Ahojte je to asi dosť blbá téma 😅 ale potrebujem poradiť.Už dva mesiace vyberáme s manželom meno pre nášho budúceho miláčika.Čas sa kráti a za dva týždne ho máme doma.No my stále nevieme aké meno mu dať.Prosím Vás dajte nám niake rady.Pozerala som veľa na internete,hľadala v psích kalendároch ale zatiaľ nás nič neoslovilo no povedzte dali by ste psovi meno Dominik alebo Ondrej? 😀 Ako sa volajú vaši miláčikovia? 🙂 Ďakujem za rady 🙂
ahojki.no dobra tema.my mame Rexa rocneho certa labradora.nas stryc maju hnedeho labradora tiez rocny a vola sa Natan.vy budete mat fenku ci psika?my sme mali este Benna,Citu,Peggy.su rozne mena.Roky,Dak,Eggy,Rony,Brit,Bela,Aron,Kim.ved pohladaj este na nete.este aj Kubo,Fifina,Sofia.aku rasu budete mat?
my mame zlateho retrievera - Kyra
mi sme mali trpaslic,pudlika a volal sa SANNY,
tiez pekne meno. 😉
my máme:Max,Artrur a Cupko(toto je z kaledára psích mien 😀 😀 ),mali sme aj hufka,ale ten už nežije(tiež to bolo meno z kalendára psích mien)
mamamartinka
Budeme mať psíka.Fuzáča.Ja už neviem hľadala som asi všade mám tu asi 150 papierov vytlačených s menami.
Inak moja malá je Ema Sofia 😅 😀
Myslím, že to záleží od rasy psa. Lebo napríklad pre vlčiaka sa Fifinka nehodí 🙂 My máme Muffyho a Viki - yorkerske teriéry a bernského Susan. Potom sa mi ešte páčia: Tomi, Adelka, Hugo, Rexo, Robin, Milly, Sam, Dotty, Robi...... A budete mať samicu alebo samca?
Sanny je veľmi pekné meno 😵 ale asi pre fenku však 🙂
Budeme mať psíka 😉 🙂
tak neake snad najdete.mne sa aj ten natan paci.
Nie bol to pes ,ale uz je 4 roky v nebi,bol akoze slnko,,moje
No náš sa volá Zoro. 🙂 Aj je celý čierny ako zoro pomstitel. 😀
Pekné 🙂 hneď ide na zoznam 😉 Ďík
taaaaaaak my sme mali Frym, Argo a teraz mame Benny. Z feniek to bola Gina a Lady a starka ma Bodku 😎
inac na okoli tu mame,Kiku,BENA,KEJSI,DANYHO,BLOKYHO,ako ten z miazgovcov,dalej MIKIHO,TOMYHO,
vybrali ste?
Zatiaľ nie 😅
ja mam yorkshira Dastyho 😉
nas Samko ked uvidel prvy krat nasho labradora povedal "AJA" a od vtedy mame Ajku...inac mala byt Ambra.., svokrovci maju Nera, tiez labradora
Falko... 😀
my mame maltezacika Kitty a volame ju aj kituska alebo kitusa.
my mame jazvecika Pupka...uz ma devat rokov a ked sme si ho brali ako malinke steniatko tak mal velike brusino a odvtedy je Pupko 😎
pes: Budvar / kocúr: Mafin 😀
kamoš má psa Fera 😀
suseda na zahrade ma psa,čo sa volá Tomáš a to som si zo začiatku myslela ,že volá nejaké dieťa 😅 😅
No a my keď sme mali psíkov ešte na dedine tak mená boli Astor a Cézar a fenka Rita 😉
my máme Dina,je to už asi treti Dino 😅 (ešte od mojich detských čias a rodiny Flinstovnovcov 😀 ) svokrovci maju psa menom Goro 😀 a kocura Miša 😀 , no a moja teta ma psíka menom Blesk,ale volaju ho Fufo 😝
ja mam Arku, aj ked som povodne chcela Saru... ale ked som ju zbadala, tak som zistila, ze Arka sa jej hodi a uz na to meno aj reagovala 😉
fuzac mi evokuje meno Robin 😉 (aj ked viem, ze robin bol terier)
millgoret - si ma pobavila. Ja som pocula, ze jeden mal huskyho a dal mu meno indianske TAKAKOTY, a jedna znama sa ho pytala: ako sa vola ten pes? a on: Takakoty. A ona na to: Janka podsem!!! 😀 😀
Jeden sused mal psa Suhaja a Rumcajsa. Bodrik sa mi paci najviac.
Oproti sused ma psa AKO, a druhy ASO 😉
moja suka sa bude volat Leidi 🙂
anarida : už keď z toho tu nevyberieš čo ti baby píšu tak .... 😉 ,podľa mňa asi prídeš psíkovi na meno ,keď ho uvidíš,potom budeš vedieť čo mu pristane... 😉
Ja mám doma Ejmee 😉 ale veľmi sa mi páčia mená Gimy,Atrey,Leo 😉