Ahojte kočky.
aj vám bolo smutno, keď ste sa dozvedeli, že Michael zomrel?? 😢 😢
Mne neskutočne, lebo na jeho pesničkách som vyrástla! 😅 A doteraz ich milujem! 😵
ja som teda na ňom nefrčala, ale pesničky mal pekné ... je to smutné že zomrel ☹
akurat to pozeram, ta mala ma dostala 😢 😢 😢 😢
a na čom to pozeráte?
ja len nechapem, ze otec ich vyzor koli neprajnikom cchranil a na jehopohrebe, ked ich on uz nemoze strazit ich ukazu....... ja teda neviem, ci je to spravne....... 😕
stv2 a ta3 ale uz skoncili
bude to ešte na jojke asi po krimi,videla som uputavku s brunom,či už to bolo? 😕
este by to malo byt ale neviem co este chcu davat ked oficialne to uz skoncilo, sak uvidime
ja kukam ta3
hej aj na jojke si to kuknem, bolo to strasne dojemne ☹
aj ja si to kuknem 😔
na stv2 ide akurat jedna pesnicka od neho, black and white
aj ja som kukala 😔 😢 mala dostala ☹ , ale krasne dieta to je 🙂
na JOJ to pôjde teraz pred 22h 🙂
aj som si myslela, ze tu truhlu neotvoria....
Vzdy som bola fan uz od 12 rokov ak si dobre pamatam a aj nim ostanem... 😉
layla veď pohreb alebo veci okolo neho nie sú o tom, že otvoria truhlu a očumuješ zosnulého... 😢 ☹
teda aspoň pre mňa nie 😨
osobne pohreby nemusím a toto bolo niečo ako rozlúčková šou pre fanúšikov 😔
Cooo otvorili truhlu? 😨
nie nejde o to, zajtra budu plne noviny toho ze neumrel a dalsie novinarske zvasty ☹
mywiel nieeeeeee
No uz som sa zlakla, ale pekne spravena rozlucka ja to pozeram v zahranici tak neviem co davali na Slov. to preto.
Pridám sa k vam ak môžem 😉
Bola to pekna rozlučka, len je kus smutne, že si vie svet uctiť človeka až vtedy ked umrie... Doteraz ho len očiernovali, ohovorali a podobne.. 😔
To ho média ociernovali, fanuskovia im aj tak neverili. 😉
helka101 podla mna nanho vytiahnu prave teraz po smrti este vacsiu spinu jak doteraz 😠
Anoo to je pravda 😉
Pozerali ste ten film čo šiel o nom na STV1 minuly víkend?
nie to som nevidela, co tam bolo?
na tA3 mi ti uslo, tak kukam teraz na jojke 😉
toho Bruna vsak nemusim, asi vypnem zvuk 😉
ale je to bohuzial osud kazdeho z nas, je to velmi smutne, ale nenavratne
no ja som čakala, že kto už tému o ňom založí a je to tu 🙂 ja som asi bola v plienkach, keď ste frčali na jeho pesničkách, alebo možno už aj v škôlke, ale pravda je, že sú pekné 🙂
Nedopozerala som to dokonca, ale tam hlavne vykreslovali jeho vzťah s octom, prečo sa rozišla skupina a tak.. a neivem prečo, ale podla toho čo som ta videla, mne to dnes pripadalo od jeho rodiny, nie od všetkych členov, ako divadlo.... neviem prečo...
Layla určite vytiahnu, tak ako tu bolo už spomenute, zatjra budeme čítať, že MJ žije a toto bol len reklamný ťah..
Helka ja som jeden film videla co filmoval Bashir, smutné ako Michaela vyuzit, on ho pustil do svojho domu, vsetko mu vyrozpraval, poukazoval a on to hnusne zneuzil a prevratil proti nemu, no proste Mike bol naivny ako dieta a doveroval, ze ludia su dobri ako deti, ale nie su vsetci taki. On mal rad vsetkych, a je v knihe rekordov za to ze dal najviac na charitu. 😉
na mna zaposobila iba ta mala, o tom jeho otcovi som citala, ze ho nenavidel...
rovnako a najviac mi to dochazdza teraz pocas jeho pohrebu, ze sa to naozaj stalo 😒