ahojte, prosím o radu. spravila som si včera tehotenský test nakoľko mi už 15 dní mešká menštruácia a výsledok sú slabé dve čiarky. stretli ste sa s tým už niekedy? ďakujem za odpoveď.
@vladka131291 to vyzera na pozitivny. Aj ked su slabe ciarky.
@vladka131291 ano si
@vladka131291 ak je tam hoci len náznak druhej čiarky, test je pozitívny.
@vladka131291 ja som mala takyto test uz 9den po ivf takze gratulujem si tehulka :-*
@vladka131291 Gratulujem!
@mary888999 vyzerá ale nie som si istá, skúsim počkať pár dní. robila som si test s citlivosťou 10mIU tak možno preto je taký, fakt neviem.
Tu to je jasné! Si rada, či nie? Asi si ešte mladá, že?
@vladka131291 gratulujem, si tehotna😊 mozes si ist kúpiť ešte digitálny clearblue, tam to hneď ukaze, či si
@tinapa no budem mať 28
@vladka131291 si tehotna, nemusis na nic cakat. Objednaj sa ku gynekologovi
@vladka131291 a co je zle na citlivosti 10? A citala si si navod? Nechapem kvoli co u mas pochybnosti
Ahoj. Toto su dve jasne viditelne ciarky (ziadni duchovia ktorych treba hladat pod lupou). To nevadi, ze je jedna trochu slabsia od druhej. Je tam a vidiet ju. Menstruacia ti meska uz 15 dni, takze to je nad slnko jasnejsie. Vek na to byt mamou mas uplne idealny. To aky mas vztah s otcom dietata a ci si psychicky pripravena na to, ze dosledkom nechraneneho sexu moze byt tehotenstvo a dieta je uz ale vec druha.
Dalsie testy si uz robit podla mna nemusis. Mozes zajst rovno ku gynekologovi na krv a sono.
Nevieš čítať? Iny dôvod nevidím...prečo by si sa tu inak pýtala...na teste v návode je jasne napísané že je jedno aké silné sú čiarky,ak su dve si tehotna
@vladka131291 mas pravidelnu ms? Na to, ze ti 15 dni meska je ciarka slaba, treba skocit na krv
@83lenka83 mávam pravidelnú áno. teraz som si robila druhý test a čiarky sú silnejšie
@vladka131291 drzim palce 🙂
@vladka131291 citlivosť 10 je tá lepšia
@83lenka83 ďakujem. ešte dám tomu pár dní, skúsim iný test a ptm navštívim lekára. sú prípady kedy aj dve čiarky nemusia znamenať tehotenstvo ale niečo iné, čítala som o tom. uvidíme.
@vladka131291 tehotna si 🙂
Ja som mala tiež slabú druhu čiarku a bola som tehotna😊
@vladka131291 ty asi tehotna byt nechces 🙂 avsak, uz tehotna si 🙂 blahozelam. Navstiv gynekologa. Moze to byt mimomaternicove tehotenstvo (menej Hcg sposobilo slabsiu ciarku) a tam je potom kazdy den dobry. Pretoze tam hrozi operativny zakrok. Na tvojom mieste necakam na nejaky dalsi test
@vladka131291 Fakt to vyzerá tak, že sa netešíš.. Počúvni radu od zuzumajko a bež hneď ku gynekológovi.. Klišé, no aj tak ho poviem: Neboj sa, hlavu hore, mysli pozitívne. Dieťatko je dar, na neho mysli.
@vladka131291 si určite, gratulujem pekné tehulkovanie
@vladka131291 gratulujem😊
@vladka131291 preboha precitaj si návod.