Mikina pre páry

vitez
3. feb 2017

AHOJTE,,,,,,,NEVIETE PORADIT.....POTREBOVALA BY SOM MIKINY PRE PáRY ...QUEEN KING.....S KAPUCňOU...NIEKTO LINK?DIKY

novana
3. feb 2017

@vitez, npr.
do google.sk napíšeš: párové queen king a vyskočia na Teba linky na párové mikiny.
Na jednej strane chceš byť kráľovná a na strane druhej naozaj nevieš hľadať informácie pomocou internetových vyhľadávačov?
Naštuduj si pre začiatok npr. https://www.lemonweb.sk/blog/jediny-internetovy...

ja197
3. feb 2017

Ja odporúčam objednať z aliexpressu, pokiaľ ho neovládaš, poprosiť niekoho v tvojom okolí, kto s tým vie robiť, na Slovensku tie mikiny stoja cez 40 eur, na aliexpresse sa dajú kúpiť aj za 15....len jediná nevýhoda je, že treba na to čakať okolo mesiaca, niekedy síce menej ale niekedy aj viac, podľa predajcu...

martinaw9
5. feb 2017

@vitez Alebo vyskúšaj stránku, kde si môžeš sama navrhnúť tie mikiny s nápismi Queen a King. Ja som si objednala tričko s fotkou z eshopu Kreativator a prišlo mi to za deň, oni posielajú zo Slovenska.

vitez
autor
6. feb 2017

@martinaw9 cenovo?ak sa smiem spýtať

vitez
autor
6. feb 2017

@novana nechaj si pre seba svoje odpovede.........ak nevieš či to bude darček,,,,,,,alebo nie.....😉

novana
6. feb 2017

@vitez, to si píš, že nabuduce sa budem unuváť poradiť nejakému jednoduchému človiečikovi, ktorý si nevie vygoogliť informáciu, pretože "trafí" najďalej na MK. 🙂

vitez
autor
7. feb 2017

@novana nikto ťa neprosil o blbé odpovede.......👍

novana
7. feb 2017

@vitez,už skľudni hormón

vitez
autor
8. feb 2017

@novana nechaj si svoje odpovede pre seba.........ak nevieš dať odpoved...👏.....a ak máš problémy s hormónmi...to je už tvoja vec