Ahojte, mozem menstruacne nohavicky pouzit aj pocas sestinedelia? Predtym som ich vyuzivala na menstruaciu, mam viacero ks🙂 porod sa blizi, tak uvazujem aj nad touto alternativou. Alebo radsej klasicke vlozky? Vdaka
Ja by som nepoužívala, pretože nemyslím si, ze to až tak vsiakne a hlavne bude to cítiť a do dňa si to musíš meniť niekoľkokrát, radšej vložky.
zo zaciatku vlozka ale neskor by som vyuzila aj nohavicky. Tak uvidime, neviem co ma caka😀
Uvidis aj podla intenzity krvacania. Ja som napriklad krvacala relativne malo, mozno kym som bola v nemocke, tak taka klasicka menstruacia. Po prichode domov to kazdym dnom slablo, takze u mna to cele trvalo mozno dva tyzdne. Urcite by som aj ja na prve dni dala poporodnu vlozku a sietovane nohavicky, ja som s tym bola v pohode. Potom, ked uz bolo krvacanie fakt minimalne, tak klasicku vlozku, ale menstruacne nohavicky by som tiez nedavala, ako uz bolo spomenute, nie je to take vzdusne, a to menstruacne nohavicky pouzivam uz nejaky ten rok. Predsa len, toto nie je klasicke krvacanie a pokial budes rodit vaginalne, radsej cim viac vetrat, nech sa aj tie zranenia zahoja rychlejsie.
@pettom19 okej dakujem, ja vobec netusim ake krvacanie to bude, este som nerodila. Len sa informujem, ci ich niekto nevyuzival aj pocas 600nedelia🙂
oni su dost nepriedusne, takze na tie prve dni ja by som skor vela vetrala 🙂 takze poporodne vlozky a sietovane nohavicky ale zasa uvidis, ak nebudes mat ziadne poporodne zranenia atd. tak asi v pohode
minimalne v porodinici aspon u nas, by sa im to nepacilo, tam sa stale tvaria, ze len medzi nohy vlozka, drzat silou vole a chodit krok, sun, krok 😂