poradte mi prosim s mojim mobilom,neprijima mi MMS a ani neodosle,dnes som presla vsetky mobilne predajne a nikto mi nevedel povedat kde je chyba,mozem mat nieco s telefonom?
Ja mam coolpad porto a tiez mi to nefungovalo. Nastavili mi to v predajni, parasoxne nie v o2 kde mi ho dali, ale v t mobile. Ale co robili neviem.
Ahoj. Su dve moznosti: bud nemas v mobile nastavene pristupove body na mms - tie nastavuje tvoj mobilny operator( kazdy operator ma ine), alebo moznost druha, pri odosielani a prijimani mms sprav nemas zapnute Mobilne data (pozor, nie WIFI, ale internet na sim karte).... robim u operatora a je to uplne bezny problem.... 🙂
@limetka69 uz som bla aj v O2 tam mi to nevedeli nastavit a v sk mobile mi tiez povedali ,ze mam vsetko dobre nastavene a zase ma poslali k mojmu operatorovi O2,ALE NIKTO NEVIE CO JE S TYM NACITAVA ,ALE NEODOSLE MMS
@vierocka888 tak sa skusim este raz zastavit u mojho operatora O2,ale niekde inde nie tam kde som bola
Samsung ma tak, ze ak nezapnes mobilne data nejdu mms
@danielahamar MAM PRAVE SAMSUNG,ALE AKY TYP TO NEVIEM
@danielaksenzulakova najprv skus zapnut tie mobilne data a odoslat mms.... ak ti povedali v O2 ze to mas dobre nastavene, je mozme ze len tie data nezapinas ;)
@vierocka888 mna odbili, ze musim mat zapnuté dáta. Tak som trosku pochodila po obchodoch naokolo, poslala mms manzelovi a nic. Nastavili mi tam nieco upln ine 🙂
@limetka69 vyssie som to pisala. Bud nema telefon zapnute data, alebo nema nastaveny pristupovy bod. Takze preto to neslo ani tebe. 😉
@danielaksenzulakova tak bez netu od operátora si nepomôžeš, vždy musíš zapnúť dáta, ak chceš niečo prijať, alebo odoslať
@vierocka888 skusim ,ale v skmobile mi zase povedali ,ze cez data mozu byt fotky spoplatnene 0,50e
@danielaksenzulakova mozu ale inak sa k tym fotkam nedostanes 🙂
@vierocka888 huraaaaaaa,tak uz sa mi to podarilo ide to cez mobilne data...dakujem
@danielaksenzulakova no asi by bolo fajn napísať, aký máš telefón... ale pre mms musíš mať aktivované dáta a treba tam spraviť nejaké nastavenia u operátora...