Mozem sa opytat vie niekto kedy sa odchadza na Cyprus a ako to tam funguje s je kontakt s rodinou a ako casto chodi domov?
@mirkasmile dakujem krasne a môže sa ist aj za nimi na Cyprus alebo nie?
@nataliiias1 uuuuuu, no konkrétne na Varosiu nie, pretože tá je úplne uzatvorená, a vstup tam teda má len armáda, oni ale majú vychadzky do určitej hodiny, čiže prakticky, ak by si šla do nejakého mesta blízko to, tak by ste sa prakticky asi mohli stretnúť.
Oni si chodievali mimo Varosiu kupovať jedlo, chodiť sa strihať a tak. Plus, ak sa nič nezmenilo, ešte sú vo Varosii ubytovaní nejako študenti alebo kto.
+ Aj pláž je uzavretá pre verejnosť, vstup len teda hore menovaným
Ahoj, môj brat bol v Nikózii, tiež na rok..počas toho roka bol doma jedenkrát na Vianoce a v lete počas jeho dovolenky som bola ja za ním..záleží koľko ich tam je a ako sa dohodnú a rozplánujú si dovolenky..kontakt bežný, keď mal po práci tak zavolal, čiže tam nie sú žiadne obmedzenia
@mirkasmile ďakujem krasne takze oni tam funguju normalne.
@kik_hod ďakujem krasne uplne sa mi uľavilo.
@nataliiias1 jasné, majú tam samozrejme režim, ktorú musia dodržiavať,ale nie sú tam ako vo väzení.
Tak kľudne môžte bez problémov aj volať 🙃
@mirkasmile ďakujem krasne 😊😊
@nikisvord Samozrejme... Alebo čakáš, že všetkým rodinným príslušníkom Ozbrojené sily zaplatia dovolenku?
@kik_hod ahoj môj priateľ teráz ide na misiu na Cyprus ale neviem ešte do ktorej časti. On tam ide ako spojar a ako to majú s voľným časom môžu ísť aj na pláž ako to tam prosím ta funguje?
@mirkasmile vychádzky keď majú len do určitej hodiny to sa ráta aj počas ich voľná? Lebo asi to tam majú rozdelené nerobia tam každý deň či ako to tam je?
@scarletka34 ahoj, jasné, veď odrobia normálne pracovný čas a potom majú volno, brat spolu s kolegami víkendy trávili väčšinou na pláži
@kik_hod tak krásne ako na dovolenke 😊
@kik_hod a v týždni to majú ako? Lebo som čítala, že majú vychádzky len v obmedzenom čase...
@scarletka34 nemali nijako obmedzené vychádzky, normálne odrobili a mali volno, tak ako v normálnej práci
Ahojte prosím po dlhšom čase ,od kedy ste písali sem všetky ...... Je tu prosím nejaká maminka ,manželka,partnerka ktorá podrobné vidí do misie Cyprus ( odchod marec 2025) ....potrebujem info z prvej ruky, reálne a pravdivé .....ďakujem
@dudlinka191 ahoj čo potrebuješ vedieť ?
@nataliiias1 ahoj....kamarát bol takto na rok, domov mohol ísť tuším raz za pol rok, teda prakticky raz a potom prišiel domov, ale on bol tak,že cez covid, tak doma ani nebol, ale to tuším bolo jeho rozhodnutie, nie som si istá.
Kontakt s rodinou by mal mať normálne, oni tam idú strážiť Varosiu