Kto by mi vedel povedať koľko je v minit balíčku 500g kusov minitiek kupované v Kauflande to je jedno aká príchuť myslím že sa to volá minit je to lístkové cesto drobné pečivo ďakujem
Okolo 20 ks zalezi na druhu.
Minit marhulove 19ks 🙂 vcera sme mali
Ja kupujem orechove,crossaintiky a malinove tie su mnamky ... balenie je okolo 20ks ...
@suzitok tieto velke su len limitka niekedy, bezne su tie male 500 g sacky. Ja som videla v Kauflande len ovocne a nedavno v Lidli pagaciky. Je mozne ze su aj ine a boli vypredane.
@juli268 to su uplne tie iste, ktore dopekaju v tych stankoch. Len si vyrataj, ci sa ti to vyplati.
@muchotrafka298 ja som na to prvy raz natrafila, lebo bezne 500g kupujem...no škoda, že som nevedela, že to nemajú bežne, kúpila by som tých XXL viac
@suzitok ja som mala teraz nejake plnene karickou, zozrala som pol plechu 🙈🙈🙈🙈🙈
Kúp lístkové cesto, napln to džemom, alebo tvarohom a máš Toho oveľa viac ako keď kúpiš a za lacnejšie 😘
17 ks syrové, tie s Karičkou
@muchotrafka298 v Kauflande, aspoň u nás majú všetky aj slané, ja to stále kupujem 😃 naj su Karičkove a zo sladkých milujem celozrnné plnené slivkovym lekvarom a doma nikomu nechutia 😃
19-20ks kupujeme v lidli pizzove
@nikha2809 myslis tie velke XXL balenia, ze su v stalom sortimente?
@muchotrafka298 jaj tie nie, iba tie klasické.
@nikha2809 tie velke sa viac oplatia, len ich maju malokedy a nie vsetky druhy. A vobec, hladna som zas 😂
@juli268 ja kupujem v Lidli a pagáčov býva tak 22-24kusov