ahojte, chcela by som poradiť a počuť ak máte skúsenosti s miešaním farieb na vlasy. viem, že naideálnejšie je nechať to na kaderníka, no samozrejme keďže sa mi nechce nechávať každý mesiac závratné sumy u kaderníčky, rada by som našla nejaký ideálny odtieň pre seba. momentálne mám loreal casting - čokoládovú, má pekný červený nádych, ktorý sa ale postupne vymyje. preto by som to skúsila zmiešať s nejakou mahagónovou, uvažovala som 565 alebo 550. len sa obávam, čo z toho vznikne. napíšte mi, ak máte skúsenosti s miešaním farieb vy. viem akurát, že treba miešať len jednu značku a podobné odtiene..
aká je to stránka? môžu objednávať len kaderníčky alebo ktokoľvek??
mixovanie roznych odtienov farieb na domace farbenie ti nedoporucujem, viem, ze vela zien to praktizuje, ale z hladiska vysledku je to loteria. Mixovanie roznych odtienov profi farieb je ina vec, ale treba ovladat pomery + mnozstvo vyvijacej emulzie.
@livi http://www.zu-na.eu/farbenie/farba-na-vlasy-kal...
Ona je tam len zaregistrovana tak ich ma lacnejsie, ale inak je len vystudovana kadernicka robi uuuplne nieco ine. Tak kukni ja som s nimi nadmieru spokojna.
@jajus28 ahoj... chcela by som sa spýtať, že keď si chcem objednať jednu z tých svetlo červených, z tvojho linku, čo ešte k tomu potrebujem? lebo je tam napísané len 100ml čo je na moje husté brčkavé vlasy málo (bežne používam palette a z tej mi to výjde LTT)... Takže neviem či je tá tuba na dve použitia, asi ako pre koho 😀
Potrebujem k tomu len klasický 3% peroxid z drogérky a s tým zamiešať? Nie že budem mať oranžové vlasy 😀
@thenun ahoj tak ta tuba je na dve pouzitia, ja mam dlhe vlasy a v pohode to mam na dva krat, hej peroxid obycajni z drogerky co sa kupuju k praskovemu meliru. Na tej skatulke od farby je to rozpisane podla toho o kolko odtienov chces stiahnut farbu taky si musis kupit silny peroxid, ja som vzdy davala az 9% mame na cervenu dokonca aj 12%, ked si kupis farbu precitaj si co budes mat na skatulke a podla toho kup peroxid v drogerke. Tazko mi je ti povedat ci pred tym stiahnut s peroxidom, ked som nevidela tvoju farbu vlasov a ani odtien farby aky chces.
@jajus28 Rôzne profesionálne farby na vlasy si môžeš pozrieť aj na http://www.kadernickyservis.sk/profesionalne-fa... ,je to síce iba pre kaderníčky, ale ked do e-mailu alebo poznámky napíšeš, čo chceš, ihned posielajú, ja tam nakupujem bežne, hned na druhý deň to mám doma🙂
Výhoda tam je, že je tam online chat, a vedia všetko o farbení, tonovaní farieb,....
Neboj sa experimentovat, ja si tiez davam cokoladovu, alebo take tmavsie odtiene a do nej vzdy dam trosku cervenej na svetle ma potom ta farba super odlesky. Teraz si objednavam s netu farby pre kadernicky,cez kamosku, jedna tuba je na dve farbenia, alebo na 4 dofarbovania, takze za 3,60 mam farby a farby, uz si vzdy dokupim za par centou len peroxid a je to.