Ahojte, mame skúsenosti s touto stránkou? Príp niektorá aj tieto tenisky?
@poly1 a vydržali aspoň sezónu?
Ja som si od nich objednavala tenisky, nie tieto co chces ty, ale nebola som spokojna.
@chanel_c v čom ak sa môžem opýtať? Lebo nepoznám stránku tak nech nekúpim blbosť
Vybrala som si take sietkovane tenisky, napisali mi, ze su uplne lahucke, co vobec nebola pravda a navyse mi boli velke. A to som objednavala dvoje rovnake, jedny bezove druhe cervene, oboje veľkosť 38, bezove ako tak sedeli ale cervene boli velke. Takze za mna nie, ale netvrdim ze je to zly obchod, akurat ja som nemala dobru skusenost.
@simuskaaa123 Áno,ja som ich kupovala mamine a stále ich nosí.Možno rok alebo dva.Tiež tie sieťkované.Za mňa v pohode
Ďakujem za odpovede
Ja mam dobru skusenost s obuvou z tejto stranky 🙂
Ja som si objednala tenisky a slapky, s teniskami som spokojna ale slapky som vratila nesedeli mi ale inak vsetko v poriadku vratili mi peniaze za ne.
botasky mam uz 3r a spokojnosť,nic im nieje,teraz som si objednala druhé,uvidim ake budu a mam aj slapky ale tie su dosť uzje,ak mi oouchnu nohy tak ich neobujem,takze nabuduce objednam väčšie
tiez mam z tade tenisky, asi dvoje a sluzia relativne dobre uz druhy rok, ale je pravda, ze ja si ich striedam, ze nejako zodrat som ich doposial nemala sancu 😀
kolegyňa objednáva často u nich, je spokojná.. a aj vyzerajú dobre tie veci..
Ja som objednávala slip on tenisky, všetko v poriadku