Miesto masáže chrbta masér robil masáž zadku

nastasia
27. okt 2019

Ahojte, bola som na masazi a mam taky zvlastny zazitok.
Popis bol klasicka masaz 30 minut. A teda ocakavala som masaz chrbta, ale v podstate cely cas to bola masaz zadku😂😅obcas aj chrbat, ale skoro stale zadok. A teda asi nemusim hovorit, ze to bol maser. Strasne som sa hanbila😅i ked bolo to prijemne taze som si to aj uzila. Ale furt to v sebe riesim, ci to bolo ok alebo isiel za hranicu...ake mate skusenosti?
Ja som bola predtym len u maserok, a teda dali mi trochu nizsie nohavice cize zadok som mala mozno do 1/4 odhaleny tento mi ho odhalil cely...a teda ako som uz pisala venoval sa prevazne tejto casti...

sasanka605
27. okt 2019

A to si len tak ležala kľudne celý čas a až teraz to je divné? Asi by som mu nezaplatila a nahlasila to, takto masáž chrbta nevyzerá. Ty si bola prvý raz v živote na masáž?

nastasia
autor
27. okt 2019

Vyssie som pisala, ze som nebola prvy raz. Nemala som potrebu nic nahlasovat, kedze mi to bolo prijemne ako som pisala aj ked zvlastne mi to prislo. Preto sa pytam na skusenosti inych. Kazdy maser/maserka ma iny styl...

stela01
27. okt 2019

@nastasia masáž chrbta sa to vola lebo ? Masírujú nohy ?

nastasia
autor
27. okt 2019

Volalo sa to klasicka masaz

nastasia
autor
27. okt 2019

Nohy mi nemasiroval

sasanka605
27. okt 2019

@nastasia prepáč nerozumela som potom otázke. Páčilo sa ti to a vieš ze takto masáž chrbta nevyzerá keď si nebola prvý raz, neviem kde je otázka ale chod znova keď to bolo dobré. Nemyslím ze to je o štýle keď ti raz chrbát ma masírovať tak zazracne to cez zadok nepôjde. Klasická masáž je buď len chrbát +sija alebo celé telo vacsinou

nastasia
autor
27. okt 2019

@sasanka605 prekvapilo ma,ze tam bol zahrnuty aj ten zadok tak preto som chcela pocut aj ine nazory, mozno je to sucast...bola som u inych asi troch dokopy maserok a tie masirovali sice aj zadok, ale len chvilu, skor sa venovali chrbatu...tak preto som sa pytala, ci som divna, ked mi to prislo zvlastne alebo to bolo vlastne normalne. Lebo zas nechcem chodit k nejakemu “uchylakovi”😁

sasanka605
27. okt 2019

@nastasia no podľa mňa to úchylák bol, zadok masiruju síce pri masáži chrbta ale iba pár bodov a určite nie skoro cely čas. Ja osobne by som mu asi dala jednu spak ruky keby si toto dovolil cudzí chlap

eliska13
27. okt 2019

@nastasia tak si ho mala asi najhorsi a musel masirovat🙂masiroval aj krk, ramena?ja chodim casto a k roznym a vzdy mi povie tu mate spazmy viac pomasirujem, moze to boliet....jedna ma prekvapila,ze masaz chrbta zacala masazou noh kvoli tomu, ze tam je najviac bodov a vsetko mi vysvetlila.Nepytala si sa ho po masazi co si mala zle, postahovane?aj mne casto masiruje zadok, ale ak citim bolest, tak viem preco hlavne boky vedla klbov

veonika303
27. okt 2019

No čo sa týka masáže tak chodievam tiež a fyzioterapeutka napíšem to to po lopate siahne na,zadok maximálne pri rozmasirovani kostrce ináč nie od toho ide cela bolesť chrbtice

nastasia
autor
27. okt 2019

@eliska13 nepytala a on to tiez nejako nekomentoval

nastasia
autor
27. okt 2019

@nastasia krk velmi nie, ramena ano

mogaa
27. okt 2019

@nastasia tak normálne to nie je.....neverím že by si mala stuhnutá len zadok😉

korunka1
27. okt 2019

Úchylak to nebol 😁..len sa mu pacila tvoja zadnica.
Nie som masér, neviem aké sú standardy, ako a čo sa ucia, ale masáž zadku je ok. Prešla som uz nejednymi rukami muzov i zien , takze zo mna vraví skusenost😉. Nerobí to každý masér, ale správny áno, v akom rozsahu je asi na nom a svaloch na tvojom pozadí.

mogaa
27. okt 2019

@korunka1 ale sama uznaj že ak niekto 90%času z masáže chrbtice venuje zadku - tak je to divné, ja mám za sebou tiež skúsenosti s viacerými masérmi(aj muži) ale teda celý zadok mi nemasíroval ani jeden (max do polovice zadku) a vždy to bolo okrajové, že tamzatiahol pri masírovaní krížov bedier

korunka1
27. okt 2019

@mogaa vyjadrila som sa k samotnej masáži zadku....ak sa venuje len jemu, tak to nie je samozrejme ok .

nastasia
autor
27. okt 2019

Dakujem za vase nazory🙂

savoya
28. okt 2019

@nastasia
To si este na tom dobre mne jeden maser ktory na mne vykonaval ajuverdsku masaz masiroval rovno intomne a pohlavne organyvlastne cele telo.A to som si myslela ze je to normalne.🤭

0silvia0
28. okt 2019

@savoya a kedy si prisla na to, ze to normalne nie je? 😲

savoya
28. okt 2019

@0silvia0
Pytala som sa znamych ci ta ajuverdska masaz zahrna aj intimne partie a oni len krutili hlavou.🤔🤔🤔

0silvia0
28. okt 2019

@savoya no tak to si bola asi na utajenej erotickej masazi😵 Skoda, ze si si nezistila skor co ajurvedska masaz zahrna😬

savoya
28. okt 2019

Bolo to v Ziline pri Auparku.Jeho zena mi predtym masirovala len hlavu.A po par dnoch som mala jeho ako masera a on doslova cele telo mi pomasiroval.Ale nebola som z toho traumatizovana celkom to bolo prijemne.

s.a.s.k.a.
28. okt 2019

@savoya fuha, tak to som este dobre obisla🙂🙈vsak su aj tantra masaze ci ake, kde su zahrnute aj intimne partie, ale malo by to byt v popise si myslim

judar
28. okt 2019

Bož ja neviem či ste niektoré z marsu alebo čo...to nemátw jazyk keď vnímate ž niečie ruky sú nlviac na inej časti tela než kde by mali byť???...radšej necháte úchylných masérov si šponovať žeriavy v trenkách cez dotyky zadkov a bohvie čoho ...bože 😂😂😂😂

0silvia0
28. okt 2019

@judar ze sponovat zeriavy odpadnem🤣😂🤣😂

danielita1979
29. aug 2021

@nastasia no znie to skôr úchylne

jakoma
29. aug 2021

Mne ti pride ako platenie muzovi, ktory si mohol obchytkat kolko chcel..