Meškanie vlaku

camarion
7. nov 2024

Nemá niekto skúsenosť s tým, že na stanici na tabuli odchodov vlakov vypísali meškanie vlaku 20min. A pritom vlak nemeškal, ale my sme ho nestihli, lebo sme sa spoľahli na oznam o meškaní. Museli sme kupovať lístky na ďalší rýchlik. Chcem, aby nám to železničná spoločnosť preplatila.
🙏

katkaseiner
7. nov 2024

vela stastia...akoze bojovat so zeleznicami je riadne na mašlu

camarion
autor
7. nov 2024

@katkaseiner už sme to skúsili priamo na stanici v prahe, aj telefonicky..ale nebolo toho, kto je za tu tabuľu odchodov zodpovedný 🤦‍♀️

lopka1313
7. nov 2024

Preto vzdy dodavaju, ze je to len orientacne a moze sa zmenit. A hej, tiez sa mi to raz na vyske stalo, ale my sme to vtedy neriesili, nastastie sme vsetci stihli...

camarion
autor
7. nov 2024

@lopka1313 tam nebolo nič dodané a stat v tej zime na peróne sa nám nechcelo..

mondolina
7. nov 2024

doba meškania je orientačná a môže sa zmeniť.
mali ste byť na stanici.

muchotrafka298
7. nov 2024

@camarion vy ste tam mali byt, kedze meskanie je orientacne. Cize to, ze ste odisli z vlastneho presvedcenia prec a spoliehali ste sa na to, co je na tabuly, je cisto tvoj problem. Zeleznice s tym nic nemaju. Tebe vlak odisiel, listky na dalsi neplatili z akeho dovodu?

camarion
autor
7. nov 2024

@muchotrafka298 ten zmeškaný bol regiojet a ďalší bol EC..

muchotrafka298
7. nov 2024

@camarion ty si mala inu prepravnu spolocnost, takze rozumiem. Druhykrat budes vediet, ze meskanie je iba orientacne a treba byt na stanici a pocuvat hlasenia. Lebo meskanie sa moze menit aj 10x.

marcellka32
7. nov 2024

Ty máš čakať od planovaneho odchodu vlaku na stanici, neísť preč, ten čas sa totiž mení ..keď napíšu 20 min....o 5 min vyhodia, že bude meškať len 10 minút
Takže sa vlastne nemáš na čo sťažovať

niekto2hy
7. nov 2024

@camarion Mozes sa stazovat na ,,vlastnu hlupost". Zeleznice maju cestovny poriadok a podla toho sa riadia.

camarion
autor
7. nov 2024

@niekto2hy to som si aj myslela, že moja hlúposť 🤦‍♀️ ale aspoň som si ju potvrdila😁 100 rokov som nešla vlakom, tak zlaté auto😉

mondolina
7. nov 2024

@camarion
a z perónu ste išli kam? veď aj vo vestibule stanice počuť hlásenie príchodov vlakov a zmeny meškania.
plus máš všade informačné tabule.

camarion
autor
7. nov 2024

@mondolina v Burger king to nebolo počuť 🤦‍♀️😁

mondolina
7. nov 2024

@camarion
jáj tak to áno 🤣

januska12323
7. nov 2024

Toto neuhádaš, je len a len vaša chyba, že ste nesledovali čas. Ohlasuje sa meškanie, vlak je pripravený na odchod aj odchod, to všetko ste nepočuli?

mondolina
7. nov 2024

@januska12323
nepočuli, išli si dať hambáč 🙈

ibrunova
7. nov 2024

@camarion nič ti nepreplatia, došla si, máš smolu. Ja som takto vlani reklamovala.

Vždy hlásia, že očakávaná doba meškania sa môže zmeniť.

elenajezova
7. nov 2024

@camarion no to pochybujem, že by boli ochotní vám vrátiť peniaze. Oni to aj vyhlasujú rozhlasom... A vždy aj dodajú, že čas meškania sa môže zmeniť.

tatramatka
7. nov 2024

Ak to bol regiojet, tak z vlastnej skusenosti ti neodporucam im nieco pisat, zbytocna strata casu. Po skusenostiach uz s nimi vobec necestujem, mozno samemu sa to kvoli cene este ako tak oplati, ale pre rodinu s detmi absolutne.

camarion
autor
7. nov 2024

@mondolina 😁🤦‍♀️

abbey1
7. nov 2024

@camarion Regio jet ma v Prahe 2 čakárne. Škoda, že ste nečakali tam. Je tam i personál, vypísané vlaky, občerstvenie zadarmo

x015ad
8. nov 2024

@abbey1 až 2?Viem len o jednej

abbey1
8. nov 2024

@x015ad 2. Jedna je čisto čakáreň, ale je tam net i pracovníci. V druhej je ibcerstvenie: káva rôzna, čaj, zmrzlina,.. zadarmo. Aj aj vlastné WC bezplatné.

x015ad
8. nov 2024

@abbey1 aha,tak poznám tu s obcerstevím,tá je hore Dole kde sa kupujú lístky sa tiež dá sedieť?Som si nevsimla

abbey1
8. nov 2024

@x015ad Áno, aj tam je sedenie.