Meno pre maltezáčika

minnie55
13. sep 2014

Rozhodli sme sa kupit steniatko maltezacika a teraz si lamem hlavu nad menom. Poradite mi nejake pekne "chlapcenske" meno ? Zatial u nas vyhrava Nathan, ale rada sa necham inspirovat.

marylis
13. sep 2014

@minnie55 My mame tiez maltezacika a vola sa Simba 🙂

stary_ujco
13. sep 2014

Chudák mamička, čo bude so svojim nathankom na ihrisku, keď budeš volať na psa...
Pes sa má volať ako pes.

959touareg
13. sep 2014

SOPEĽ...krasne to meno. ked pocujem odvedla ako na psa volaju, idem do kolien. 😀 a ver tomu. to meno si vsimne kazdy a kazdemu vycari usmev na tvari.a nechces urobit pekny den ludom? 😉 ved psovi je to jedno ako na neho volas. on si zvykne na kazde meno.

pribinak
13. sep 2014

Zavolas nathan a dobehne 10 početných ufulanych okatych chlapčekov 🙂 co tak Beni

minnie55
autor
13. sep 2014

ľutujem, že som vôbec chcela radu.....dopadlo to tak, ako vždy......debilné poznámky....... 😒

zita19
13. sep 2014

@minnie55 vykasli sa na tie komety. Nas hafan sa vola Max. Ked ma nastve tek je Maximilian 😀 😀 Uz vie, ze je zle, ked kricim Maximilian 😅 😅 😅
Kamoska ma syna Maxa, berie to v pohode. Dalsia z okolia sa tvari urazene. Ked idem vonku, tak ku mne vsetci dvojnohi Maxovia z hriska nebezia na zavolanie Obcas ani ten 4nohy s chvostom...
Daj si meno ake chces. Aj tak na neho budete volat Naty, k nohe!

linda20111
13. sep 2014

@minnie55 Podla mna Nathan je dobre meno pre psika, susedov pes sa tak vola. Len chcem poradit aby si si dobre overila od koho psika kupujes, nekupovala od mnozitelov ktori chovaju zvierata v zlych podmienkach a radsej si kupila psika s PP, ak na to nemas tak vziat nejakeho z utulku. Kosicky utulok je totalne preplneny psikmi a dalsie odchytene psy sa utracaju kedze pre nich miesto nieje.

nikawero12
13. sep 2014

@minnie55 vykašli sa na debilné poznámky ľudí. Bude to tvoj pes a vyber mu meno aké uznáš za vhodné. Ked chceš Nathana, tak daj Nathana a basta.

tykat
13. sep 2014

V mene psa by malo byť R, Č, Š alebo Ž...aby dobre reagoval...takže čo tak Sherry? Cherry? Chilli? Shadow? Čiko? Čivo? Jessy? Reggi? Roxy? Richie? Charlie? Chocklit?

minnie55
autor
14. sep 2014

@marylis
@linda20111
@nikawero12 tak nakoniec sme si dnes priniesli domov Olivera 🙂)))
Ďakujem vám dievčatá za rady, som rada, že sa tu nájdu aj super baby 🙂

jabadaba
14. sep 2014

@minnie55 štefan! 😀 A ked bude zly, tak Pista! 😀

jabadaba
14. sep 2014

@stary_ujco to hej, bude to chudak mamicka, az sa oduje na to, ze niekto ma psa s menom jej dietata! Chudak duchom. Co je na tom take desne urazlive?

gladiola
14. sep 2014

Moje deti majú mená ako psi, dokonca mladšia možno aj inšpirovaná psom (nie, nevolaju sa Dunčo a Rex). A mne to pripadá vtipné, A sa na tom zasmejeme. Ved to je milé. Ja som presvedčená, že moje deti majú najkrajšie mena na svete, a takáto hlúpostička má nevyvedie Z miery 😉