Baby potrebujem vašu pomoc. Menštruácia mi vždy mešká nikdy nepríde načas a tak tomu bolo aj tentokrát meskala 6 dní a prišla v stredu. Ale mám ju slabú a neviem ci by som nemohla byť tehotná. Minulý týždeň som bola chorá a stále mám kašeľ.
@rinka123 a to je take tazke pockat zopar dni???
Ahojte ženy ja som mala menštruáciu minulý mesiac ešte neviem ako mi dôjde terás ci dôjde no dneska som bola s deťmi v meste a dostala som závrat boli ma v podbrušku mam nafúknuté brucho a to som nikdy takto nemala závrat a často chodím na WC
@renatka_gajdosova no diky ze si nam opisala svoje pocity. A??????
@obsadenemeno keby som mohla čakať neni problém počkám ale pýtam sa preto či to nevadí počas otestovať lebo nemôžem čakať kvôli určitým veciam
Mamičky chcem sa opytat uz 2 roky sa snažime o babetko minuli mesiac som mala 2x do mesiaca menštruaciu a teraz sa mi zda že je niečo inak a myslite že može byt sen skutočnost včera sa mi snivalo že som si robila test a bol pozityvny prepačte že to pišem sem ale neviem ako to tu chodi
@bibi14031996 tak si ten test urob
@rinka123 Určite test 😉 Tiež som mala slabú, resp. špinenie, to testu nebráni 😘
Este mi nemeška mz pockam do konca aprila a spravym test . Bojim sa toho sklamania že ak nebude pozitivny už 2 roky dufam a stale nič ale toto som mala prvy krat
Taku menzes že som mala začiatkom marca 5 dni take spinenie a koncom marca silne krvacanie
@ressankajanka test som si dnes spravila a bol negatívny.. tak ja neviem či len som vystrašená a stresujem alebo no neviem :(
Ja čakam ešte do stredy a urobim a uvidim ako bude držte mi palce snad bude pozitivny
Mesiačiky mi meškaju už 5 dni a mam bolesti take pichlave krče pri vaječnikoch može to byt pri tehotenstve
Zajdi za lekarom
@bibi14031996 test? Mne ani nemeskala menštruácia mala som asi 5dni pred a robila som test že len tak čo keď náhodou a bol pozitívny skoro som vtedy padla na rit 😂 o dieťa sme sa snažili ale nečakala som že to už proste prekvapko 🙂
Bohužial bola som u gynekologa a mam 6cm cistu
@bibi14031996 Juuuu to ma mrzí, veľmi, hlavne ak ste sa snažili ☹☹☹
No snažili a už 2 roky a teraz toto dal mi iba thiamin lečivy vytaminy ja nechapem čo teraz chce stou cystou robit operacie sa bojim a velmi už som zufala čo mam robyt
@bibi14031996 Tiež som mala pred rokmi cystu a vraj dosť veľkú, po menštruácii sa sama vstrebala. Gynekológ posúdi, čo s ňou, ale väčšinou sú to len hormonálne zmeny (aj v prsníkoch som mávala), nerobievali s tým nič. Držím palce!
Ja som po dvojtej laparoskopii v stredu a štvrtok ma robili a v sobotu pustili mam modrinu cez cele brucho