ahojte baby akurat som v strasnom soku ze zomrel docko!!!chcela by som sa spytat ake mate nazory na dnesnych mladych hercov?ja som presvedcena ze taki ako bola era docka,machatu,pantika ,a hlavne milky vasaricky a kvietika-moje srdcovky tu nebudu sem s vasimi nazormi sup sup
toto som necakala taku to vec, je mi to luto 😢
to hej a hlavne prirodzeny v hrani nie ako ti dnesni-vid panelak umelina az na bozku a jej manzelika hi hi 😀
urcite mlady dorastu a my budeme spomynat na tych nasich starych 😀 ,ved aj nasi rodicia mali svojich hercov moj otec vsetkych sedem statocnych ci sisi/nepride my na rozum meno tej herecky/.ja som vyrastala na kukurovi milovala som ho snad do 15 rokov a samozrejme kramar,docko a ich generacia no a dnes si rada pozriem aj mladych hercov len skoda ze hraju vacsinou v serialoch ktore su brak ako panelak ci ruzova zahrada.mne normalne chybaju klasicke inscenacie asi som vadna 😅
ti dnesni herci to sa ani neda porovnat stou starsou generaciou, oni hrali ludsky ale tito su , teda aspon na mna posobia preafektovane, chcu to zahrat dobre, ale skor mi to pride take nasilu. Ja este zboznujem jozka vajdu. 😵 byva u nas v dedine, 😀 😀
titkovamiriam...Romy Schneider 😀
...musim ucinit verejne priznanie....
...ale pred mojim mangelom ani muk 😉
...ja od puberty MILUJEM Karola Machatu 😅
...zamilovala som sa do tohto typu osobnosti po vzhliadnuti stareho filmu "Dazdnik sv.Petra"...a ucaroval mi jeho hlas...herecke sxopnosti...caro osobnosti...aaaaaaax.... 😵 😀
...vekovy rozdiel medzi nami???....pouhyx 50 rokov 😀
tak ho za mna pobozkaj marsulka 😉 a ti mirus prehod toho kramaravk nam blizsie 😝 by ti dal keby videl co si napisala?!ha ha ze generacia s dockom ten je starsi ha ha ale mas pravdu aj kukura je fajn stare filmy-medena veza cer.vino drevena dedina,orlie pierko,vlcie diery to bolo nieco....
diiik 😀 no jasne aj vajda je fajn 😀 a este aj Triska-ucitel z obecnej skoly,videla som na hrade ked hral fausta-normalne nenormalny 😝 😝 😝
juj dufam ze neva ze je cech 😀 ja som este cechoslovacka 😀
jezis expertka to bol filmik revala som ako dazd ja vkuse pri takych revem a ten jeho hlas...skoda ze uz nedabuje ja som myslela ze uz ani nezije...
aha .kdo chce videt idiota nech pride do riditelni. 😲
http://dnes.atlas.sk/slovensko/226549/
☹ ☹ ☹ ☹
Macko Usko ☹ 😢
Ja zboznujem Milku Vasaryovu, taka naozajstna dama, a Kvietik ma bozsky hlas 🙂
myslim si ze zomrel nedavno tusim nieco po jamnickej-alebo si zasa nieco mylim
....niekto je blazon do telenoviel....a ja si nenexam ujst ziadnu slovensku "starsiu" klasiku 😉
...Cervene vino som uz videla asi 6x 😅
....joooooj...a stary Tapak...hmmm...xrumkavy 😅 😀
ked sme uz pri cechoch ja by som si rada pozrela na seriali mojho mladi-treti patro.my vsichni skolou povinni.chlapi a chlapci uz konecne viem kto hral mikiho kadlece 😉
a Kronera zbozujem Svako ragan, Kubo 😀
kdo zomrel po jamnickej????nie kvietik???
vidis mne sa zasa nejak nepaci kroner aj ked ho vsetci zboznuju
oxan tak serial chlapy a chlapci je moja srdcovka, sice mam len 21 rokov, ale na tomto som vyrastla u nas totizto frcalo vsetko z vojenskeho a policajneho prostredia kedze otec je policajt 😀
...pamatate...na "Morica Benovskeho"???....v podani Adamovica???..hmmmm... 😅
kvietik tusim este zije no myslim si ze machata-no akosi to asi uz nestihame ani sledovat. 😲 ,stary kroner super aj zuzka-mlady kroner nic-moc
ale aj tak nechapem ked tito super herci ucia na skolach tychto novych tak ci nevidia a nepocuju ze nevedia hrat mozno to na divadlo staci tam sa treba trocha dorabat ale v telke je to nieco ine
...ak vam zlyhava pamat ako mne....pomozte si 😀 😀 😀
...staci hodit do vyhladavaca 😉
http://www.osobnosti.sk/index.php?os=zivotopis&...
....Kvietik este zije...este ho nevrazdite 😀
oxan, ja mam aj knizku od neho, moja oblubena 🙂
ex, tak ten Moricko ma nejak nechytil za srdce, ale to je asi jedina vynimka 😉
...ukana..ked ty nie si na "Morickov" 😅 😀
😀 😀
expi, ja som pracovala s neterou Karola Machatu-Dagmar 😉 😉
Ale aj ja milujem staré filmy, s Burianom ,s Adinou Mandlovou, Lídou Baarovou.... 😵 😵 😵
...monkula....a nespominala rodinu??? 😅
...joj...aka som vterka....co by som dala za podpisovu kartu s venovanim.... 😅 ..
...uz to vidim...."S laskou expertke" 😀
adamovic bol strasne sexi a hral aj v klasike-mali sme to povinne citanie bola tam anca zmyja ale teraz ma nenapadne nazov-tak tam hral jej brata a takeho motka spal a povedal dobre dobre cely film ha ha
ahoj tak to ma prekvapujes , touto spravou, skoda , bol to vyborny herec. 😢