Takze ahojte dnes sa to začalo moj mobil má napríklad 70 %a iba tak sa vybije teda nie vybije proste vypne a keď ho dám na nabijacku tak sa zapne a má toľko percent koľko mal musí byt na nabijacku aby sa nevypol lebo po 10 min sa vypne a treba ho dať na nabijacku prosím pomôžte mi inak je to iPhone prosím pomôžte mu a rýchlo o 2 dni ideme na dovolenku do Chorvátska a dochtedy ho potrebujem mat kompletný byt vypínania iba tak vopred Vám ďakujem 🙂😉
mne toto robil mobil, a baterka bola v čudu
Mas odpalenu baterku. Vymenit baterku alebo telefon.
Výmen baterku, podľa toho ktorý mas model tak mozno sa oplatí aj vymeniť telefon
@julca405 aký máš mobil? Odkiaľ si? Mne menili tu baterku https://opravimeto.sk/ som spokojný.
No teraz neviem niektorý mi tu píšete že mám vymeniť telefón a niektorý že iba baterku ktoré je lepšie ?
@julca405 sprostoti tu píšu. Keď sa ti vybije baterka v ovládači na telku tak kúpiš novú telku? Alebo nový ovládač? Bez do nejakého servisu na mobily a tam ti poradia. Môžeš mať problém so softvérom a nie baterkou. Baterka stojí okolo 20-30€ počítaj s robotou ...
aký máš mobil? Za opýtanie v servise nič nedáš.
najlepsie, ked skocis do servisu.. tu ti to nik nezdiagnostikuje. POvedia ti kolko to bude stat a rozhodnes sa.
@sasanka605 každý chce byť velmo eko a bio ... tejto výmeny mobilov sú dosť záťaž pre životne prostredie. Údajne aby sa to enviromentálne oplatí by musel byť mobil v prevádzke 10 rokov. Ak výmena stojí 20-30€Tak sa oplatí raz za rok / rok a pól na mobile za 500€ dať ju vymeniť. Ja keby si môj iPhon nerozbijem doteraz by som ho mal.
Ja mám iPhone 8 neni to až taký starý mobil ale zase ani nie nový takze ako teraz prepáčte za toľko otázok
@julca405 tak na iphone 8 urcite ist do vymeny baterky. Ten ti este par rokov posluzi. Neviem z akehosi mesta, ale pozri ci nemate napr. fixservis
https://www.fixservis.sk/oprava-apple-iphone-8/...
@julca405 tento týždeň som to riešila a bola zlá baterka.
@haanovajana a koľko dni trvá oprava alebo zopár hodín ?
@julca405 po hodine volali.
@1katus1 vymeniť baterku na iPhone?😅 ... tak to isto nedokáže aj technik mal problém dlho trvalo kým nasiel vo svojej sady ktorý šrubovak mu bude pasovať. 😅 ... na to potrebuješ špeciálny skrutkovač. A minimálne 2 veľkosti. To isto nemáš len tak doma. Treba ísť s tým do servisu 😅
@julca405 Hodinu trvá výmena. Na ip8 sa oplatí meniť baterku a odlož si bloček máš na ňu tiež záruku.
@julca405 skúste ho vypnúť a nechať v tomto stave niekoľko minút, potom opäť zapnúť či sa bude opäť vypínať. Mobily sa vraj majú z času na čas vypnúť, pretože fungujú nonstop a zvyknú sa kaziť. Ale ak je poruchový, tak Vám nepomôže nič iné, len dať ho do opravy, v prípade záruky 2 rokov reklamovať alebo si kúpiť nový.