Ahojte 🙂
Nemáte skúsenosť koľko cca trvá dodanie ? Tovar je na sklade dostupný a píše cca 5prac. dní.. Ide o to, že sa sťahujeme budúci víkend a neviem, na ktorú adresu si to mám dať 🙈
ja som tiež objednávala jedálenský stôl, ktorý bol na sklade a doviezli mi ho o 4 týždne..
vyšiel týpek z dodávky, stôl 100 kilový, ja tehotná sama doma a on že či nemám dakoho kto by mu mohol pomôcť.. omg...
@jess_y presne, záleží ci je na predajni najbližšie k tvojmu bydlisku, alebo v ktoromkoľvek merkury alebo sa dováža až z polska. Niekedy tam píšu úplne blbe dodacie doby a potom sa zakaznici hnevajú. Trosku je ten eshop nedomysleny
@marhulka13 tam všetko píše do 5 dní. A nakoniec je z toho 6 týždňov
@ariannazara ano, lebo tovar sa dava z predajne. Častokrát je na predajni napr.iba jeden kus aj to poškodený. Rýchlo sa na tej predajni musí dať na nulu a potom sa hľadá na ďalšej predajni. Oni to musia poslať na predajňu na ktorú prišla objednávka. Ak to je len na sklade v Poľsku, tak sa čaja kým sa naplní kamión na tu predajni a až potom to príde. Preto to zdržanie. No na eshope by o tom mohla byť informácia a zákazník by sa rozhodol či si to objedna alebo nie
No v TT na predajni ten tovar vraj nedržia 🤷🏽♀️ alebo len zrovna teraz nemajú vôbec zo žiadnej velkosti..ale nepozrel mi a ani mňa nenapadlo sa opýtať, že kde najbližšie ho majú.. no neva. Riskla som to na aktuálnu adresu, tak hádam raz v živote sa na mňa šťastie usmeje.😅
@jess_y a co to je ak sa smiem spýtať, keď riešiš veľkosti?
My sme mali zlu skusenost.Objednali sme a cakali 5 tyzdnov.Viac krat sme tam pisali, volali. Nakoniec poslali mail, ze nevedia ako dlho to bude trvat a ze nam bud potom daju zlavu alebo nam vratia peniaze.Komunikacia nula bodov.
v januári sme kupovali 2 skrinky a umývadlo do kúpeľne. Info na predajni - je na sklade. Mrzli sme tam asi 20min, kým pán nevyšiel von, že on to nenašiel a že to bude asi tak, že je iba 1 kus - a to ten vystavený. Naspäť do predajne, že čo s tým, keďže sme tovar zaplatili. Urobili teda online objednávku, že do 5 dní budeme mať tovar doma. Prešiel týždeň a nič. Voláme, že čo sa deje. Vraj s poškodila jedna skrinka, tak musíme počkať na novú. Do 5 dní. Prešiel ďalší týždeň, naše uteráky a osušky už pomaly mesiac v chodbe na komode 🤦🏻♀️ zase nejaké výhovorky, tak to manžel celé stornoval a žiadal vrátenie platby. Ešte sa s nami naťahovali, že peniaze nevracajú, že si máme vybrať iný tovar. Šli sme tam osobne a trvali na svojom. Po dlhšej výmene názorov nám peniaze vrátili. Šli sme hneď do Aska a kúpili podobný nábytok s 50% zľavou 🙃 ešte v ten deň sme ho zmontovali.
@marhulka13 ooch, vlastne to neni na veľkosť ale na rozmer 🙈 podložka pod matrac.. nič objemné ani drahé, tak hádam to stihne prísť
Ak to majú na sklade tak by to malo byť rýchle. Ja som nedávno objednávala tovar kde bolo písané dodanie 21 prac.dni a trvalo to 15 dní