Ahojte, za týždeň k nám príde toto krásne stvorenie, je to fenočka jazvečíka a ešte pre ňu nemáme meno. Doteraz sme už mali viacero psíkov a vždy sme meno vymysleli rýchlo, ale tentokrát sa tak snažíme nájsť krásne meno, až sa nevieme rozhodnúť. Uvažujeme nad menami Bonnie, Luna, Bella alebo Apple, ale stále to nieje ono 🙂 Aké mená majú vaši milačikovia ?
Kamošov fenka sa volala Malajka, už je tomu asi 20 rokov dozadu a stále si spomeniem na to pekne meno🙂
My mame jazvecicku (krizenec) a vola sa Bela. Ale mali sme v minulosti Mášu (to som chcela teraz, ale syn vybral meno Bela) a Teru 🙂
Mne sa pači Ebby ale aj hore spomínané mená Bonnie, Luna, Bella a Apple su veľmi pekne 🙂
my mame doma Majlu, poznam este jazvecicku Megginku, potom Arya, Dona....paci sa mi aj Tara, Nela, Dana
kamoska mala macky kiwi a viky... kiwi je super :D .. alebo potom podobne kimi
my mame Ella a volame ju aj Ellinka...fr.buldoček
@zuzuzu3 my sme mali fenku jazvecika ked som mala 8 rokov... zial ju po roku zrazilo auto 🥺 volala sa Dasta, navzdy ostane v mojom ❤ nikdy sme si uz ziadneho psika potom nezaobstarali....
@silvika99 mala som 11 rokov jazvecicku. nie su extremne stekave, su bystre a velmi chapave, len musis objavit co na tu tvoju funguje. inac su tvrdohlave ale je to skor smiesne nez neprijemne :D ... ja som si ju vybrala k dcere ked sa narodila. prislo mi to uplne vhodne plemeno pre male 0-10 rocne dieta. aj ked sa dcera ucila chodit, tmolila sa na dvore, neskor sa spolu nahanali, hravali. dcera mala vlastne vzdy vyskovu aj vahovu prevahu. jazvecici su uzasni 🙂
@silvika99 od môjho detstva sme mali doma jazvečíkov a keď som sa vydala, tak sme si tiež kúpili jazvečíka. Je to moja srdcovka. Áno sú to lovci, duriči a vyhrabávači všetkého čo zasadím v záhrade, ale sú úžasní 🙂 Ja mám pred väčšími plemenami rešpekt, takže mne sedia aj veľkosťou a majú krásne očká 🙂
Poznám jazvecicu Berthu. Perfektna kamoska
V okoli mame jednu rodinku, maju 2 jazvecikov - jedna sa vola Salamka a druha Klobaska - normalne na nich tak pokrikuju pri venceni a ked neposluchaju, tak su Salama a Klobasa :D
Ake meno Ti pripomina, take jej daj, ma pekne velke oci. Ocina, ocko, usko. My sme to tiez riesili pred mesiacom, dali sme meno nasmu steniatku Uni v skratke ako Unicorn alebo Unique.
@modrava mame aj 3,5 rocneho labradora a toho teda nie je skoro vobec pocut, ale ona steka na vsetko co sa hybe aj nehybe a to ma len 7 mesiacov 😂 a obzvlast ked na nu kricime aby prestala tak zacne este viac a ked ideme po nu aby bola ticho tak sa rozbehne druhym smerom a ma z toho zabavu 😀
@kiwi3 to je merle zafarbenie, tiez takeho mame 🙂 vznika krizenim, tu je nieco o tom https://www.dogee.sk/dogee-blog/merle/
my mame Laru. stale sa mi to meno paci. dcerka ju vola Larunka