Ahojte. Plánujem ísť vlakom, obyčajným osobákom, chodievajú tu staré malé vozne, ktoré nemajú oficiálne miesto na bicykle. Mali sme skúsenosť, že keď sme takto šli ľudia boli s bicyklami len pri dverách bolo nás tam kopec ale zmestili sme sa...
Ak by som si kúpila už teraz lístok na vlak aj pre seba aj pre bicykle, budem mať nejakú záruku, že ma vezmú do vlaku? Že sa nestane že príde vlak na zastávku a budem mať proste smolu a nebudem môcť nastúpiť? Máte nejakú takú skúsenosť?
Ďakujem 🙂
@20erika07 nie nestalo sa to ale ja si len tak prechádzam katastrofické scenáre 🤣🤣
Poznám tvorbu takych scenarov 😄 ale vacsinou sa nevyplnia a ked nedajboze ano, clovek má novu skúsenosť ,bud riesitelnu alebo neriesitelnu 🙂
Vo vlakoch uz je miesto na bicykel a kociky. Nieviem ci vo vsetkych, ale pri detskom kupe take miesto bolo.
@beata_k na tejto trase chodia ozaj len tie staručké "motorky" bez kupé... https://m.smedata.sk/api-media/media/image/sme/... a ozaj som tam to miesto nevidela... Len pri dverách a na začiatku a na konci ťahaného vozňa.. ale neverím že sa tam zmestí viac ako 6 bicyklov na vozeň.
Si si urcite ista? Celkom sa snazia o obnovu. Neostava ti nic ine len to skusit 🙂
V tychto bagetách je to tak no :-/ aj u nas take chodia. Malo miesta na bicykle a kociky , no a malokto mysli na to, ze treba nechat miesto pre rusnovodica, aby mohol pri potencialnom nešťastí ujst zo svojho stanovišťa .
Ale jedno je isté, žiadny dopredu kúpený listok ti nezaručí miesto pre bicykel :-/
@20erika07 ďakujem, to som chcela vedieť...
Záruku kupou listka pre bicykel nemáš ale nepises, ze by Ta nepustili do vlaku aj ked bol plný.