Niečo na odľahčenie večera.😀
Ktoré príchute minit máte najradšej? Ja milujem pizzové, nivové, vanilkové, tvarohové, čoko rollo, malina a marhuľa😊
@timea_hajasova čiže všetky? 😮😂😂
Slané mám rada fit šunka-syr a syrové pagáčiky a zo sladkých naj vanilka, marhuľa, ale neurazí žiadny... a v mojom srdci to budú navždy fornetti, neviem si zvyknúť na minit 😂
@lindous Hej, ja tiež fornety. Inač tie "fit" sú asi tak fit jak spišske parky s horčicom a pivom :D
@thirstymonk nemám ich rada, lebo ich považujem za "fit", iba mi proste chutia 😂
@lindous Chapem. Ja mam najradšej syrovo slane. A už niečo podobne robí aj Lidl. A coop jednota zas robi vyborne hotdogy, mňam.
Zo slanych pizzove a karička a zo sladkych visna-mascarpone a malinove. Inak aj spenatove mi chutili.
Fit sunka syr karicka a tie kolecka s parkou.pizzove ja neznasam ale dcera ich miluje.
Pizza musí byť, nugat a slivkové🙂
Pizza, špenát a čokoláda ☺️
Puncove (neviem, či ich ešte predávajú) a viaczrnne so slivkovym lekvárom
Len pizzove
Pizza, malina a marhula 🙃
bryndzové, špenátové a to sladkých granátové jablko
bryndzove,
ja nie som náročná a mám rada vśetky 😀
fuha, no my ich kupujeme mrazene a najradšej by som nekupovala ale teda chutia nam velmi. U mna boduju rolo, cokoladove, vanilkove, tvarohove, syn ten pizzove (tymto neviem prist na chut) a hotdogove. Nivove chutia len mne a muzovi. Ja ked idem z roboty, takmer vzdy si par kusov kupim - esteze chodim max raz do tyzdna. Inak kamoska nejak natrafila na ich zasobovaca a robi velke objednavky a rovno z auta nam ich predava mrazene bud v 2kg alebo v 4kg balikoch.
Bryndzové, pizzové a marhuľové
@timea_hajasova slaný karamel je toop
Bože môj, tečú mi sliny😆 KARIČKOVÉ sú pre mňa aktuálne top, potom ešte bryndzové a neviem čím to je, keď si kúpim mrazené na doma, nikdy nechutia tak, ako priamo zo stánku😔
@timea_hajasova slany karamel, malina a nieco ako granatove jablko + vanilka a slivkovy lekvar 🙂 a slane mam najradsej syrove pagaciky
@timea_hajasova nugátové a tvarohové 🤤
Všetky slané. Sladké nemám rada.
@shinon258 mnaaam, to take aj su? raz som o nich aj pocula tusim
@biba_18 noooo skoro vsetky!😂👍
Baby, kde to predavaju mrazene? U nas som nevidela, tak nech viem, az pridem na Slovensko, kde to mam hladat. Dakujem.
@timea_hajasova za mna su najlepsie jednoznacne bryndzove,potom pizzove a syrove pagaciky,zo sladkych len vanilkove,a davnejsie mali aj take celozrnne tycinky,tie boli fajn
Istý čas som to jedávala skoro každé ráno v práci.... A najviac mi chutili marhuľove a malinove, ešte aj škoricove rolky.... A zo slaných tie klasické syrové bez plnky sú podľa mňa top.