Mobily značky Apple

lussy170
31. máj 2020

Máte nejake skusenosti so značkou mobilu Apple ?

bayuska
31. máj 2020

@lussy170 nedavno sme presli z androidu na apple. Co by ta zaujimalo? Kupili sme nie uplne nove ale skoro akoby boli... ja mam 7 a manzel 8 ale este stale sa predavaju aj bezchybne 6, ktore su cca 6-8rokov stare, cize telefon ako taky vydrzi dlho... ja ho vyuzivam maximalne ako sa da, fotim, natacam, riesim pracu, skolu, maily... proste kym nemusim tak na PC nejdem. Cize ja mam “problem” s baterkou, ze ho musim casto nabijat, cize po korone isto kupim powerbanku. Ale zato ma inteligentne nabijanie, vie ho dost rychlo nabit a zas v noci sa neprebija aj ked ostane na nabijacke. Dalsou “nevyhodou” je, ze nema miniusb nabijacku ale lighting bolt, ale kable sa daju lahko zohnat v pripade potreby. Co sa fungovania tyka tak sliape jak hodinky, je tu par veci inak nez na androide ale clovek si rychlo zvykne... dokonca mam pocit, ze je to intuitivnejsie vo vela veciach. Jednou obrovskou vyhodou je icloud, co pre ludi ako ja, ze mam vecne zapratanu sd kartu, je perfektna vec. Telefonna pamat teda bohate staci na appky a fotky su ulozene externe, je k nim lahky pristup aj z PC(aj z windowsu). Dalej, co je vlastne zakladnym kamenom preco sme sa aj my rozhodli prejst na apple je ich “ekosystem” cize vsetky tvoje apple zariadenia medzi sebou komunikuju, napr kamarat bol u nas s telefonom, pripojil sa na wifi a inokedy prisiel z laptopom a bol rovno pripojeny, nemusel zadavat znova nase heslo... alebo webstranky a zalozky z imacu si vies zibrazit aj v telefone uplne rovnako. Ma to vela vyhod, my sme si pozerali o tom videa na yt...

katkami123
31. máj 2020

Prešla som zo Sony na Apple a som nespokojná. Sony bolo o dosť lepšie a to som kupovala nový tel Apple.

jeanne14
31. máj 2020

Ja som spokojná, čo konkrétne ta zaujíma ? Mám tretí rok iPhone 7, nedám na nho dopustiť. Predtým tri roky 5S. (Ktorý stále funguje, muž ho používa ako druhý rezervný).

missdiva
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lubiss
31. máj 2020

2 krat som vymenila Apple za android a vzdy som to olutovala..cize asi takto :D kvalitny telefon ,lahke prehladne menu, neseka, dobre foti a drzi si cenu..

3petka
31. máj 2020

@lussy170 My sme z manželom prešli na Apple asi pred 5 rokmi a veru by sme nemenili. Manžel vždy potreboval telefón odolný nakoľko má niekedy prácu kde je veľa prachu pilín a podobne. A odolné telefóny typu Samsung a Sony mu vydržali ledva rok. A mame zatiaľ 5s a drží mu už 5 rok bez akýchkoľvek problemov možno kapacita batérie slabšia ale nikdy nemal problém s ničím a ani ja..

manushka
31. máj 2020

ja mam už druhy apple telefon, prvy šiel po 3 rokoch synovi, ktorý ho tiež využíva na milion percent😂 bol to Iphone SE, teraz mam Iphone XS a iný telefon ako Iphone by som si už nekupila, šlape ako hodinky, nemam nervy na sekajuce androidy, ale tak je to na každom ako čo mu vyhovuje...

nikca101
31. máj 2020

@bayuska
@jeanne14
baby tiež chceme prejsť z manželom na iphone 7 ale zaujíma ma hlavne fotoaparát. fakt reálne fotí tak ostro jasno?nerozmazáva foto?teraz máme sony s vraj 23 mpx fotoaparátom a vôbec nefotí pekne a nechce zaostrovať často musím odfotiť aj 3x kým na ten 3. krát odfotí konečne normálne. Ja teda telefón využívam hlavne kvôli foťáku a telefonovaniu a sem tam internet inak nič viac preto ma zaujíma hlavne či ste spokojné s foťákom.

jeanne14
31. máj 2020

@nikca101 fotí naozaj úžasne, muž ma Samsung a nechyta sa vôbec. Ja iný mobil už nechcem.

nikca101
31. máj 2020

@jeanne14 super ďakujem to ste ma potešli 🙂

hettinka
31. máj 2020

@lussy170 používame cela rodina len iPhone. Nemenila by som, perfektný, neznicitelny, nemrzne, neseka, pekne fotky. Môj má 3 roky, je ako nový.
Muž má novú 11, deti 6S a ja sa teším na nové SE, keď budem meniť.

kate_cs
31. máj 2020

@lussy170 ja som pred rokom a pol prešla z Androidu (Samsung) na Apple. Som spokojná, ľahko a intuitívne sa ovláda, dobre fotí, neviem, čo by ťa zaujimalo.

macko1007
31. máj 2020

@lussy170 mam iphone 11Pro..najlepsi mobil aky som kedy mala (koli fotaku) predtym som mala iphone 7 a 8 a bola som spokojna..ale tato 11pro je mega a aj koli fotaku ,tak krasne foti..ked niekomu ukazem fotky tak si myslia,ze to fotil nejaky fotograf 🍀

nenisom
31. máj 2020

@bayuska
@jeanne14
@manushka
@hettinka
Máte na nich aj ochranné sklo alebo nie? Koľko gb máte?

hettinka
1. jún 2020

@nenisom obaly a ochranné sklíčka kupujem na Aliexpress, obalov mam asi 5, sklíčko tiež nejaké v zásobe vždy, aby som si vymenila, keby sa mi odlúpilo, alebo prasklo.
Ja mam IPhone7 32GB, úplne stačí ... ale ak chceš vela fotiť, tak by som si vzala väčšiu pamäť. Ja si fotky prehadzujem na PC raz za čas.

jeanne14
1. jún 2020

@nenisom tiež mám 32GB, platím si iCloud mesačne 0,99€ lebo fotky mi zaberajú kopec pamäte , sklo ochranné na nom nemám 😅 kryty z aliexpress .

manushka
1. jún 2020

@nenisom ja mám 64 gb, a jasne mám aj ochranné sklo aj kvalitný obal..tiež si platím 0,99€ každý mesiac za iCloud zálohu, keďže mi nestačila ta zadarmo...

marty_4
1. jún 2020

vsetko je to o zvyku, mne sa paci, ze apple ma kvalitnejsi fotak, najma tieto nove maju brutal kvalitu, tie robia nenormalne fotky 😉

hettinka
1. jún 2020

Mne sa páči odolnosť. Syn každý mobil zničil do 2 mesiacov a odkedy má iPhone 6s, nič nepokazil, nezlomil, nerozbil. Proste je zo kvalita.

polmata
1. jún 2020

Ja som nikdy nechcela APPLE, pre mna to bola len znacka. Ale pred 2 rokmi som ho dostala na narodky a nemožem si ho vynachvaliť. Mám SE, absolútne neseká, fotí dobre, vydrž taktiež, raz mi dokonca vypadol a manžel po ňom prešiel autom a on IDE 😅 (trošku je ohnutý) Pre začiatok ta može odradit práve uplne ovladanie ako na Androide. Pamať na cloude sa da rozširit podla potreby. takže ja som jednoznačne ZA

bayuska
1. jún 2020

@nikca101
@nenisom
@polmata
Ja som tiez nechcela/nepotrebovala apple, isla som si kupit novy xiaomi 8, lebo ten som mala doteraz a bola som spokojna ale vtedy manzel nasiel spolahlivy bazar a cenovo to vyslo na rovnako s iphone7 a tiez mi slo o fotky a prisli mi krajsie na tom iphone. Kamarat si kupil iphone 11pro a ten robi brutalne fotky, ale aj ta 7 ich robi fakt pekne... samozrejme, cim lepsie svetlo tym lepsia fotka ale aj v horsom svetle stale spravi 100x lepsiu fotku nez moj stary telefon.

Ochranne sklo nemam ani neplanujem a obal mi este neprisiel (mam ho len chvilu) ale ten isto treba. Dokonca da sa kupit za dobru cenu slovensky obal, na youtube ma vela recenzii, specialna technologia a s nim prezije telefon takmer vsetko len si nespomeniem ako sa vola, skusim to najst a dopisem este

bayuska
1. jún 2020

vola sa to mobilefox