Ahojte, rozmýšľam nad tetovaním, len by som chcela vedieť skúsenosti na akých miestach na tele by ste neodporúčali si ho dávať. Chcela som na stehno, len rozmýšľam nad tým, že keď priberiem, celé by to bolo škaredo natiahnuté. Máte niekde tetovanie, ktoré by ste si už na to miesto nedali?
Ja by som si uz nedala na stehno preto lebo som 3 hodiny zjapala ako o zivot jak ma to bolelo 😃. ( ale to som ja). Nikde inde ma nebolelo.Inak zas si nemysli, nenatiahne sa to neviem ako ,musela by si fest pribrat. Na tvar by som si nedala
Ja mám 10 hodinové tetovanie od bedier smerom hore. Keby som vedela ako šialene to bude bolestivé nikdy by som si to nedala
Je to úplne jedno kam si ho dáš. Aj keď priberieš, koža sa naťahuje rovnomerne. Do všetkých strán. Jediný problém by bol, keby si pribrala extrémne -obezita a potom extrémne zas schudla. Inak tých 5-10kg hore dole si ani nevšimneš.
Za mňa stehno bolo najmenej bolestivé, by som vydržala aj celý deň 😅. Za to pri lýtku som chcela utiecť 🙈
Urcite by som si nedala na miesto, ktore neviem v pripade potreby zakryt. Takze krk, tvar, ruky, prsty.
A osobne sa mi tiez nepacia potetovane casti ako napr rozkysnute brucho ci stehna s celulitidou, ale to uz je samozrejme kazdeho osobna vec.
A ako zene by som ti asi neodporucala brucho smerom dolu k nohavickovej zone - v pripade tehotenstva a sekcie nikto nebude brat ohlad na tetovanie, takze asi budes potom musiet riesit nejaku opravu. Nie je to samozrejme koniec sveta, ale vyhla by som sa tomu.
@kaios asi si si pomylila diskusie, tu sa autorka pytala na nieco ine 🫠
@kaios Správa WHO tiež uvádza, že konzumácia 50 gramov spracovaného mäsa denne, čo predstavuje asi dva plátky slaniny, zvyšuje riziko vzniku rakoviny hrubého čreva (kolorektálneho karcinómu) o 18 percent.
Predpokladám, že v tomto prípade nekonzumuješ vôbec ani spracované mäso? 🤷
Noo, kamarátka má potetované ruky, lýtka ale hlavne všetky prsty na rukách, rôzne veľké aj malé ornamenty - čo podľa mňa pekne nebude vyzerať na žiadnej žene 🙄
Všetky miesta, ktoré sa starnutím a priberanim menia...to budeš u seba najlepšie vedieť Ty 🤷 Ja som si z tohto dôvodu vybrala členok, tam hádam bude aj o pár rokov vyzerať dobre 😅
@kaios Wow, môj príspevok ťa mohol riadne nasrať 🫣😅. Ďakujem za tip, ale o moje potreby sa stará manžel 😉.
miesta kde s akoza najviac natahuje -brucho ,zadok stehna etc ... tiez viditelne miesta - nikdy nevies aku pracu budes chciet niekedy robit a nie vzdy sa tetovanie hodi a da skryt ,..
@kaios chapem, ze “podla seba sudim teba” ale ja podrazdena nie som ani nahodou (to si nefandi, to sa tebe nepodari ma nejako rozhodit) a sexualny zivot tiez v poriadku, este nieco ta zaujima? 😇 ale vzhladom na prispevok adresovany aj dalsej uzivatelke to vyzera tak, ze hladnej svini sa len o kukurici sniva, tak si teda dopraj konecne 😉 a mozno sa nauc citat s porozumenim, aby si vedela reagovat k veci na to, co sa ludia pytaju.
@kaios Prečo nie? Veď ak sa takto veľmi chrániš pred štatistikami, tak v tom prípade som ti pomohla s vyradením ďalšej potencionálnej hrozby z tvojho života. Môžeš začať hneď zajtra, chlebíčky na Silvestra budu najlepšie bez salámy 👍🤣.
@brona235 chrbát máš cely? Ja mám hore medzi lopatkami to nebolo take bolestivé,ale od bedier som myslela,ze sa miestami rozplacem
@kaios 😳 na zaklade tvojich odpovedi usudzujem, ze sa snazime komunikovat so slabsim jedincom 🥺
@kaios boh ti žehnaj za tvoju osvetu
@lenkasarka nie, nemám celý, len hore také malé, asi 15x15 CM.
Ja mam sice iba jedno male tetovanie na predlakti, ale ja nepohrdnem ziadnym peknym tetovanim na akomkolvek mieste (okrem tvary 🫣). Pokial je to nieco pekne, trefne, sentimentalne...kludne nech to ma clovek aj na zadku 😁. Je vlastne uplne jedno, aku cast si vyberies, vekom to tetovanie tak ci tak uz nebude ako na zaciatkoch.