Ahojte potrebujem poradit mala som dostať menštruáciu 23 marca menstruacia mi chodi stale pravidelne ale teraz mi meska tehotenský test som si robila ale vyšiel negativny a na druhý deň som si urobila ďalší tiež negatívny čo môže byť príčina
@martinka13 praveze mne nikdy chodi mi stale pravidelne a uz som z toho aj nwevozna že prečo stale mi menstruacia nechodi
@123sharpej123 ja som tiež vždy nervózna. Ale nakoniec vždy príde a vsetko je ok. Kym som nemala deti, mala som celkom pravidelný cyklus. Aj ked vždy 1x v roku mi vynechal. Po druhom dieťati to mam takto rozhadzane
@martinka13 tak jedno mam dieta ale vzdy mi chodi pravidelne tak hadam bude vsetko ok
@123sharpej123 držím palce a určite je všetko ok
@martinka13
@martinka13 dakujem pekne
Bude to stresom, aj mne meškala teraz 5 dni. Ale tehotná nemám byť z čoho 😃 takže som vedela že to bude len nieco takéto. Ak nemáš iné ťažkosti čo by nasvedčovali nejaký zápal, tehotenské testy sú negatívne tak určite to bude stres. Minule mi dokonca 2 týždne meškali keď som mala stresy nervy kvoli práci a rodinnym problémom, vsetko sa nakopilo a hop, meškali. Bola som vtedy aj u gyn, tá mi potvrdila že to je kvoli nárocnému obdobiu lebo nevidela žiadnu zdravotnú príčinu. Vtedy som si dala doma víno červené a za 2 dni prišli. Vyskúšaj sa uvolniť a aj to víno aj keď každej nemusí zabrať, ale je dobré na krvinky.
@gabika0825 dakujem pekne urcite vyskusam
Tento mesiac aj mne mešká. Možno stresy. Mne sa to ale stáva castejsie. Mám cyklus okolo 30 dní, no niekedy 26 a niekedy 38 🙃