Menštruačné nohavičky

5. jan 2024

Ahojte, mozem menstruacne nohavicky pouzit aj pocas sestinedelia? Predtym som ich vyuzivala na menstruaciu, mam viacero ks🙂 porod sa blizi, tak uvazujem aj nad touto alternativou. Alebo radsej klasicke vlozky? Vdaka

petamich
5. jan 2024

oni su dost nepriedusne, takze na tie prve dni ja by som skor vela vetrala 🙂 takze poporodne vlozky a sietovane nohavicky ale zasa uvidis, ak nebudes mat ziadne poporodne zranenia atd. tak asi v pohode

minimalne v porodinici aspon u nas, by sa im to nepacilo, tam sa stale tvaria, ze len medzi nohy vlozka, drzat silou vole a chodit krok, sun, krok 😂

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
werony_n
5. jan 2024

Ja by som nepoužívala, pretože nemyslím si, ze to až tak vsiakne a hlavne bude to cítiť a do dňa si to musíš meniť niekoľkokrát, radšej vložky.

autor
5. jan 2024

zo zaciatku vlozka ale neskor by som vyuzila aj nohavicky. Tak uvidime, neviem co ma caka😀

pettom19
5. jan 2024

Uvidis aj podla intenzity krvacania. Ja som napriklad krvacala relativne malo, mozno kym som bola v nemocke, tak taka klasicka menstruacia. Po prichode domov to kazdym dnom slablo, takze u mna to cele trvalo mozno dva tyzdne. Urcite by som aj ja na prve dni dala poporodnu vlozku a sietovane nohavicky, ja som s tym bola v pohode. Potom, ked uz bolo krvacanie fakt minimalne, tak klasicku vlozku, ale menstruacne nohavicky by som tiez nedavala, ako uz bolo spomenute, nie je to take vzdusne, a to menstruacne nohavicky pouzivam uz nejaky ten rok. Predsa len, toto nie je klasicke krvacanie a pokial budes rodit vaginalne, radsej cim viac vetrat, nech sa aj tie zranenia zahoja rychlejsie.

autor
5. jan 2024

@pettom19 okej dakujem, ja vobec netusim ake krvacanie to bude, este som nerodila. Len sa informujem, ci ich niekto nevyuzival aj pocas 600nedelia🙂