl prihlasena a stejne mi to neslo...
Inak mne sa da aj so slovenskym konto prihlasit na ceskom konikovi. Skusila som prave a bez problemov. Toto s tym urcite nic nema. Ked este existoval nemecky konik, aj tam som sa v pohode prihlasovala so SK accountom.
Trochu mě děsí, že nikde není ani žádné vyjádření k tak obrovskému výpadku, třeba fcb modrého koníka, tam bych to už po 24hodinách čekala, a nic...
@terulka0093 Přesně, a @bjnr má na účtě, že je ze Slovenska, a český koník jí jede. Takže místně diferenciované to nebude.
@modrypitrisek ja ani fcb nemam...
Tak co s tim??
@yanni Zeptala byses nám prosím na českém koníkovi, založit tam diskuzi aspoň?
Nasla sem tel.kontakt tak tam jdu zavolat.
baby skúšala som to a mne to napríklad ide normálne. som na slovensku. takže asi v tom bude tá zrada 😒
Ja tam volala a linka je obsazena....porad.
@modrypitrisek Jasne. Len mi musis povedat, ako sa taka diskusia zaklada. Prave so to pozerala, ja to nevieeeeeem grrrr. Som na konvooi sice milion rokov, ale este v pivote som ziadnu diskusiu nezakladala🙈🙉🙊
Maji od 9h...tak tam ciknu..
@yanni Díky, na hlavní stránce je napravo sekce Diskuze, na tu když klikneš, tak pak hned na další stránce najdeš tlačítko "Přidej diskuzi". Takto je to aspoň na sk koníkovi, tak přespokládám, že u nás je to stejné. @terulka0093 Napsala jsem jim na tom fcb, tak taky uvidíme.
Ahoj,
máš pravdu, některým uživatelkám Modrý koník od včera bohužel nefunguje 😞 Jde o částečný výpadek jedné internetové služby, kterou Modrý koník využívá, a od včerejška to s nimi řešíme. Věříme, že během dneška se koník rozjede.
Pokud na koníka potřebuješ urgentně, můžeme ti poslat návod, jak si nastavit svůj mobil/počítač, aby ti koník běžel. Napiš nám, jestli máš Android, iPhone nebo počítač.
Omlouváme se ti za výpadek, věříme, že to brzy bude v pořádku.
Modrý koník team
@modrypitrisek dekuji holky za pomoc....je fajn jak si pomahame...💋👍
Přidávám se, snažím se na koníka dostat od včerejšího dopoledne, ale pořád mi to hlásí: stránka nenalezena.