Baby prosím aké máte skúsenosti so štvorkou? Hovory + internet - aké majú pokrytie na Slovensku a v okolitých štátoch? Ste spokojné? Zvažujem tam preniesť číslo.
No baby, tak to asi nič moc teda 😕. Doma sa nebojím len ak by som šla mimo a ostala bez signálu 😯
Keď je problém s hovormi tak to net už bude úplne biedny
@vejapa76 ja nehovorím, že mám problém s hovormi ... net ale nevyužívam, mám rada pohodlie tj. pc a nie net v mobile.
Len v Prahe som mala problém no len ja som trošku blázen a mám čísla aj iných opov, takže nešlo z jednej karty tak som volala z druhej.
A študenti majú 4rku čo viem aj kvôli netu. A študenti si vedia vychytať ponuky čo je naj. A úplny šit by asi neriešili.
Treba skúsiť, kúp si kartu ... vyskúšaj a ak sa ti bude pozdávať tak prejdeš s pôvodnou kartou.
napr. program sloboda 100 stojí 5e a máš tam 100 min./sms a 1 GB dát .. na mesiac ...
@vejapa76 muz mal - vydrzal pol roka 🤣🤣 casto nemal signal, strajkoval net. Ked sme boli v Tatrach,ja som mala v pohode signal, on stale nic 🙂
@evittam je pravda, že zákazníkom 4ky som od druhého dňa od kedy spustili oficiálnu prevádzku na SVK. A niekedy v tom čase som bola v Prahe. A ako som písala mne sa do Prahy dovolali na 4ku, ale ja som sa nedovolala zo 4ky na SVK. Takže taká je moja skúsenosť.
A defakto mojou hlavnou kartou je 4ka :D a ešte som aj teraz z pracovným fonom prešla z O2 do 4ky.
Preto som doporučovala zadávateľke si to skúsiť. Kúpiť kartu a vyskúšať ako tam ide net, a volania v jej podmienkach.
Ono asi záleží ešte aký mobil máš ja 4 v pohode a mame to vypadáva aj keď sme na tom istom mieste
Tiež mám a pohoda, len keď sme boli v zahraničí mi nešiel net a volať, muž niečo prepol v mobile a už to ide, bez problémov.. mám aj net a funguje aj u nás na dedine, ja som spokojna..
Ďakujem všetkým. Názory sa rôznia 😕. Skúsim tam teda preniesť číslo a ak by som nebola spokojná tak môžem kedykoľvek zas preniesť číslo inam, či nie? Vôbec netuším ako to chodí, som u jedného operátora snáď 15rokov, možno aj viac.
@vejapa76 ja som max. Spokojná sme tam celá rodina prešli od Orange a O2.
Diky baby. Idem teda preniesť číslo a pre istotu dám ešte kartu od iného op. Doma + okolie sa vôbec neobávam, tu nebude so signálom problém, len si neviem predstaviť kdesi sama "vo svete" bez netu a možnosti zavolať 😕 - preto druhá karta.
@vejapa76 Hneď na začiatok poviem že nikdy viac :D Som síce chlap asi tu nemám čo hladať ale už len preto aby som to mohol ohodnotit som si spravil registráciu nech nikto nerobí podobnú chybu. Akurát ti píšem zo 4ky, mám ju prvý deň a hneď žiadam o prenos čísla nas5 k predoslemu operatorovi (o2). Cestujem toziž vlakom do prace Nove Zamky - Galanta. A dnes rano ako kazdy tyzden som si chcel kupit rano listok cez internet.. Vyplnil som formular odoslal ziadost o platbu ked sa vlak pohol.. ani za svet mi nechcela prist potvrdujuca Sms.. ktora ki predtym prisla v priebehu 10 sekund.. a aby som to nezdrzoval .. sms mi prisla az v Galante cize za pol hodinu a celu cestu som nemal ani štipku signalu ale ze absolutne ziadny.. nachvilku som chytil v sali a zas nic.. takze som pol hodinu sa potil ci mi dojde sms ktora samozrejme nedosla.. takze radcej si trosku priplatit jak mat taketo nervy .. zamna otras
@vejapa76 ja mám ,ale v poslednej dobe už mám riadne nervy..4g internet pomaly,3g od Orange rýchlejšie 3 násobne.vypadok signálu,keď mi niekto volá,už mi ani nepríde sms že som bol nedostupný..tolerujem to už len kvôli tým dátam..
@fireman666 máš O2 alebo 4-ku?
@vejapa76 4ku
@fireman666 presne so 4-kou mala dcéra problémy.
Som v Bratislave a drzim v ruke telefon a dojde mi SMS, ze mam neprijaty hovor tak uz neviem co nato povedat. Ako tu moze vypadavat siet a ludia sa mi nemozu dovolat? To je nepripustne. Teraz trochu viac zapinam data (iba ked naozaj musim) a trochu viac volam niekomu a to su kratke telefonaty/vybavovacky a do tyzdna je 4€ kredit fuc. Nikdy viac... idem skusit pausal Radost.
@vejapa76 ja mám. Vo väčších mestách žiaden problém, Orava napr.dediny problém je, nie je signál. A často mi aj v dome na hornom poschodí vypadáva. PL není signál. Ostatné neviem