Modeling pre dievčatá

21. júl 2023

Dobrý večer! Vedel by mi tu niekto poradiť ako hľadať modeling pre dcéru? Poprípade nejaké agentúry? Neviem kde začať, bojím sa podvodných stránok a preto sa pýtam Vás na vaše skúsenosti. Dcérka by chcela predvádzať kúsky na predvádzaciom móle, ale super by bol aj fotomodeling. Ďakujem pekne za všetky odozvy

deti95060810
21. júl 2023

dcéru oslovili v meste...

autor
21. júl 2023

@deti95060810 Že si ju všimli v meste ?

deti95060810
21. júl 2023

áno...zrovna som bola s ňou takže oslovili najskôr mňa ako matku...

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
gabika0825
22. júl 2023

No tu si treba dať veľký pozor na podvodníkov, hlavne dcéru nikam nepúšťať samu. Vždy s ňou všade. Aj keby skusali nejaké výmysly, že má prísť sama atd. Kovesová má o tomto aj jeden rozhovor s dievčaťom ktoré si takým niečim preslo, rodičia ani nevedeli, nakoľko ti podvodníci - zneužívači mali s rodičmi kamarátsky vzťah hned od začiatku, oni to majú veľmi dobre premyslene. Nechcem strašiť ale je ich dosť, nehovorím že neexistujú aj seriózne firmy, ale pre to si to treba veľmi dobre overit, recenzie hodnotenia, firmu si napisat do Google dobre si ju preštudovať a všade chodiť s dcérou.

slovakboy
22. júl 2023

Neeozumiem prečo to musí ísť cez agentúru. Veď keď firma predvádza šaty zavolá si priamo ju. Alebo teba. Ty môžeš byt jej agentúra. Alebo agentúra zavolá tebe.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz