ahojte baby, ma niekto podobnu skusenost... menstruaciu mam dostat 11.11.17 a skoro vzdy ju mam pravidelnu. ja som mala trosku cirej krvi 8.11. 17 po obede a do vecera uz len trosku spinavu vlozku. a dnes uz vobec nic iba trosilinku slabunko cervenkave na papiery. ale ozaj malo. to som musela zblizka pozriet ci je tam nieco lebo cakam, ze mi zacnu dni. este sa mi to nestalo,ze by mi akoby zacali kramy a potom nic. trosku citim v podbrusku ako by som mala dostat.. a to uz mam 2 deti. mam inak uz 41 rokov...
dik za odpoved.hm. no je pravda ze sme s priatelom neboli opatrny, pretoze som myslela ze v mojom veku uz by nebolo take lahke otehotniet. poznam ho pol roka.
co som citala tak zeny po 40 maju asi ť percentnu sancu otehotnie ci tak nejak. ale mam chvilami pocit ako by som mala dostat. len sa mi este nikdy nestalo, ze by som mala na papiery trosku jasnej krvi a na druhy den akoby nic...
5 percentnu sancu otehotiet malo byt
Urob si tehotensky test
myslis uz by bolo vidno? ved normalne mam menstruaciu dostat az 11.11 ale to by bolo divne, ze pol dna mam akoby zacinajuci menzes a potom den nic a zrazu by sa mi spustil menzes. zdravotne nemam inak ziadne problemy. hm, tak neviem. ale dik za odpoved
@pastarela1 mohlo to byt implantacne spinenie, skus zajtra test.
myslis, ze by uz mohlo ukazat? nie je to priskoro, ked mam normlane dostat kramy az 11.11.
Ak zajtra nepríde normálne menštruácia tak normálne skús test, za to nič nedáš..
No tak ak vieš, že je možné, že by si mohla byť tehotná tak by bolo dobré urobiť aj ten test, možno ani nie je skoro
Ahoj, a nenapadlo ti, že by to mohlo byť aj začínajúce klimakterium?
Napadlo, len to je zvyčajne až okolo pred 50tkou..
To nebola pol dnova menstruacia, len som bola na toalete a mala som papier od krvy a myslela som ze mi začal menzes,dala som si vložku a keditor som šla znovu na záchod.vložka bola len uspina do hneda. To bolo 8.11. A doteraz nič len papieri vo výtoku slabú linkou červené sem tam a teraz trosku do hneda výtok.
Žeby menopauza?
@pastarela1 menopauza nemusí byť až v 50tke, môže kľudne aj skôr začať, mám kolegyňu čo ma 42rokov a už je rok po menopauze....
Neviem no, možno aaj tehotenstvo 🙂 každopádne ti želám nech je všetko ok 🙂
@petra9517 ďakujem 🙂
Ahojte. Ešte stále nič a dnes som si všimla,trošičku krvi vo bledom hlieni. Ale zápal nemám isto pretože ma nič nebolí. Mali ste to niekto? Menstruaciu som mala dostať 11.11. Ale 8.11. Som mala krv na papieri. Potom nič.
@pastarela1 a tehotensky test si si nerobila? 🙂
@petra9517 ešte nie,bojím sa. A keď som dnes mala trosinku krv v hlieni,co zo mňa vyšiel tak možno to značí, že predsa dostanem. Ale nemyslím, že takto vyzerá prechod. Inak,dnes mi bolo ráno zle od žalúdka. A možno preto lebo som ráno skoro vstavala. Ja už sa v tom nevyznám. 🙂
@petra9517 a ešte ako si písala, že to môže byť prechod. Tak sa neponáhľamusíte s kupovanie testu,pretože mala som dostato dní 11.11. Takže mi meskaju teoreticky len 3 deň
@pastarela1 aha...tak možno ich ešte fakt dostanes, všetko dobre ti 🙂))
Snáď 🙂
@petra9517 ale znepokojuje ma len ze som mala krv na papieri 4 dni pred očakávaným menzesom,normálne to nie je ak by som nebola tehotná. Preto som sem písala ci s tým má nejaká skúsenosti 🙂
@pastarela1 potom daj vedieť ako si na tom ❤
Ved dám. A ak si snažilka tak ti prajem aby ti to, co najrýchlejšie vyšlo. 😉
@petra9517 ahoj len ti chcem dat vediet,ze som dostala 🙂 bolo to pravdepodobe zo stresu 🙂
na veku nezáleží...ja som takéto príznaky mala pri 1 a 3 tehu...