Ahojte žienky iba by som vás chcela povzbudiť keďže je dneska utorok aby ste skúsili túto modlitbu ak ste v situácii v kt.si nemôžete pomôcť sami mne veľmi pomohla 🙂
joj keby ste si založili skupinu všetky tie čo toto pridavaju na plochu...choré...
Ani sa nečudujem, že anonymne ✌️
😃
Ja sa modlim kazdy utorok, aby bol uz víkend 😆
milujem tieto komenty a keď príde choroba tak je tých svätých aj málo a zrazu každý verí a prosí
Je tu realne niekto komu to pomohlo otehotniet? Lebo vraj dostanem to co si vyprosujem nech by to bolo akokolvek tazke...
@bebotka no ja nie.
No tieto komenty ste si mohli odpustiť....a nie vysmievať sa ak niekto v niečo verí....
@irusa ako aj ona si mohla odpustit tuto diskusiu.. Ved nech si skupinu zalozia..
Prečo si tu anonymne? Hanbis sa že si veriaca? Alebo?
@klarissa25 ale keď sa mi nepáči,tak nekomentujem... myslím,že každý si môže napísať,čo chce
Ja fakt asi nikdy nepochopím logiku niektorých žien tu na MK.Vidíte názov diskusie Modlitba, tak načo to sakra otvárate a čitate,keď Vám viera niekoho tak vadí?Veď to nedala na nástenku,kde to na Vás vyskočí, ale do diskusie,ktorú si dobrovolne otvoríte.Čiže miesto rady založiť si skupinu skúste vy neotvárať diskusie, kde už podla názvu je jasné, o čo v nej pôjde. Či ste nesplnili denný limit rýpacích komentárov?
Zaujimave.
Dokazeme tolerovat vsetko a kazdeho.
Utlmime sa,dokonca povzbudzujeme inych k.tolerancii.
Ale ked pride nejaky veriaci-tu tolerancia konci.
Je to verejne forum.
Diskutuju tu aj veriaci(v cokolvek) aj neveriaci.
Cize trosku si pocvicme toleranciu.
"Nie nie, my katolíci sa k ľuďom nemodlime.." A potom tu niekto capne toto. 😌😂
Modloslužba (porušovanie 1.prikazu Božieho!) v praxi.
@bebotka
Choroba nás má prinútiť klaňať sa a prosiť o niečo iných ludi/modly? Mŕtvych ľudí, ktorí nič nepocuju a nie su ničím voči Stvoriteľovi?
Akože chceš tvrdiť ze Boh, Najmocnejsi, Vševediaci (ktorý pozná minulosť, prítomnosť, budúcnosť i všetky možné varianty každej stotiny sekundy), potrebuje tlmočníčku alebo co???
Ešte obhajuj tu modlosluzbu..
@lenkakravcova treba respektovat kazde nabozenstvo. Kazde v nieco veri. A iba ti,co ho praktizuju,tomu rozumeju-aspon by mali.
My ostatni nemusime. O tom je vsade opakujuca sa tolerancia.
Veľa ľudí, ktorí sú vnútorne zranení, alebo nemajú v poriadku svoje životy majú potrebu hanobit druhých ľudí.
Veriaci sú zlí, neveriaci sú zlí, moslimovia sú zlí, cigáni sú zlí a stále sa musí nájsť silou mocou dakto,, koho treba zhadzovať. Ženy.... STARAJME SA O SEBA A UPRACME SI PRED VLASTNÝM PRAHOM!
Dakujem za peknú modlitbu.
Inak....to naozaj admin zmazal?
Zmenil?
To komu toto uz len mohlo vadit.
Myslím, že prispievateľka zlý úmysel nemala. Možno to bola snaha niekomu pomôcť. Naozaj, ak niekomu vadia takéto prípevky, nech ich nerozklikáva. A k tým komentom. Som rada, že sa stále nájdu ľudia, ktorí vedia slušne reagovať. Zaslúžite si pochvalu 🙂
@katus226 len nehovor NIKDY....
Zariekavaného chleba sa najviac naješ... tak si daj pozor na tieto rečičky...
Zablokovala som vsetky utorky na fore a ty capnes ten spam este tu...