Milovanie 17 dni po pôrode?

lila8686
23. jún 2019

Ahojte maminy ide si poradu asi sa to tu uz riesilo ale muz ma nahovara ci by sme to uz neskusili aj v posteli.Mne v podstate uz nic neni nekrvacam obcas spinim.Nebola som sita ani nastrihavana myslite ze mi to moze nejako ublizit ? Mate niektora taku skusenost ze ste tak skoro zacali opat s milovanim ? Dakujem za rady 😉😉😉😉

stankapecgova
23. jún 2019

@lila8686 ja som spavala z muzom o 2 mesiace ja by som na tvojom mieste este cakala nikdy nevies co sa moze stat 🙂

mondolina
23. jún 2019

@lila8686
Pravdaže ti to môže ublížiť, napr. schytas infekciu,

pininka1
23. jún 2019

Ak máš ešte spinenie, počkala by som, chytia infekciu a zasa sa nebude môcť milovať. Ja keď som bola po cisárskom a už som nekrvacala milovali sme sa asi po 3 týždňoch. Ale to bolo iba pri jednom. Pri ostatných som krvácala.dlhsie, tak sme čakali.

candii
23. jún 2019

Môžeš dostať infekciu, bez toho môžeš byť.

nini1010
23. jún 2019

Nie je manzel tak trosku sebec??infekcia!

markaterka
23. jún 2019

Bože môj, to tí vaši chlapi nemajú trošku tolerancie k vám, ženám? Dobre že nechcete sex hneď po pôrode. To je taký problém vydržať 6 týždňov, nech sa telo poriadne prečistí. Nie, vy radšej volíte infekcie a problémy. Ach jaj 🤦‍♀️

ciusinka
23. jún 2019

Šestonedelie asi kvôli niečomu má trvať 6 týždňov,všakže? Už som tu podobné otázky čítala viackrát a ja naozaj niekedy nechápem,či to ženám stojí za to,aby riskovali svoje zdravie,chlap snáď vydrží ešte pár týždňov 🙄

pininka1
23. jún 2019

@ciusinka u nás sme mali chuť obaja, muž na mna absolútne nenaliehal. Ale ja som bola po cisárskom a nekrvacala som. Nič sa mi nestalo.

ciusinka
23. jún 2019

@pininka1 Vieš čo mne to môže byť jedno,už som čítala aj článok o nejakej ženskej,ktorá si to rozdala so svojím mužom ešte rovno v nemocnici asi 2 dni po pôrode (bolo to niekde v zahraničí),ale ako som napísala,šestonedelie asi kvôli niečomu je,ak niekomu nevadí riskovať,pre mňa za mňa..Nejde len o to,či žena krváca..

ave17
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miadi
23. jún 2019

Tak v posteli mozete vselico vyskušat a nemusi to byt vaginalny sex. 😆ja som rodila 37h a zasita od jednej dierky k druhej keby chcel sex v 6nedeli dostal by panvicou po hlave. Teda napady mal po 2 tyzdnoch som mu povedala nech Teda omrkne podvozok a pochopil (hoci bol pri porode) je to tvoje telo ak ti to stoji za to riziko.. mozes dostat infekciu aj nemusis. Ale nasledky budes znasat ty nie on.

barborav
23. jún 2019

@miadi omrkne podvozok 😂😂😂😂

zeytin
23. jún 2019

Ja som bola po 2 týždňoch zahojená, chceli sme obaja, nič sa mi nestalo, používala som po sexe tantum rosalgin.

mondolina
23. jún 2019

@zeytin
Zahojena z vonku ste mohli byť, ale pôrodné cesty ešte nie sú v pôvodnom stave, krčok atď preto hrozí infekcia.

zeytin
23. jún 2019

@mondolina Píšem len svoju skúsenosť. Každý nech si robí podľa svojho uváženia.

miadi
23. jún 2019

Inak bacha poznam jednu co v 6 nedeli otehotnela 😆to musela byt mega zataž pre telo .. tak maju 3deti namiesto planovanych 2 😀ale su happy

pininka1
23. jún 2019

@ciusinka tak myslím že netreba chodiť do extrému. A je rozdiel ťažký vaginálny pôrod a pôrod cisárskym. Ja som dodržala to, že som už vôbec nekrvacala. Určite by som do toho inak nešla. Myslím si že vôbec nejde o samotný sex, ale.skor o dodržanie zvýšenej hygieny. Poznám ženy ktoré odmietali sex ešte aj po pol roku, a mali infekcie, lebo chodili natrieskane v úzkych nohaviciach a rifliach.

pininka1
23. jún 2019

@miadi mne minule kamoška hovorila že aký je rozdiel medzi jej mužom a jeho bratom a ja tak počítam a vravím jej, ale je ti jasné že tvoja svokra ani nedodržala 6 týždňov? Sa zhrozila keď zistila že jej svokra otehotnela mesiac od pôrodu.

zuzubb007
23. jún 2019

6 stonedelie čiže 6 týždňov by si mala mať regeneráciu, muž nech pekne caka

galioska
23. jún 2019

@lila8686 strašné individuálne ani ja som nebola strihana ani sita a nemala som odvahu ale poznám také čo po mesiaci uuuplne v pohode😎

megyi1711
23. jún 2019

@lila8686
My sme s muzom skusili 3tyzdne po porode,samozrejme jemne ziadna divocina a vzdy az po sprche a PO zas sprcha a bolo to v pohode,musis sama vediet ci sa na to citis,ak by ti to bolo neprijemne tak urcite to nesilit...

miadi
23. jún 2019

@pininka1 he mm a jeho brat 10r rozdiel asi bola raz svokra v kome a svokor využil šancu😆oni chceli len jedno dieta mm raz počul stažnosti v dospelosti 🙈ze on nebol v plane 😁

jamatkaroka
24. jún 2019

Ja som mala pri sexe po šestonedelí riadne bolesti, neviem si predstaviť že by som to skúšala skôr. Ale sú aj iné spôsoby ako uspokojiť muža, trochu sa s ním pohraj, to by sa mu mohlo páčiť ešte viac.

dorotik
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mimer
24. jún 2019

🤷‍♀️🤷‍♀️

evkamotka
24. jún 2019

My po 5 tyzdnoch ale nemala som nastrih ani som nekrvacala

hruska5
24. jún 2019

@lila8686 6 tyzdnov nic!! To sestonedelie ma vyznam.treba dodrziavat.Vyskusajte nieco ine .A manzelovi to vysvetli.ze hrozi infekcia.ze treba pockat.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bolcari
24. jún 2019

@ptmt1011 u nich je to bezne, oni "musia" lebo by si muz hned nasiel inu..a tiez som pocula o takych co este v nemocnici..nevadi ze deti nechaju v nemocnici ved sestricky sa postaraju vsak..nevadi ze tie potom nemaju cas na prvorodicky..chcela som napisat ze su ako zvierata ale aj tie maju viac rozumu..ale to je extrem..