Microblaiding a kojenie

lusy26
29. nov 2018

Mamičky chcela by som sa opýtať či bola niektora na microblaiding obočia a kojila. Bol niejaky problem,že to zle chytilo,alebo bolo zle pre bábätko. Chcela by som to absolvovať,ale mám obavy,že keď kojim ublížim tým malej,alebo mne to zle chyti. Prosím o realne skusenosti. Ďakujem.

evitka83
29. nov 2018

@lusy26 osobnu skusenost nemam, ale minule mi akurat hovorila kozmeticka, ze takto otocila tehotnu babu vo dverach, ze tetovat obocko az ked porodi a odkoji, lebo si nevezme na triko vysledok kvoli hormonon a dava predtym nakozu anestetikum, ktore ide vraj aj do mlieka

lusy26
autor
29. nov 2018

@evitka83 naozaj? Juuj tak skoda. Som verila,že sa to bude dať aj keď kojim. Keďže každy mi inak vravi. Ale pre zdravie malej to budem musieť asi odložiť.

sissy27
29. nov 2018

@lusy26 to nie je len že pre zdravie dieťaťa, to je o tom, že ti s najväčšou pravdepodobnosťou farba nechytí a vyhodila si prachy do koša. A samozrejme môže nastať aj zápal, alergická reakcia, žiadna normálna osoba ťa nebude tetovať ani robiť microblading ani podobný zákrok, pokiaľ vie, že si tehotná alebo kojíš.

lusy26
autor
29. nov 2018

@sissy27 tak to necham až keď ukoncim kojenie. Určite nechcem vyhodit peniaze zbytočne ak by mi to nechytilo. Ďakujem