Minister a jeho nepekné počiny

15. mar 2021

Fascinuje ma jak niekto taký môže byť so svojim svedomím vo vlade. Ja by som sa hanbila jak pes. Plagiator jak vysity a este aj klame. Najprv nechal stiahnut diplomovu pracu, aby nebola pristupna verejnosti a prizna to a o 2 tyzdne na to už to zatlka. Toto je priklad pre nase deti? Takto to ma chodit na vysokych? A este sa ani nechce vzdat toho titulu. Pričom Matovič nepriamo potvrdil, že v tom idu spolu a ze sa vzda titulu, keď sa vzda Ghroling.
A to nehovorim o tom, čo porobil so skolstvom. Dobre, este tie zrusene matury chapem. Bol to šok. Ale toto co teraz predvadza? Ucitelov ma asi jak na pruzinke alebo co. Ide sa do skoly, nejde sa do skoly, ide sa do skoly, nejde sa do skoly. Pondelok da ze v stredu sa ide do skoly. Ucitelia obvolaju rodicov a v utorok vecer to zmeni ze sa ide do skoly. A to ze jak chcel o všetkom rozhodovať ani nehovorím. Matovič mu to teda prenechal. A on čo? Tak jak velmi chcel rozhodovat o skolach to nechal na samospravy.
K maturam sa bud nevyjadruje. Doteraz uvazomval nad tým, že 2-3 mesiace pred maturami, ked nebudu maturanti v skole, tak by sa maturity mali zrusit. Je mesiac pred maturou a on sa vyjadruje opacne, ze určite budu.
Ale ok dobre to by som este predychala, ale najviac ma stve, ako prisiel k tomu titulu a ze sa ani nehanbí. Vsetci o tom vedia a on sa tvári, že nič. Minister školstva prosim pekne a plagiator. Na Slovensku je asi vsetko možné.

nairia
15. mar 2021

to, kto nam vladne je len zrkadlom nasej spolocnosti a ludi, ktori volili to, co mame... ci uz v tychto alebo ktorychkolvek inych volbach... vacsina sa necha opit rozkom, podaktori sa tak rozhodli z recesie... ako narod sme prevazna vacsina naivnych hlupakov, ktori nevidia dalej ako po spravy v komercnych TV, nenechaju sa viest svojim zdravym usudkom, ale ich zmyslanie ovplyvnuje mainstream... este si asi toho musime odsrat dost, kym tu na slovensku bude dobre, ale obavam sa, ze my sa zlepsenia asi nedozijeme... verim, ze aspon nase deti...