Modelky na kaderníctvo, manikúru

lenc
23. jan 2017

Dámy, počuli ste už o dobrovoľných modelkách na kurzy krásy? Akurát všímam na nete, že sa hľadajú nejaké dobrovoľníčky na kurzy VaV Akademy na kaderníctvo a manikúru (gélové a akrylové nechty) do Žiliny - ale aj iných miest (Košice, Prešov). Čo si o tom myslíte? Boli ste už niekto?
Prosím píšte skúsenosti ak máte. 🙂)

jeennyv
24. jan 2017

@lenc podla toho na co pojdes..ak na nechty tak podla toho co preberaju ti spravia gelove alebo akrylove nechty ak kadernictvo tak strihanie, uces, farbenie...len pozorne citaj reklamu, lebo niekedy je, ze za material cize si musis zaplatit..a rataj s tym, ze su to kurzy cize vysledok nemusi byt tip top aj ked na nich lektori dozeraju...

lenc
autor
24. jan 2017

Dík za odpoveď. 🙂 Ty si to absolvovala? Mne sa to zdá celkom fajn možnosť - cena za materiál by bola ešte v pohode a možno by som bola zvedavá ako to na takom kurze vyzerá (lebo nad niečím takým uvažujem i ja). Pre mňa lákavé. Má ale ešte niekto ďalší nejaké skúsenosti??? 🙂

lenc
autor
27. jan 2017

Tak ja idem! 🙂 Zisťovala som si info. a 30.1. sú akrylové aj gélové nechty v Žiline úplne zdarma. Baby majú v kurze záverečné skúšky tak sa očakávajú dobré výkony (okrem toho na nich dozerá lektorka) a robia nechty podľa vašich predstáv - krátke/dlhé. 🙂 Teším - kto sa pridá????????????? Môžete sa objednať na čísle 0917 195 580 alebo aj online na webe: https://www.vavakademy.sk/prihlaska-modela-na-k...

jeennyv
13. feb 2017

@lenc no ake boli nechty?