Ahojte , ja som úplná závisláčka 🙂
Sviečky všade ... doma , v práci , horia každý deň . Sviečky malm rada nielen kôli svetielku a vyžarujúcemu teplu, ale dodáva mi aj energiu a prevonia miestnosť .
Je tu niekto podobný ? Rada si vymením skúsenosti .
Potrpím si na kvalitu , a nepouzivam obycajne plechove - cintorinske .
@lavieenrose no aj to sa stáva ! Treba mať sviečku v dobrom svietniku na podklade .
A ked odchadzam z domu vždy sfuknem, aj ked idem spať
ja som niekde citala, ze sviecky nie su dobre, spotrebuvaju kyslik v miestnosti, neviem... momentalne nepalim, lebo mame male deti a akurat tak to chcu sfukovat, takze nepotrebujem nejaky problem, kedysi som mala rada, ale radsej asi priebezne vetrat kvoli tomu kysliku
@zabina27 co len kyslik..ale aj chemicke kadejake zluceniny ktore nie su bohvie ako zdraviu prospesne...mi sme mali kopec sviecok z ikei ...to muz si zaslobodna nakupil aby mal vonu v izbe :D ja som ich po dvoch rokoch skladovania nemilosrdne vysmarila. ...a ked budem palit sviecku tak iba zo vcelieho vosku..bez parafinu ,farbiva parfumu...
@zabina27
@lavieenrose záleží aj aký typ sviečky sa páli .
Ja som tiez kupovala ikea , aj klasicke kahanceky no ich pálením sa vylucuju škodliviny a splodiny do vzduchu.... navyse moj syn je alergik a silny astmatik , takze zalezi ci je to syntetika alebo sviecka prirodna ako pisete či z esencialnych olejov
mame ale hypoalergenne , su sice drahsie no kvalitné .
milujem ohen! kedysi mi otec vravel ze "ty raz podpalis dom" a teraz to iste muz 😂
sviečky sú super, ma napríklad upokojujú
moja ex svokra a aj ex partner radi palili sviecky..ma to nieco do seba...Daska prestala palit viecky ked jedno rano musela hasit obyvacku ...;)