Dobrý deň. Prosím, aké máte skúsenosti so šampónmi proti vypadávaniu vlasov týchto značiek. Som 3m po pôrode a začali mi enormne padať vlasy. Počula som o týchto dvoch značkách, že sú dosť v obľube, no neviem sa rozhodnúť, ktorú vyskúšať. Ďakujem za vaše rady 🙂
ja sa tiez neviem rozhodnut co bolo horsie. Cesnakovy set dovi dopo. Naivka som si ho kupila cely, pouzila 1x a odvtedy mi zabera miesto. Po umyti pocit mastnych vlasov takmer okamzite.
Milva mi viac vyhovovala, ale vlasy su po umyti tymito obycajnymi samponmi bez silikonov take tvrdsie kym su mokre, potom ten pocit zmizne. Treba si zvyknut.
Zaver, milva podporila rast vlasov, zial vypadavat neprestali. Mne cely zivot dost padaju, cize len doplnit B-cko a zelezo, ci uz prirodnou formou - rozne multivitaminove sirupy, alebo kupit nieco v lekarni 😂
Mne pomohlo na rast novych vlasov jedna vodicka.. inak nic
Vypadavanie vlasov v tomto obdobi ako mas, je uplne bezna vec. Kazda matka si tym prechadza. Je to fizoilogicke. Mnohe sme si mysleli, ze ostaneme lise. Prestane to samo. Vlasky same od seba zacnu pomaly dorastat. Neboj. Ja som teraz skusila milvu sampon na rast vlasov. Umyvam snou asi tyzden a berem to tak, ze ked nepomoze neuskodi. Podla mna ziaden sampon nespravi zazraky. Treba telo vyzivit z vnutra. Zdrava a pestra strava. Vitaminy dlhodobo. Raz mi jedna lekarnicka po edala, ze vysledok pouzivania vitaminov na rast vlasov sa ukaze az po troch mesiacoch. Tak ked sa do niecoho pustis, tak urcite dlhodobo.
Sampon a vitaminy Folivitalpro zo stranky biome.sk, ale brat aspon 3 mesiace
Cesnaková šampón odporúčam po pôrode som už normálne hole mapy bez vlasov teraz mi rastú nové a už ani nepadajú
Ahoj nie som sice po porode ale mam skusenost. Co sa tyka milvy pouzivala ten sampon s chininom, mala som aj vodicku aj masku ale to ma tak nebavilo nebola som precizna v pouzivani. Zo samponu som mala pocit, ze mi vysusuje vlasy aj my vydrzali dlhsie nemastne asi o den ale mne sa ozaj rychlo mastia. A mala som take nove male vlasky ale ked som vypouzivala nechala som to tak a dalsi som si nekupila. Ja mam taky problem ze ma tak 2-3 do roka chyti taky lupinovy zachvat a strasne ma svrbi hlava vela sa skrabem a vtedy mi vela padaju ☹ vacsinou na jesen sa mi to robi a vzdy potom hladam nieco ako si pomoct sampon vitaminy a tak. Brala som zinok selen, biosil aj forcapil ale nemam pocit ze by pomohlo men asi pomaha len to ze sa to potom ukludni nejako same. Od farmisa som mala konretne dva sampony take pol litrove zihlavovy k nemu nemam nejake vyhrady ale ani nenadchol, druhy na poskedene so zensenom - dost mam znicene od farbenia (pocas milvy som mala svoju farbu) ten sa mi pacil aj vona a ten pocit ake vlasy mi zanechaval.
Asi som ti velmi nepomohla, po porode je asi normalne ze vlasy padaju rozumiem ze ta to trapi a dufam ze nejaka mamicka ti poradi 👍