Ahojte kočky, mešká mi to 26 dní...no mam nepravidelné...raz pridu na čas raz zase neskor ....test som si robila na 19den meškania.... bol negativny...
Aký máte na to nazor? Uzivala som aj antidepresiva a bola som nachladnuta aa z toho strachu aj v strese... Dakujem za rady
@xeonela ďakujem za radu ... 🙂
Ahojte chcem sa opytat... Velmi ma bolia prsia včera ma dokonca aj svrbeli, po bolievaju ma kríze a spravili sa mi aj žilky na prsiach dneska som si všimla slabý hnedý výtok a menzes mam dostať až o 7 dní... Tieto bolesti mi začali asi tak 15 dní pred menzesom teda iba prsia ako keby mi mala prísť menštruácia potom sme sa s partnerom milovali v ten týždeň a odvtedy ma bolia ešte viac prsia a tieto všetky príznaky sa mi dostavili... Spravila som si test v nedeľu teraz a nič zatiaľ... Myslíte si že su to príznaky na tehu?
@kikuska2494 je to skoro na test....
@bebebrumik333 ja by som bola uz davno u lekara...
@katren ja som momentalne mimo slovenska ale vraciam sa o tyzden :( no moc sa bojim baby :( ....
Tehotenstvo je vylucene kedze negativny test no bojim sa niecoho horsieho ...
@katren myslím si ze lekár mi povie aby som čakala ci príde menštruácia.. Ci?
Veľmi chceme bábätko ale nechcem byť aj sklamaná
Myslíte že doktor by mi povedal aj takto skoro ci som tehu?
@kikuska2494 lekar povie ze ak do 14 dni nepride menzes, ma prist na vyvolavacku....jej meska uz 26....
@kikuska2494 jaj, ty ai zas ine pisala...ano, ty cakaj ci pride, ci nie...az potom testuj...skor sa neoplati...
@bebebrumik333 ahoj, ja som mala podobný problém.... Brala HAK a keď som ju vysadila, tam mi menzes chodil "kedy chcel". K lekárovi som chodila ako na klavír, každý mesiac na vyvolavacku. Mala som po HAK tak rozhádzany cyklus, že to trvalo viac ako rok, kým sa to upravilo. Ale k lekárovi určite choď...
@lulu369 lenze ja som hak nebrala on mi ju chcel nasadit no baby mi ju neodporucali... mala som nechraneny styk po 19 dni meskania som si urobila test no bol negatívny... bojim sasa zee to budu tie cysty cize ked dojdem musim zajst lekarovi...
Bola som aj nachladnuta... a vo velkom strese kedze zmena prostredia ... a ine veci v tom...
Dojdem zo zahranicia a utekam gynekologovi
@bebebrumik333 ja viem, že si nepísala nič o HAK. Nemysli hneď na najhoršie, môže to byť kľudne stresom, zmenou prostredia. Viem, že sa bojíš, ale uvidíš, že to bude stresom
V tom čase, keď som mala tie problémy, som mala dosť stresujúce obdobie plus vysadení HAK po 3,5 roku...
@lulu369 tak ale tehotenstvo mozem vylucit ze? Ja som z toho strasne mimo :(
@bebebrumik333 tehotenstvo podľa mňa áno... Verím ti, v hlave máš určite strašne veľa zlých "scenárov", prečo ti to tak dlho mešká (mne to blbo vyše roka, bála som sa, že nikdy nebudem mať deti a dnes som šťastná 3-nasobna mamina) viem, že si to už počula veľakrát, ale skús sa prestať stresovať (aj keď je to ťažké)
@lulu369 dakujem velmi oekne za podporu vazim si to <3 velmi ;*
Tak ked si brala lieky a test je negativny tak je dost pravdepodobne, ze to je kvoli tomu. Este pockaj chvilu ci nepridu a ked tak chod na vyvolavacku