Aký mobil by ste odporučili za slušnú cenu so slušným fotoaparátom?
huawei p30, P40 podľa rozpočtu, ale nie lite, pozri aby mal foťák leica
Ja mam p40 lite a som spokojná
No,dámy,ako tak pozerám máte vysoký strop "slušnej ceny".tipujem že autorka mala na mysli niečo do 200e.... Ja ti poradím opacne-nikdy si nekupuj Xiaomi
@misshelliness tak ja mám xiaomi redmi 8t a za mňa spokojnosť 👌a nemrzne
Presne to teraz riešim aj ja.. Mam huawei p30 lite a čakala som že bude mať lepší foťák, takže som dosť sklamaná.. No a môj strop je 300€ a podľa toho čo som pozerala by to mohlo vyzerať na nejaký samsung alebo teda aj tie Xiaomi majú dobrú cenu, len s tými teda nemám zatiaľ žiadne skúsenosti
Ja už mam treti rok Huawei a som velmi spokojna, pred tym som mala značku Samsung a tiez spokojnost 🙂
Esteze toto mame tak, ze mi v tom radi manzel. Mne je v podstate jedno aka znacka a tak aj tak ho pri dalsom pausale vymenim
@marion09 to, ze telefon mrzne nemusi mat nic spolocne so znackou, ale skor s tym, co je v nom, kolko aplikacii mas spustenych, ci cistis RAM, alebo ci nemas slabsi procesor a prilis narocne appky 😉
@tyrkysova_kobyla necitas že aplikácie nemam ziadne?
@marion09 takze ani webovy prehliadac, alebo adresar kontaktov, ci sms, hej? Aplikacie nie su len to, co si tam sama instalujes, ale cokolvek, co tam mas
@tyrkysova_kobyla je to pravda ja mam huawei p9 lite ma slabšiu pamäť to je ešte rok výroby 2017 čiže teraz sú už aj výkonnejšie ale hoci dám doňho pamäťovku tak mi vypisuje ze pamäť plná a to v ňom nemám veľa aplikácií iba tie co su veľké fb, messenger
samsung s10 e ...a som velmi spokojna
@misshelliness co je podla teba slusna cena? Manzel si kupil za cca 400€ honor p 30 pro a je ozaj skvely, aj ja si ho idem tiez kupit