Mobilné dáta Tesco

gitusmezeiova
3. jan 2021

Prosím o radu. Mám Tesco kartu a sťahuje my kredit. Sms my neukazuju upozornenia, ale keď idem na smsky mám tam, že strhnuty poplatok za Dáta. Ale tie zapnuté nemám. My máme wifi a ani nikam nechodievam aby som ho zapínala. Čo mám robiť? Zbytočne každý deň 0.50€ Ďakujem za všetky rady 😗

ruzasipova
3. jan 2021

@gitusmezeiova Kontaktuj operatora. Toto sa bezne deje aj v sieti O2.

gitusmezeiova
autor
3. jan 2021

@ruzasipova hej len je Nedeľa tak jedine zajtra. Zbytočne 7 eur odišlo 😡 to je svinstvo..

qetka
3. jan 2021

v nastaveniach si vypni mobilne data. Niekedy nestaci iba na rychlej obrazovke, lebo sa po case zapnu (niektore telefony to tak maju). A infolinku by mali mat aj v nedelu aktivnu si myslim...

gitusmezeiova
autor
3. jan 2021

@qetka mám aj v nastaveniach vypnuté to som hneď kukla aj muž my to skontroloval. A volali sme vraj volám mimo pracovnú dobu 😔

qetka
3. jan 2021

@gitusmezeiova tak to som zvedava, co ti zajtra povedia. Inak by som im dala aj reklamaciu, ze ti neopravnene stiahli peniaze. Lebo co som pozerala, maju napisane, ze internet na den uctuju len ked data naozaj vyuzivas...

gitusmezeiova
autor
3. jan 2021

@qetka však aj ja som na nich namosúrená že až! Hneď ráno im zavolam. Potom Vás budem informovať ako sa vyhovorili 😔

gitusmezeiova
autor
4. jan 2021

@gitusmezeiova no takže som zistila od operátora Tesco, že som mala zapnuté dáta. U nich to bolo stále zapnuté. Vraj keď si nainštalujete messenger tak môže sa to automaticky zapnúť. Nikde my to neukazovalo. Už my to vypli ale kredit niekto nevráti 😔 neva..hlavne že to je vypnuté. Takže si dajte pozor na messenger 😁

dejw_sk
8. jan 2021

@ruzasipova presne aj ja mam O2 a niekedy sa mi zapnu data ani neviem ako