Menzes po prvom sexe

kikinel
19. apr 2019

Dobrý deň, ja by som sa chcela opýtať na menzes po prvom sexe ako to funguje, bude mi meškať?
A keď už mám výtoky a minulý týždeň som mala špinenie je to normálne?

fokuska
19. apr 2019

@kikinel Preco by mal meskat? Ako prvy sex ovplyvni ovulaciu a cyklus?

kikinel
autor
19. apr 2019

@fokuska pýtam sa pretože bolo mi povedané že može ale chcela som sa uisťiť

drimonna
19. apr 2019

...

fokuska
19. apr 2019

@kikinel A kto ti to povedal?
Meskat moze, ale nie kvoli tomu ze si mala sex - jedine ze by ta to psychicky tak rozhodilo, ze by to ovplyvnilo cyklus.
Meskat moze zo stresu, hormonalnej nerovnovahy, prechladnutia...

tenerifka
19. apr 2019

Moze meskat kludne aj 9 mesiacov....

kikinel
autor
19. apr 2019

@fokuska takže je to možné okj ďakujem

dopolbokaodrata
19. apr 2019

@kikinel no keď si budeš kadečo nahovárať a nonstop sa sledovať ešte si to aj privoláš. Ak ste mali ochranu tak nestresuj.

fokuska
19. apr 2019

@kikinel Meskat ti moze - ale kedykolvek a z inych dovodov.
Sex a meskanie nema suvislost okren pripadu ked pri tom sexe otehotnies ;)

cickamon
19. apr 2019

popravde meskat by bezdovodne nemal....a neviem kedy si mala sex a aku ochranu a uz vobec nie strasit pubertiakov no spinenie a nasledny vytok je skor znak tehotenstva ako prichadzajucej ms (spinenie-uhniezdovanie; vytok- uzatvaranie maternice) v normalnom cykle to byva naopak vytok v case ovulacie a spinenie pred ms

lucka12399
19. apr 2019

@kikinel mne dr povedal ze po prvom sexe menzes kludne meskat.. a mne aj meskal .. cca tyzden a cosi ;) len ked ty si spinila tak neviem ..

judar
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elizabeth184
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
elizabeth184
11. nov 2020

To by som sa aj ja chcela opýtať mala som prvý sex a mala som dostať menštruáciu ale už mi 4 dni mešká mali sme ochranu ani sa nepretrhol nič ale raz sa nám stalo že mu spadol ale zostalo to vo mne zaseknuté tak som to iba vytiahla a on už ho tak potom nedával čiže nemám byt stoho ako tehotná mám sa báť? Lebo celkom stresujem poraďte mi prosím či aj Vám meškali po prvom sexe a koľko? Aj ma pobolieva brucho niekedy a mám aj normálny výtok.

artimedes
19. mar 2021

dobrý deň, ja som mala prvý sex niekedy teraz vo februári 😃 a vždy okolo 8-9 mi začína menštruácia no tento mesiac nejak nechodila ( marec ) a tak som sa začala báť, že čo ak som tehotná atď. ale začala mi 19, čiže 10 dní meškala. takže po prvom sexe menštruácia meškať môže.

michaela144
19. mar 2021

@artimedes ahojte 😃@artimedes som na tom uuuplne rovnako. Tiež som mala svoj prvý sex vo februári a menzes som očakávala okolo 16-17 marca no nechodí a som dosť v strese. Bola som dokonca už tak nervózna že som si urobila dva tehotenské testy (oba úplne značne negatívne) no aj tak som mala zvláštny pocit. Partner sa do mňa neurobil a tak som tomu nechápala no dostala som sa k zisteniu že po prvé sexe zvykne meškať. Ďakujem za upokojenie že v tom niesom sama😊

artimedes
20. mar 2021

@michaela144 ja som sa tiež úplne bála, že vo ak proste som v tom 🙃 ale môj partnersa do mňa neurobil, no strašne som sa bála aj tak.. už som rozmýšľala ako to poviem mamke a tak.. no chvalabohu prišli a oveľa viac si ich ako keby vážim teraz 😁 som úplne šťastná teraz za to..
ja som čítala tieto správy tu čo písali že prvý sex nemá nič s menštruačným cyklom, ale asi zrejme má keď meškali 10 dní 🙄 a nie je začo

michaela144
20. mar 2021

@artimedes tiež myslím ale je to veľmi individuálne... stále čakám no myslím si že to bude rovnaký prípad ako ty😃nápodobne rozmýšľala som, hľadala bála sa veľmi (myslím že to má veľký vplyv na oddalovanie menštruácie) a tak mi neostáva asi nič iné než čakať ale naozaj ma to aspoň ako tak upokojilo.😊

artimedes
21. mar 2021

@michaela144 určite to bude v pohode, určite ti v najbližších dňoch menštruácia začne a bude dobre😌 ja si myslím tiež, že to má vplyv na menštruačný cyklus, keby nemá ako píšu ľudia sem aj na iné stránky tak by sa nám zrejme nestalo toto s týmto omeškaním. ale samozrejme každá baba to má inak, niektorej začne hneď po sexe, niektorej tak ako má, niektorej mešká a tak ..
som rada, že ťa moja správa sem uspokojila aspoň trošku 🙏🏽

jesicca3110
24. jan 2022

Ahojte! Ja len by som všetkým dievčatám a možno aj chlapcom chcela napísať, že sa vôbec nestrachujte... Je to úplne normálne. Je to reakcia tela na ten šok čo dostal. Tiež som si tým práve prešla. Bolí to obrovské stresy. S priateľom sme mali prvý sex 31.12. a ja som 16.1. mala dostať menštruáciu. Dnes je 24... Tak som si s malou dušičkou spravila ráno o 6 test, ktorý bol negatívny. Do hodiny som dostala aj menštruáciu. Dúfam, že som aspoň nejako pomohla.

prskakls23
6. máj 2023

Dobrý deň pred týždňom som mala sex s mojim partnerom s ochranou a keď sme mali styk tak som mala dostať menštruáciu ale je už od toho týždeň a menstruacia nikde ale špinenie a výtoky som mala a to mávam vždy po.

domi1230
10. feb 2024

@artimedes Fobrý deň mam otázku čo vas bolievalo aj podpruško keď vam meškala lebo mne meškaju dva dni, prvý sex som mala týždeň do zadu (s ochranou), bolieva ma podbruško, mám pocit že mam ms ale krv nikde.