Ahojte, poraďte meno pre macicku 🙂
mia
Scheba..
My sme vzdy davali exoticke narodne jedlo: Sushi, Chimichanga. Najdi krajinu, o ktorej snivas, ze by si tam chcela ist. Pozri z tej krajiny jedlo, mesto alebo cokolvek, co Ta zaujme. Tak budes o krok blizsie k svojmu snu
Chanel,Miu,Prada
Binka
Sissi
Nase su Mia, Lili a Lila 😊
Naša Majka ( živá konzerva, hafan jej prv nedal pokoj, potom spolu spávali v búde ) a jej mačatá Mara a Gita .. lebo sa narodili na Margitu.
Lojza
U nás od istého veku vymýšľa mačkám meno syn, takže aktuálne máme: Labka, Ňufka. Mali sme: Sivka, Kráska, Bacuľka, Félixka (lebo najprv to vyzeralo na kocúra). Z kategórie, čo nevymýšľal syn, sme ešte mali: Cecilka, Mačka, Murka.
S kocúrmi to bolo podobne: Belko, Čierko, Pásik... 😁 Terajší sa volá Cicero, ale to som mu dala ja.
susedia majú Ťapku, to je také milé. Náš tlstý, pažravý kocúr je Garfield, ale je úplne jedno, ako sa volá, lebo na meno vôbec nepočúva. Jeho meno je dobré akurát tak pre psa, pretože tomu keď povieme "nájdi Garfielda", tak ho nájde
Micinka, Murinka, Labka, Ťapka, Škvrnka, Vločka, Snehuľka, Mišuľa (pôvodne to bol Mišo, ale vykľula sa z neho mačka 🐱), keby to bol kocúrik tak Chlpáčik, Uško, Chvostík, Murko, Miško, Fliačik.
Keď budem mať raz mačku bude sa volať Bazalka, kocúr bude August.
Labka...
My máme Albu a šedého kocúra Gandalfa
Moja sa vola Stella. Ked som mala kocurika volal sa Kewin
@nique to znie zaujimavo… ale ked sa zamyslim ani som nerozmyslala takto ako vy ale macka ma meno podla ulice v mojom oblubenom meste v IT vlastne:D
Naša je Murinka 😉
Nasa sa vola Stella, Stellka
Ťapinka.