Ahojte, mám taký neprijemny pocit v pošve akokeby taký tlak alebo čo to je neviem. Mám mať o dva dni mesntruaciu, tak neviem, či to je nejak, že príznak, že mi prichádza alebo neviem. Prosím vás má niekto niečo podobne? Pri menštruácii to mám podoben. Taký pocit ako keby mi to má dole vypadnúť. Mala som aj zápal močového mechúra, antibiotiká na to, no neviem, či som to dobre preliecila alebo nie. Toto mám už od decembra, u doktorky som bola. Všetko je v poriadku. Tuz neviem ako si s tým poradiť. Pijem dosť, aj urologocke čaje, urinal. No neviem, či je to pms alebo prichádzajúci menzes. Vedel by mi niekto prosím poradiť?? Ďakujem🙂.
@anna883 co;tak navstivit gynekologa?
Ahojte baby, chcem sa spýtať.... Približne pred 2 týždňami sme mali s priateľom pohlavný styk.... Nechránený.... Začínam mať bolesti pod bruškom, začala som viac jest... Inokedy som jedla iba raz za deň a teraz zjem aj dve porcie hneď naraz... Mala by som teraz nejako dostať menštruáciu neviete čo to môže byť?... Ked niečo zjem príklad tie 3 porcie začne mi byť ťažko na žalúdok trvá to tak 2-3 dní.... Poraďte mi ďakujem
@dasa98 ahoj, nemám už také bolesti ako kedysi. Snažím sa veľa piť najmä čistej vody a aspoň pol litra čaju (alchemilka, myši chvost, žihľava a podobne) neviem z čoho to mám. Tento pondelok idem znovu na kontrolu ku gynekologické, ale pochybujem, že mi niečo zistí,.. takže sa liečim takto sama a neviem,.čo mi stále je
@anna883 nemas prepadavanie maternice? neviem teda ci mas deti, alebo nie. vacsinou je to nasledok tehu a porodu.,