Ahojte zienky poradte ktore sampony a masky na vlasy a pripravky od milvy mi pomozu na rast vlasov ???
@julkaaa1 ahoj, ja mil u používam, momentálne beer mam a vlasy sú voňavé, čerstvé a hlavne jasne, nemám problém s vypadáva im tak ako pred tým a vlasy mam po zadok.. 🙂 milci používam už asi 1 rok.. Ku každému výrobku je napísané na aký typ vlasov je vhodný, ja už som vyskúšala viacero a zatiaľ ženšen, beer, obyčajný a forte mi najviac vyhovujú 🙂
Ahoj,ja som milvu prestala pouzivat, v kadernictve mi povedali, ze nie je vhodne ju dlhodobo pouzivat, vraj vela chemie....najlepsia je lopuchova voda a sampony z yves rochers...mam odskusane a funguje....🙂
Pozor ! Milva nesadne kazdemu. Za mna najhorsia vlasova kozmetika. Pouzivala som sampon chininovy, masku, aj tu vodicku na pokozku hlavy Forte. V zivote mi tak nevypadavali vlasy ako pri tychto vyrobkoch. Nieco strasne to bolo. Okamzite slo vsetko do kosa. Ale stratene vlasy mi to nevrati 😩
https://www.notino.sk/bione-cosmetics/keratin-k...
ja používam tento. Je fajn. Dostať ho v Teta drogérii.
@kosicanka1 presne..aj umna skončil šampon s vlasovou vodou v koši...vypadavali mi vlasy☹ ešte viac
@julkaaa1 ahoj no tak ja používam výrobky a nedám na ne dopustiť vlasy prestali vypadávať, zhustli, rýchlejšie rastu .... a to že sa nemôžu dlhodobo používať tak je to pravda ale stačí ak si 2x do mesiaca umyjes s iným šamponom a bude to v poriadku .... ja môžem iba odporučiť 👌🏻👍🏻A ja používam šampón, masku, a vlasovú vodu .... a striedam ..... raz dám masku inokedy vodu .... nikdy nedávam všetko naraz ....
Ja som si Milvu objednala, na základe toho, že mi po pôrode začali vypadávať vlasy. Z mojej skúsenosti len toľko: po mesiaci používania ma začala svrbieť hlava, tak som to pripisovala, že už rastú nové vlasy, ale ...po mesiaci a pol prišli chrasty a následne padanie vlasov ešte viac :(, stopla som Milvu (mala som sadu presne na môj problém a to: chininovy sampon s jezkom, vodu s chininom, masku s chininom, kondicioner a pivny sampon na prestriedanie). Ono na začiatku používania bolo všetko v pohode, až na pocit suchších vlasov a potom to prišlo:( Teraz mam vit z lekarne a sampon Klorane s olivami, tak snad pomoze :(
Ešte nejaké skúsenosti s Milvou?
Ahoj ja mám šampón aj masku Milva s chinom, ako vlasy začali rychlejsie rast ale ten šampón hrozne vysušuje vlasy. Chcem si objednať Hair Burst, čo som čítala recenzie má dobre, tak uvidim