Ahojte 😊 Ideme si s mužom kúpiť psíka, máme ho už rezervovaného a potrebujeme mu vymyslieť meno. Hľadali sme všetko rôzne, mytológické, severské, z filmov ako Harry Potter alebo Pán prsteňov, nič sme ešte nenašli, čo by nás zaujalo 🙈 Máte nejaké typy? Prípadne ako sa volajú vaši maznáčikovia? 😊
garmin
My máme psíka z Déčkového vrhu - volá sa Darius (Darko) a bratia sú Drako, Duke, Diesel a Decimus Prime ;-D
Sestra má čivavu a jej dcéra ho volá reči takže aké dáš také bude
Nas sa volal Bojar.
Salem
Ja mám Twiggy a Illy - chrti
Kamoska ma Lojza. Suseda mala Čeča - cerny čokel
Lilly, emma, Rita, Lucky, Rex,Mike, Nia, Amy, Filip.... To sú mená psov, ktoré som zachytila z okolia.
Fenku mame a volá sa Kajla.🙂
My mame fenku, vola sa Nala a psik sa vola Punťo 😄.
@janka0215 zalezi aka to je rasa.ak to je drobne plemeno,bolo by vtipne volat ho napr.Rex,a tiez ak je to napr.pitbul,nebude sa volat Poppy.
My mame cierneho dlhosrsteho ovciaka,meno ma z chov.stanice - Ares, a vystihuje ho.
Mne sa pre psa paci meno Bazil
Záleží aj na tom ake je to plemeno...neviem si predstaviť že by sa nejaký pitbull alebo doberman volal Bodrik 🙂
Mame psa a vola sa Čips 😁
@blondie333 náš je íčkový - Ixo. Nejde mi to ale nejak dole krkom a ak do dvoch týždňov nahlasime iné meno, vedia mu ho dať cez pomlčku do papierov za meno Ixo 🙂
Marvin, Eliot 🙂
Tak pre zaujimavost nasa fenka sa vola Mina - podla tej hlavnej postavy v drakulovi 😂 zrovna sme kukali film a muz cital knihu ked sme ju sli adoptovat... tento rok sa mi.narodil syn a vola sa.Vladko - po nasich otcoch, ale uz ma napadlo aby si ludia nemysleli ze pomenuvavam vsetkych podla postav z drakulu 😂
Napíšem mena čo mali moji psy v živote.. tom (podľa tom a Jerry, našla som ho tulaveho na ulici), aslan (podľa narnie), deva (čítaj tvrdo, vzniklo z Devil, našli sme ju priviazanu o strom a keď sme ju viezli k veterinárovi ozvracala nám celé auto a nevedela sa ukludnit), muffin (otvorila som náhodne slovník a vybrala pekné slovo), mini (vymyslel syn, keď sme našli malinkeho psíka na ulici v snehu), das (das bol dasty, lebo patril najprv niekomu inému, ale mne sa to nepáčilo tak som to skrátila)
@janka0215 A o aké plemeno ide?