Minitlačiareň k iphonu

2. nov 2023

Ahojte, chcela by som kúpiť dcére k mobilu minitlačiareň, ale neviem vybrať, ktorá by bola ok. Neviem, či sa tlaciaren da pripojiť k akémukoľvek mobilu, alebo musím kúpiť presne k tomu ktorý dcéra používa. Nehľadám nič drahé, nie na fotky, ale napr ak by si chcela vytlačiť písaný text a pod. Prosím, vie mi niekto poradiť, nasmerovať ma, odkiaľ kúpiť, a co všetko dokúpiť k tomu? Napr farbu a pod... Vdaka.

ivka225
2. nov 2023

Mala by stacit lubovolna tlaciaren podporujuca AirPrint. Teda, predpokladam, ze mate doma WiFi.

autor
2. nov 2023

@ivka225 vďaka za radu. Jasne, WiFi mame, len skúsenosti a znalosti k tomuto mi chýbajú. Vedela by si mi aj nejakú konkrétnu odporučiť? Všetko, čo k nej potrebujem, je súčasťou, alebo musím osobitne kúpiť?

autor
2. nov 2023

@ivka225 jaaaj, ale počkaj, ja hľadám taku malicku tlačiareň, len takú do vrecka k mobilu...

wade
2. nov 2023

Moja dcera ma Phomemo M02 Pro (je ich viac verzii). Funguje to v pohode. Dost to pouziva - len nie je to najlacnejsia tlac - treba tam taky specialny papier (je to vlastne termo tlaciaren - na principe toho isteho ako blok v pokladni). Funguje to s vacsinou mobilov (ona ma iPhone, ale je aj Android aplikacia). Daju sa dokonca aj fotky tlacit (to tam myslim ze tlaci najviac). Tiez to dostala ako darcek. Vyzera to byt celkom kvalitny vyrobok, ma to baterku, takze vies tlacit kdekolvek. Ma uz rok a bez problemov.

ivka225
2. nov 2023

tak vo vreckovych sa nevyznam ... ale naco to vlastne je? ... ak je studentka, tak pomerne casto bude potrebovat vytlacit format A4.

autor
2. nov 2023

@wade veľmi pekne ďakujem. Pozerala som, vidím, že k tomu je aj papierik na kotuci. A farba sa dá dokúpiť? Naozaj sa nevyznám,preto také otázky...

autor
2. nov 2023

@ivka225 nepotrebuje, chcem ako darček pod stromček. Parkrát to spomenula, že je to super, tak som ju chcela prekvapiť.

maranco
2. nov 2023

Ak je to termo tlačiareň, farba sa nekupuje iba ten papier. Je to akoby pokladničná tlačiareň v predajni.

wade
2. nov 2023

To netlaci farebne. Iba čierno-bielo. Dokúpuje sa iba termo-citlivý papier.

autor
2. nov 2023

@wade jaaaaj, ahaa, už rozumiem. Ešte raz Ti veľmi pekne ďakujem za rady. Tak skúsim kúpiť, určite sa poteší.

autor
2. nov 2023

@maranco ďakujem aj Tebe.