Zdravím žienky. Plánujeme nizkorozpoctovu prerábku malého bytu. Nove kachličky, sanita, linka, podlahy a dvere.
Aké máte skúsenosti s nakupom v mercuri market? S odstupom času kvalitovo? Zvažujem nakupovať tam, len ako sa hovorí... nie sme tak bohatí, aby sme kupovali lacne veci.
Proste nečakám mega kvalitu...skôr taky stred a balans medzi cena a kvalita.
Tak s čím ste boli spokojne a naopak s čím nie? Pripadne radsej iny retazec?
Vopred dakujem
Pár x som kupovala v Merkury Markete a už tam nekúpim nič možno okrem farby. Plávajúca podlaha puka, komoda odlupene z rohov a chýbalo dosť srobov a na dverách boli škrabance tie odmietli vymeniť vraj 30dni na reklamáciu majú. za mňa nikdy viac
Ahoj, tak záleží kus od kusu. Kachličky máme od tial myslim že tam sa nedá až tak čo pokaziť ide iba o dizajn či tam nájdeš čo sa ti bude hodiť. Dvere taktiež máme možno 5 rokov a slúžia boli jedne z takych lacnejších a nevidim žiadnu vadu, možno ak sú vyrobene z kvalitného dreva a na mieru tak možno tam je menšia priechodnosť zvukov alebo ako to mam laicky vysvetliť ale sused dával stovky € za 1 drevené dvere takže mne by to za to nestálo, inak vzhladovo rovnake a aj funkčnosť ok... Nábytok kus od kusu, mám komodu ktorá na prvý pohľad posoby fakt kvalitne, je z hrubeho dreva a v podstate aj je kvalitná slúži dobre, a keď niekto príde na navstevu a zhodnotil jej kúpu že super, tak sa spýtam na tip že kolko stála tak každý že vyše 500€ by tipol a realne stala max. 150€ takže spokojnosť. Proste nebrať papierove kusy, pozerať na kvalitu toho dreva lebo niekedy keď tam vidim tie papierove skrine co sa o chvilu rozpadnu tak 😀
kvalita pri stavebnych materialoch a pod? umyvadlo sa ti nerozpadne, obklad tiez nie... vybera sa znacka, material/technologia, cena... to ci budes mat dobre urobenu kupelnu zalezi hlavne od prace, ci ti odpadne obklad alebo bude drzat umyvadlo MM neovplyvni.
samozrejme, vsetko si treba prezriet a skontrolvoat pri preberani...
Ako čo, obklad v kúpeľni a dlažbu máme z mm, tiež zopár komôd sme tam kúpili, ale iné veci nie. Pretože raz sme ešte mali v kúpeľni batériu z tade a to bola katastrofa.
Tiez sme tam nakupovali plavajucu podlahu, kachlicky, dlazbu. Vsetko v pohode, sme spokojni 🙂 Ceny mas rozne, takze neriesila by som obchod, skor v ramci cien je jasne, ze napr. podlaha za 20e/m2 bude kvalitnejsia ako za 4e/m2. Ale vyber bol super a vyberali sme, co bolo skladom, neobjednavali sme nic, lebo jednak sme nemali cas cakat a jednak, ak nahodou zistis, ze niecoho je malo, tak vies zabehnut dokupit 🙂
Zatiaľ nemám s merkury marketom nejaké dobre skusenosti. Kupujem tam koberce jedine. Mamina robila prerabku, ona tam kupovala väčšinu veci ,no horor. Už asi nikdy🙂 vždy dodali iný tovar, alebo chybal, resp.poslali poškodeny kus.
My sme tam kupovali vinylovu podlahu a dvere so kupelne.zatial vsetko drzi.kupili sme si aj postel,ze kupime lacnejsiu a dame si kvalitnejsie matrace.na posteli spime 9mesiacov a uz sme ju museli 2xopravovat co sa nam opierka za hlavou vytrhla.museli sme tam dat hrubsie sroby.nabutok je taky slabsi a labilnejsi.kupovala som aj pisacie stoliky a vidno ze je to polska vyroba
Ja som spokojná, mám odtiaľ obklad, dlažbu (kúpeľňa, WC), obývačku (sedačku, stolík, nábytok, komodu), chodbovú zostavu, batérie do kúpelne a aj iné drobnosti a žiadny problém, práve naopak, za tie peniaze som milo prekvapená. Bývame 5 rokov a s ničím žiadny problém. Za mňa najhoršia skúsenosť Decodom, od ktorého som čakala viac a teda kvalita oproti MM des..
Kvalita povedzme ze ok (mam odtial kniznicu, komodu a postel) , vadny kus sa najde aj inde ako v mm. Len dve veci - kachlickar (a ze ma tych prerabok snad uz aj na stovky) nas upozornoval nech neberieme kachlicky z mm nakolko byvaju casto vadne v zmysle ze su hrubkou aj na sirku nerovnomerne. No a ak chces nieco reklamovat, vybav si pol dna dovolenku 🤦♀️🤦♀️ neskutocne kolko casu som tam stravila s vymenou jednej baterie 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@katarinka2290 prosím ťa ten vinyl máte ako dlho? Tiež zvažujem z MM...
Dakujem za reakcie.
@jaroe asi od novembra min.roka,dali sme si taku sedu farbu,davali sme pod to aj tu penovu podlozku.od decembra byvame a zatial v pohode.davali sme si ju kvoli tomu,kedze mame 1izbak bez chodby ze ked prideme s mokrymi topankami alebo nam vytecir chladnicka alebo umyvacka aby to nenapucalo,mala by byt odolnejsia voci vode ako plavajuca
@mmmonika mám odtiaľ kuchynskú linku a kvalita materiálu otras. Hocičo stieklo po dvierkach, zostali po tom stopy, aj keď sa hneď utreli. Potravinová skriňa prišla a dvierka hneď poškriabané..mňa veľmi sklamali, lebo som si myslela, že práve od nich bude lepšia kvalita než z MM, mobelixu či aska, odkiaľ mám ostatné veci a paradoxne všetko ostatné je po 6 rokoch ako nové a tá linka des. Tá pôjde z bytu ako prvá 😂
@mmmonika pozri, ja by som zas nerada niekoho neprávom odradila, môže to byť len moja zlá skúsenosť. Skús si popozerať viaceré recenzie na konkrétne výrobky, ktoré sa ti od nich pozdávajú. Ja mám skúsenosť len s tou linkou a potravinovou skriňou, nič iné od nich nemám. Tieto ma sklamali, ale zas nejdem tvrdiť, že všetko od nich je zlé, len že mňa sklamali, keďže som od nich mala väčšie očakávania.
my sme tam min.rok kupili komplet vsetko, robili sme komplet prerabku bytu, vsetko prislo v poriadku, na cas, neposkodene a stale drzi