Modrý koník

zuzanita1609
2. aug 2024

Naozaj funguje , posúva sa modrý koník do "neznámeho" , moderného? vďaka hnevu,osočovaniu,sliedeniu a témam, ktoré zbytočne rozdúchavanú vášne? Neverím,že všetky témy sú "troll",ale zasa keď niekto potrebuje pomôcť ,treba rozlišovať! Či ťa modrý koník,mal už dávno osedlať a ustrážiť?

simona20201309
2. aug 2024

@zuzanita1609 skus ešte raz zhrnúť poentu to zmysluplneho príspevku. Že čo???

doriiis
2. aug 2024

Také to poetické bla bla ale zmysel ziadny

zojazoja
2. aug 2024

🤣🤣🤣 generátor náhodných slov....takého jedného už máme na SR😅

tim23
2. aug 2024

@zuzanita1609 4x som si to prečítala ale stále nechápem 😁

nelca84
2. aug 2024

to je nejaka hadanka?

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzanita1609
autor
2. aug 2024

Ženy, ukážu sa tu "stálice"...budem rada. Nevadí vám niekedy , keď sa tu do niekoho opustia a nemá sa ako brániť? Alebo kde je niekto naozaj zúfalý a ešte ho "sotia" ?

moonlight1210
2. aug 2024

@zuzanita1609 preco by sa nemal ako branit?

ssimusska
2. aug 2024

@zuzanita1609 Človek musí znášať nejaké následky toho čo píše a je to na jeho vlastné riziko či niečo napíše alebo nie. Každý má slobodu slova.

liusa82
2. aug 2024

dneska je tu týchto tém nejako viac ako sa na mk medzi sebou ženy chovajú.Iné to tu už nebude a veru ani volakedy nebolo ked si prečítaš nejaké témy aj viac ako 10 rokov dozadu..pretože niektoré tu písali, že dakedy koník stál za to,nebolo tolko hádok atd,ale neni pravda

zuzanita1609
autor
2. aug 2024

@ssimusska veď znašam,aj pod svojím menom 😊. Len čakám, ktoré sa pustia 😉

ssimusska
2. aug 2024

@zuzanita1609 Podľa mňa sa teraz do teba nepustí nikto 😅 na to sú iné témy

lindous
2. aug 2024

@zuzanita1609 občas si na niektoré prispevky poviem, že tak to je fakt odveci odpoveď a že si niekto mohol radšej kusnúť do jazyka (alebo v tomto prípade do prstov), či povedať svoj názor diplomatickejšie a empatickejšie, no je každého rozhodnutie, či sem svoj problém napíše a asi vie ako to tu v diskusiách vyzerá a že sa môže dočkať aj negatívnej reakcie a neviem prečo by sa mal pred nimi brániť, stačí diskutovať a vedieť kto som a čo som… v drvivej väčšine prípadov je to akcia-reakcia a slušne napísané, rozumne príspevky majú aj slušnú a rozumnú odozvu… uznávam, niekedy tu je na silu výsmech, ale pred tým sa naozaj nikto nemusí mať potrebu brániť…

zojazoja
2. aug 2024

@zuzanita1609 a načo to robíš? Predstav si, že stálice by tu prestali prispievať. Však by boli prazdne fóra. 😆 boze co je na tom, ze sú tu stálice...veď aj o tom je internetový svet. A aj realny. ...sedí pri stole partia ľudí a v tej partii tiež vždy niekto vyniká vyrecnostou... vždy niekto viac rozpráva ako ten ďalší.

tim23
2. aug 2024

@zuzanita1609 inak neviem či si si vedomá toho, ale práve ty si teraz založila diskusiu kde sa snažíš (použijem tvoje slová) rozdúchať vašne. Načo je to dobré?

zuzanita1609
autor
2. aug 2024

Chápete prečo som to dala pod svojím menom? Už konečne prestať robiť zle tým,čo dakedy nechcú,naozaj niektoré ste hnusné a ja znesiem...🤭😁

simona20201309
2. aug 2024

@zuzanita1609 normálna otázka- pila si niečo? Je piatok... nejaké to vínko?

zojazoja
2. aug 2024

@zuzanita1609 zuzanka nechápeme...tvoje vety nedavaju zmysel. Naozaj. Kašli na to.

nelca84
2. aug 2024

@zuzanita1609 ze pod svojim menom, vsak tvoj nick je z pred par dni 🙈
@zojazoja je to sifra

zuzanita1609
autor
2. aug 2024

Normálne nezvyk žienky,že? 😆

zojazoja
2. aug 2024

@nelca84 😀 anoooo..pod svojim menom...7/24🤣🤣

zojazoja
2. aug 2024

@zuzanita1609 áno pan sudca, tak to bolo🤣

yvanielka
2. aug 2024

@zuzanita1609 toto je slam poetry?

sara07
2. aug 2024

😂neprežívaj to tak

zuzanita1609
autor
2. aug 2024

Ale? Bavím Vás a píšete. Zajtra mám ťažko,vypila som ,ospravednujem sa, nikoho som neurazila

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bessie12
2. aug 2024

@zuzanita1609 to si idem dať aj ja, aj keď alkohol nie je riešenie. Ale je toho strašne veľa na mna 😞

zuzanita1609
autor
2. aug 2024

Nebavím sa na nikom,som ostala len zúfalá ...

lakebabe
2. aug 2024

@taynee to je pekne porekadlo 😄 to si budem opakovať 😄

svetlonos
2. aug 2024

@zuzanita1609
Ale prosím ta! Ľudia urobia par blbych rozhodnutí a obvinia ostatných. Potom čakajú ze im tu budú všetci drzat stranu. Ja mam ďaleko od stelesnenia dokonalosti. Tuez mam za sebou zopar pekne blbych rozhodnutí ale mam vacsinou sebareflexiu.
Zhodnotim svoje konanie v danej situácii za chybne a snažím sa hľadať riešenia a nie konať okolo. Ôk, jedna vec v zivote mi dáva zabrať a tam fakt neviem ako najlepšie to riešiť. Ake tu dostaneš veka idpovedi k téme a nie všetky sú sprosté. Sú reálne - ani mne sa vzdy všetky nepáčia! Ale je v nich často skrytý kus pravdy.
Niektoré porovnávajú síce hrušky so zemiakmi (aj ja by som v konkrétnych temach mohla!), a to nemusím. Lebo nerealne porovnavat možnosti na sk a v inej krajine. I ked v niečom na sk je lepšie, vid mqtwrska 3 roky.
Ale to je už o inom.
Tu tie zeny mnohe chcú len autorom oči otvoriť. No pravda sa nie dobre číta ci počúva. Aj mne, ale keď situácia hold nepusti, treba sa s tým vysporiadať nejako.