Meškanie vlaku

camarion
Včera o 11:03

Nemá niekto skúsenosť s tým, že na stanici na tabuli odchodov vlakov vypísali meškanie vlaku 20min. A pritom vlak nemeškal, ale my sme ho nestihli, lebo sme sa spoľahli na oznam o meškaní. Museli sme kupovať lístky na ďalší rýchlik. Chcem, aby nám to železničná spoločnosť preplatila.
🙏

katkaseiner
Včera o 11:05

vela stastia...akoze bojovat so zeleznicami je riadne na mašlu

camarion
autor
Včera o 11:06

@katkaseiner už sme to skúsili priamo na stanici v prahe, aj telefonicky..ale nebolo toho, kto je za tu tabuľu odchodov zodpovedný 🤦‍♀️

lopka1313
Včera o 11:07

Preto vzdy dodavaju, ze je to len orientacne a moze sa zmenit. A hej, tiez sa mi to raz na vyske stalo, ale my sme to vtedy neriesili, nastastie sme vsetci stihli...

camarion
autor
Včera o 11:10

@lopka1313 tam nebolo nič dodané a stat v tej zime na peróne sa nám nechcelo..

mondolina
Včera o 11:10

doba meškania je orientačná a môže sa zmeniť.
mali ste byť na stanici.

muchotrafka298
Včera o 11:14

@camarion vy ste tam mali byt, kedze meskanie je orientacne. Cize to, ze ste odisli z vlastneho presvedcenia prec a spoliehali ste sa na to, co je na tabuly, je cisto tvoj problem. Zeleznice s tym nic nemaju. Tebe vlak odisiel, listky na dalsi neplatili z akeho dovodu?

camarion
autor
Včera o 11:15

@muchotrafka298 ten zmeškaný bol regiojet a ďalší bol EC..

muchotrafka298
Včera o 11:18

@camarion ty si mala inu prepravnu spolocnost, takze rozumiem. Druhykrat budes vediet, ze meskanie je iba orientacne a treba byt na stanici a pocuvat hlasenia. Lebo meskanie sa moze menit aj 10x.

marcellka32
Včera o 11:19

Ty máš čakať od planovaneho odchodu vlaku na stanici, neísť preč, ten čas sa totiž mení ..keď napíšu 20 min....o 5 min vyhodia, že bude meškať len 10 minút
Takže sa vlastne nemáš na čo sťažovať

niekto2hy
Včera o 11:33

@camarion Mozes sa stazovat na ,,vlastnu hlupost". Zeleznice maju cestovny poriadok a podla toho sa riadia.

camarion
autor
Včera o 11:37

@niekto2hy to som si aj myslela, že moja hlúposť 🤦‍♀️ ale aspoň som si ju potvrdila😁 100 rokov som nešla vlakom, tak zlaté auto😉

mondolina
Včera o 11:37

@camarion
a z perónu ste išli kam? veď aj vo vestibule stanice počuť hlásenie príchodov vlakov a zmeny meškania.
plus máš všade informačné tabule.

camarion
autor
Včera o 11:39

@mondolina v Burger king to nebolo počuť 🤦‍♀️😁

mondolina
Včera o 11:41

@camarion
jáj tak to áno 🤣

januska12323
Včera o 12:16

Toto neuhádaš, je len a len vaša chyba, že ste nesledovali čas. Ohlasuje sa meškanie, vlak je pripravený na odchod aj odchod, to všetko ste nepočuli?

mondolina
Včera o 12:17

@januska12323
nepočuli, išli si dať hambáč 🙈

ibrunova
Včera o 12:48

@camarion nič ti nepreplatia, došla si, máš smolu. Ja som takto vlani reklamovala.

Vždy hlásia, že očakávaná doba meškania sa môže zmeniť.

elenajezova
Včera o 12:51

@camarion no to pochybujem, že by boli ochotní vám vrátiť peniaze. Oni to aj vyhlasujú rozhlasom... A vždy aj dodajú, že čas meškania sa môže zmeniť.

tatramatka
Včera o 13:18

Ak to bol regiojet, tak z vlastnej skusenosti ti neodporucam im nieco pisat, zbytocna strata casu. Po skusenostiach uz s nimi vobec necestujem, mozno samemu sa to kvoli cene este ako tak oplati, ale pre rodinu s detmi absolutne.

camarion
autor
Včera o 14:50

@mondolina 😁🤦‍♀️

abbey1
Včera o 16:42

@camarion Regio jet ma v Prahe 2 čakárne. Škoda, že ste nečakali tam. Je tam i personál, vypísané vlaky, občerstvenie zadarmo