Milujeme kone

ikapatkova99
27. dec 2015

kone su pre nás všetko 🙂 😉 😉 😲 😲 😝

ikapatkova99
autor
27. dec 2015

tohoto kona milujem najviac 😝 😲 😲 a chcela by som ho ☹

pribinak
28. dec 2015

@ikapatkova99 Ja chcem tolko snehu, kona si nechaj ty, hnoj sa mi kydat nechce

yjavenie
28. dec 2015

@ikapatkova99
dobry vyber su krasne, inteligentne .aj moj favorit 😉

mikys1
28. dec 2015

Máme doma 4 kone huculky 🙂 😉

anitta41
28. dec 2015
Používateľ anitta41 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anitta41.

aj ja mam strasne rada kone, len bohuzial vlastneho nemozem mat

muska_miruska
28. dec 2015
Používateľ muska_miruska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od muska_miruska.

ja viem ze koniky nic zle nespravia ale aj napriek tomu sa ich trosku bojim

ankomo
28. dec 2015

@pribinak ekus vysadnuť na kona, pohladiť ho a uvidíš čo to pre nas znamená 😉

snazilka1983
28. dec 2015

Tiež milujem kone. Mala som vlastného no pri tehu som predala a teraz chodím jazdiť jednu kobylku.

mamka_danka
28. dec 2015
Používateľ mamka_danka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamka_danka.

ten sneh by uz veru napadat mohol 🙂

pribinak
28. dec 2015

@ankomo ja viem dokonca jazdit ;) a kone mam rada, bolo to myslene ako vtip. Nestihla som si tam dat na konci 🙂
Kone su super a inteligentne stvory, kebyze byvam kdesi na nejakej dedine a mam dajaku luku ci velky pozemok, stacil by mi aj slovensky teplokrvnik. Kedysi som sa na takom ucila jazdit a kobylka sa volala Kamilka, bola uzastna a nikdy na nu nezabudnem

ankomo
28. dec 2015

@pribinak joj len tak si cválat po lúke 😲 toto je liek na všetko 😒

pribinak
28. dec 2015

@ankomo tak ja uz jazdit nechodim, tu v BA je to strasneee drahe, su kluby, kde si konika mozes aj celorocne ustajnit, ale moj ucet by to nezvladol, al moj krpec ma kazdy mesiac poniky v ms a este sem-tam u babky sa povozi na takom taznom valachovi

stascha
28. dec 2015

No dievcata takuto lasku zaziva nasa Miska. Tak sme jej dalina vianoce pod stromcek kurz jazdy na koni, nech to zazije s tym ze ked som to kupovala nezabudla som im povedat nech jej ukazu vsetko co s konmi suvisi, ze to nie len jazdenie. No uvidime. Mne sakone pacia ale mam pred nimi respekt

ankomo
28. dec 2015

@pribinak viem aj ja som chvilku bývala v BA ale nezvládala som to bez kona tak sme sa prestahovali nazad do DK a toto nikdy nebudem lutovať 😔 ešte keby že sneh napadne .... ja s0m tam bola v takom klube neviem jak sa to volalo no platila som 10 e za pol hodinu 😖 ako strašne moc sem keby že idem ku nám tak mám 7 e

ankomo
28. dec 2015

@stascha to ja tiež .. no ja som sa koni strasne bála keď som bola malá 😀 vysadla som na nehp prvý krát keď som mala 8 a na to nikdy nezabudnem potom som ten strach akosi stratila a odvtedy kone strašne milujem <3

horana
28. dec 2015

@ikapatkova99 To je plemeno Frizsky kon, aj mne sa velmi paci 😵

ikapatkova99
autor
28. dec 2015

@horana ano je to frizsky aj ja ho milujem a strasne sa mi paci

manee
28. dec 2015

Ja som tiež pred tehu jazdila. Dcera sa uci kontakto od roky a pol. Mali sme ST, ale ideme stavat, takze musel z pozemku. Teraz robi spolocnost a uziva si dochodok. V rozpocte na dom mame aj haflinga. Takze budeme opat vsetci jazdit

ikapatkova99
autor
28. dec 2015

@manee ten je krasni

ankomo
28. dec 2015

Ja som mala Lipicana Montyho teraz jazdím Quarterhorsa Maňu <3 frizky kon má krásny cval aj toho som jazdila kedysi

manee
28. dec 2015

@ikapatkova99 krasne video. Nas byvaly konik bol nato stvoreny, ale mi mame radsej western a prirodzenu komunikaciu. Na nasom Luckym muz jazdil len na ohlavke. A povodne to bol parkurovy kon

manee
28. dec 2015

@ankomo quarter je aj nas sen, len nan nie su financie. Zial

ikapatkova99
autor
29. dec 2015

@manee ja mam racej parkur jazdy ale viem aj western jazdyla som na konovi a bolo to super mna najviac bavil cval 🙂

ankomo
29. dec 2015

Ja si s mojou vždy rada pocvalam 🙂 ale aj poklusám, no krok mi príde nudný 🙂

alezbet
29. dec 2015
Používateľ alezbet je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od alezbet.

koniky su krasne zvierata 🙂

damadama
29. dec 2015

@ankomo to si potom vozíš zadok. V kroku sa s koňom najlepšie pracuje. Potom klus, cval pri jazdeckej práci s koňom nie je potrebný. Z toho sa tešia tí, čo sa chodia voziť na koni. Ja sa rada vozím rýchlo autom...., ale treba sa naučiť aj šoférovať. Keď som bola malá, strašne som chcela šimla. Rokmi som zistila, že sú to vychcance a počas štúdia na VŠ som bývala na ranči a starala som sa o 7 koní skoro 24h denne, vrátane zákl.veterinárnej starostlivosti, pôrodov, strúhania kopýt,...
Vlastného koňa už nechcem, dávno ma to prešlo. Už viem, čo to presne obnáša. A jasné, že by mi na to rozpočet ani len nevyšiel. Tak len chodiť jazdiť k niekomu, čo na to nemá čas alebo ľudí mi úplne stačí.
Frizaky sú pekné, ale majú plytké chody, klus je ako na poníkovi-šijací stroj. Ale taký norik alebo furiózo, tiež vozáci, ale dobrý na jazdenie.

ankomo
29. dec 2015

@damadama ja som len povedala ze krok ma nelaka mojho kona uz niet co ucit a samozrejme ze s nim krokujem co ny to bolo bez neho....krokujem 10min a potom klus krok cval krok....takze nevidim v com je problem...zs to ze ty nechces kona ja nemoze, absolutne ja ho stale milujem a za nic byvh ho nedala. Kedze mam rada cval a kkus viac neznamena to že sa na koni len vozim to neviem odkial mas 🙂

somtucna
18. júl 2017

Frízke sú moje obľúbené

mariallm
28. aug 2019

@ankomo U nás sa platí 18€ na pól hodinu, a to sme na východe. 😉 Myslím že 10€ je celkom slušná cena.