Ahojte potrebujem sa poradiť tym ze pracujem takéto tyzden od rana do večera nemôžem ost ani k lekárke.
Mam problem,po 2 týždňoch mi dosla opäť menstruacia včera to este ani nebolo krvave ale take do hnedá,dneska už klasická menstruacia akurát o dosť slabšie,mala som aj take klasické kŕče v podbrušku ako pri menstruacii,možno máličko slabšie,este sa mi to nestalo cyklus mávať vačšinou pravidelný,stretli ste sa s tym už niekto ?
A je to urcite menstruacia? Ovulacne krvácanie moze trvat aj dva dni, ja som takto zacala krvacat pri kazdej ovulacii po porode
@janemari ahoj ako sa ti ten cyklus upravil,mam nieco podobne
@laskonka80 ahoj momentálne mám cyklus v pohode 26-28DC ,pár krát špinenie v období ovulácie.Momentálne som 2 dni špinila tmavohnedý výtok a dnes sa konečne spustili krámy na 27 DC takže v pohode.
Ahojte. Nemáte niektorá skúsenosť?
Prešlo 7 mesiacov od vyvolaného pôrodu (potratu) v 23.tt tehotenstva z dôvodu vážnej genetickej poruchy bábatka. Doteraz som mala cyklus po 6-stonedelí v poriadku, tak na 26-28 dní. S priatelom sa opäť snažíme o bábo, posledný cyklus mi meškal, prišiel na 32 dní a teraz, v období plodných dní (cca 2 týždne od menzesu) sa mi opäť spustil. Najprv to vyzeralo ako ovulačné krvácanie, ale dnes už normalne krvacam. Stretla sa niektorá s tým? Test negatívny.
Co mam robiť keď mám menzes bo 13 dňoch a mam 14???
@timejuska_1 povedz mamine, ta ti poradi najviac a smer dorastovy gynekológ.. Mala to aj moja dcéra, presne v tvojom veku, chudatko mala krvacanie uz potom mesiac v kuse, nepovedala mi to... Lekar dal lieky, upravilo sa jej to.. Nemusíš sa obavat, dievcata nepodstupuju také vyšetrenia ako dospelé ženy, maximálne sono bruska.. Neboj, bude to ok, len hormóny skacu ešte u vas.
prosim pomôšte mi mám len 13 a mam 4 ďňový menzes no a mala som menzes uplne normalny a po 2 dňoch som ho dnes zase dostala čo mám robiť ?
Ja som mala cyklus ako hodinky a posledné mesiace totál rozhádzaný,jeden mesiac prišla na 21 DC,ďaľšia 16DC,ďaľšia16DC ,potom 29DC. Tiež som z toho nesvoja,ale k doktorke chodím každého pol roka a idem teraz tak uvidím,čo povie.Stáva sa to ,ak je to len raz alebo 2-3 krát si myslím že je to ešte ok,ale keby to bolo dlhodobo treba k doktorke aby zistila kde je problém,poprípadne dala lieky na úpravu cyklu.