Ahojte, ti, co sledujete blogera Milana bez mapy, myslite si, ze je to gay? 😃
Nie je, skús si prečítať jeho knihu
neviem a čo ked aj je , ako ho to nejak dehonestuje, alebo je menej niečo, ja neviem všade inde chodia za ruky, pár ma dieta , nikto nerieši len na tomto zaprdenom Slovensku z toho robíme niečo čo nie je, tak jasné krestanstvo ešte nikomu nič normálne neprinieslo v mysleni logickom a ...
@sara07 a ty nesud, možno ho tá kocka chce spoznať a je do neho zalaskovana..ale ty už tu trepeš kresťanstvo a podobné vecí
@sara07 normalne som polozila jednoduchu otazku a ty si z toho uz urobila tragediu
normálne sa toto nerieši, ty si hetero a pozastavuje sa nad tým niekto
@sara07 ja sa nad tym nepozastavujem, len som chcela vediet odpoved. Keby sa ma niekto opytal, ci som hetero, tak mu bez problemov odpoviem
@bykaterina pretože za tieto dogmy a postoj na sk môže , vyslovene môže, ved si prečitaj ako sa k tomu stavaju, ako sa to preberá ...
máš pocit že majú tu nejaké práva ako inde vo svete nie lebo akonáhle niečo katolicka cirkev hlavne hned ostro vystupi a zatrhne to, však vieme kto aké nikty popotahuje
v čom je problém aby mohli sa zobrat ??? na sk ? prečo to neprejde
je to problém a má pomenovanie
a načo ti je vôbec vediet či je niekto hetero gay alebo lesba, v čom je to iné, zmení sa niečo , načo to potrebuješ vediet ,,,len tak ? a dáš to otázky ako anonym čiže ?
@sara07 no a takí ako ty rozduchaju vášne a zbytočne. Pýtala sa asi ako som písala že je do neho buchnuta a či má šancu u neho🤷 a ty hneď o Tom ako nemajú práva. Áno nemajú práva to je pravda. A nemá ani práva žena ktorá nie je vydatá. Toľko zo života.
Nikde Milanom neopovrhuje, veď keby aj bol na to nieje nič hrozné
@sara07 presne ako pise @bykaterina, neopovrhujem nim, je to moj oblubeny bloger, a keby aj bol, na mojom postoji sa nic nemeni. Len som sa pytala, zaujimam sa. Co sem prosim ta pleties cirkev? Ty sa hras na mega tolerantnu, ale clovek sa nieco spyta a hned skaces.
@sara07 preboha, položila jednoduchú otázku, keď nevies odpoved nereaguj.
Toto je podľa teba normálne? Útočiť hneď keď sa niekto pýta na niečo čo ho zaujíma. A že ty máš názor na katolíkov taký aký máš, to je v poriadku? To si už nemôžme povedať svoj názor alebo opýtať sa lebo budeme súdení niekym ako ty? To všetci musíme súhlasiť so všetkým lebo ak nie tak sme zaprdení. Alebo ak sa opýtame na orientáciu znamená to že ak je inak orientovaný ako ja tak s tým nie som Ok?
čo je ťa do toho?
@somtunovaa nie nie je to normálna otázka , nie nie je
dobre ked zistí tu informáciu tak čo ? nikto neodpovedá ani nepíše z vás načo potrebuje tu informáciu, k čomu je vhodna, čo bude dalej ked to bude vediet
nie nie je to normálna otázka
a ano u nás je to problém lebo nám tu zashuje krestanstvo cez školstvo , zákony do životov
@sara07 kto má problém si ty a skatulkujes. Každá musí začať od seba. Ja som vyrastala v komunizme a tiež nebolo ok cirkev, lgbt atď. Ale mamina nám vstepila hodnoty také že so ségrou milujeme inakosť. A je nám jedno či je niekto gay, moslim, kresťan, atď.
Takže skús aj ty svoje deti tak viesť a vysvetlit im , a ver že budú mať na to svoj názor na vec a aký bude taký bude ale buď Ich q ty ho musíš rešpektovať.
ja ho sledujem a som presvedcena o tom, ze je gay, i ked sa k tomu nepriznal. na SR je malo jedincov, ktory nasli odvahu vyjst s tym na verejnost
@bykaterina vythávaš z kontextu , a to čo píšeš v podstate popieraš hned aj
je rozdiel neriešit sexualnu orientáciu a je rozdiel čo ja riešim dve rozdielne veci
ja nemám problém že niekto je gay alebo lesba ty si len preletela diskusiu
inakosť ? mám susedu moslimku ani som to nevedela ale za to krestanov viem zaručene žial kto je podla ich chovania len tolko a to je vzorka cca 100 ludí tu
@sara07 nevtrhavam, mňa by to ani nenapadlo na to takto reagovať, že zapojim do toho cirkev atď.
Jasná otázka, jasná odpoveď. Je gay? Nie a píše to aj v knihe čo napísal že pár báb obstastnil.
@bykaterina tak potom my vysvetli prečo napr v Anglicku vychovajú deti, chodia za ruky ????
prečo nenosí sa poukázať v čom je u nás problém je to tak vyvrát mi to ale argumentom
@sara07 kto chodí za ruky? Aké deti? Čo za deti? Aké Anglicko?
Ja neviem kto to je, ale nechápem na čo je ti to vedieť, okrem prípadu, že by si o neho mala záujem a chces vedieť, či máš aspoň teoreticky šancu 😂
No na zaklade plamennej diskusie som si mileho Milana vygooglila a na bezneho muza nevyzera. A je mi to vlastne jedno. A ze "obstastnil par bab " 😂 papier znesie, ale on ma aj tak najradsej samseba
Ktovie, mozno jeho aktualna plavba "nenapadne" prezradza viac.
Neviem a je mi to uplne jedno. Jeho život jeho orientacia.....Neviem, ale niekedy mi to pride tak, ze ak sa niekto na sietach nepretrca s preplastikovanou- cickatou - polonahou "modelkou" tak pride otazka ci je gay. Mozno ma frajerku uplne "obycajnu" kočku ktora sa nerada foti a kameruje. Ano, aj take este existuju.✌
Neviem, čo má táto otázka do činenia s kresťanstvom, ktoré si tu podaktoré berú do huby...
Normalne som si ho musela vygooglit..
Ale teda, staci minutove video a snad je to kazdemu jasne
Ja ho sledujem dlho, mám ho veľmi rada a za mňa je jednoznačne gay. Ale je mi to úplne jedno, môžem si myslieť čo chcem, nepozastavujem sa nad tým, neriešim. Aj teraz dáva stories z plavby na Queen Mary 2 a je tam s mužom.
@kate_cs na zaklade toho ze tam je s muzom je gay ? no zbohom ked idu kamosky niekde na dofcu tak su automaticky lesby 😀
Pre pana to musite kvoli takejto otazke zakladat diskusiu? 🤦♀️ Ved opytaj sa v blogu, odpved dostanes a vymazes. Takto to v googli vo vyhladavani zostane.. fakt baby odtial potial
Nie 😃 tuším sa k tomu niekde aj vyjadroval… Skúsim nájsť