Milujete sviečky?

jarka91
27. jan 2018

Ahojte , ja som úplná závisláčka 🙂
Sviečky všade ... doma , v práci , horia každý deň . Sviečky malm rada nielen kôli svetielku a vyžarujúcemu teplu, ale dodáva mi aj energiu a prevonia miestnosť .
Je tu niekto podobný ? Rada si vymením skúsenosti .
Potrpím si na kvalitu , a nepouzivam obycajne plechove - cintorinske .

lavieenrose
27. jan 2018

moja ex svokra a aj ex partner radi palili sviecky..ma to nieco do seba...Daska prestala palit viecky ked jedno rano musela hasit obyvacku ...;)

jarka91
autor
27. jan 2018

@lavieenrose no aj to sa stáva ! Treba mať sviečku v dobrom svietniku na podklade .
A ked odchadzam z domu vždy sfuknem, aj ked idem spať

lilyianka
27. jan 2018

@jarka91 ja mam rada vonne sviecky v zime, inokedy ich nezapalujem

zabina27
27. jan 2018

ja som niekde citala, ze sviecky nie su dobre, spotrebuvaju kyslik v miestnosti, neviem... momentalne nepalim, lebo mame male deti a akurat tak to chcu sfukovat, takze nepotrebujem nejaky problem, kedysi som mala rada, ale radsej asi priebezne vetrat kvoli tomu kysliku

lavieenrose
27. jan 2018

@zabina27 co len kyslik..ale aj chemicke kadejake zluceniny ktore nie su bohvie ako zdraviu prospesne...mi sme mali kopec sviecok z ikei ...to muz si zaslobodna nakupil aby mal vonu v izbe :D ja som ich po dvoch rokoch skladovania nemilosrdne vysmarila. ...a ked budem palit sviecku tak iba zo vcelieho vosku..bez parafinu ,farbiva parfumu...

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jarka91
autor
27. jan 2018

@zabina27
@lavieenrose záleží aj aký typ sviečky sa páli .
Ja som tiez kupovala ikea , aj klasicke kahanceky no ich pálením sa vylucuju škodliviny a splodiny do vzduchu.... navyse moj syn je alergik a silny astmatik , takze zalezi ci je to syntetika alebo sviecka prirodna ako pisete či z esencialnych olejov
mame ale hypoalergenne , su sice drahsie no kvalitné .

jarka91
autor
27. jan 2018

@miriam11 ano presne aj ja 🙂
Pouzivam nie synteticke , tie vyvolavaju migreny, bolesti hlavy , ale z obsahom potravinarskeho parafinu a esencialnych olejov

johanna_b
28. jan 2018

milujem ohen! kedysi mi otec vravel ze "ty raz podpalis dom" a teraz to iste muz 😂

jarka91
autor
28. jan 2018

@johanna_b ak sa to spravne použije ....🙂 niet čo dodať 👌

pupavica
29. jan 2018

sviečky sú super, ma napríklad upokojujú

jarka91
autor
29. jan 2018

@pupavica mňa tiež, keď je taká nepohoda, či zlé počasie , tma zapálim si

pupavica