Meno pre fenku jazvečíka

zuzuzu3
11. jún 2020

Ahojte, za týždeň k nám príde toto krásne stvorenie, je to fenočka jazvečíka a ešte pre ňu nemáme meno. Doteraz sme už mali viacero psíkov a vždy sme meno vymysleli rýchlo, ale tentokrát sa tak snažíme nájsť krásne meno, až sa nevieme rozhodnúť. Uvažujeme nad menami Bonnie, Luna, Bella alebo Apple, ale stále to nieje ono 🙂 Aké mená majú vaši milačikovia ?

janulka182
11. jún 2020

my mame Laru. stale sa mi to meno paci. dcerka ju vola Larunka

83lenka83
11. jún 2020

Kamošov fenka sa volala Malajka, už je tomu asi 20 rokov dozadu a stále si spomeniem na to pekne meno🙂

miskaska
11. jún 2020

My mame jazvecicku (krizenec) a vola sa Bela. Ale mali sme v minulosti Mášu (to som chcela teraz, ale syn vybral meno Bela) a Teru 🙂

ina009
11. jún 2020

Mne sa pači Ebby ale aj hore spomínané mená Bonnie, Luna, Bella a Apple su veľmi pekne 🙂

zdencaaaa
11. jún 2020

my mame doma Majlu, poznam este jazvecicku Megginku, potom Arya, Dona....paci sa mi aj Tara, Nela, Dana

lealeuska
11. jún 2020

@zuzuzu3 thia 😜

modrava
11. jún 2020

kamoska mala macky kiwi a viky... kiwi je super :D .. alebo potom podobne kimi

zdencaaaa
11. jún 2020

@zuzuzu3 pridaj sa do skupinky Psickari a psickarky. Je nas tam vela a baby ti urcite pomozu s vyberom aj s ostatnymi vecami ohladom haviny ;)

zuzuzu3
autor
11. jún 2020

@zdencaaaa ˇďakujem, hľadala som a nenašla som, tak skúsim ešte raz 🙂

zdencaaaa
11. jún 2020

@zuzuzu3 si v tej skupine 🙂

zuzuzu3
autor
11. jún 2020

@zdencaaaa hej super, už som to našla 🙂 ďakujem pekne 🙂

tamichloe
11. jún 2020

my mame Ella a volame ju aj Ellinka...fr.buldoček

silvika99
11. jún 2020

@zuzuzu3 prosím vás čo máte jazvecikov aké sú to povahy? Stekajú veľa? Sú naozaj tvrdohlavé ako sa o nich hovorí? Mne sa strašne páčia

alchemilkazltozelena
11. jún 2020

@zuzuzu3 my sme mali fenku jazvecika ked som mala 8 rokov... zial ju po roku zrazilo auto 🥺 volala sa Dasta, navzdy ostane v mojom ❤ nikdy sme si uz ziadneho psika potom nezaobstarali....

modrava
11. jún 2020

@silvika99 mala som 11 rokov jazvecicku. nie su extremne stekave, su bystre a velmi chapave, len musis objavit co na tu tvoju funguje. inac su tvrdohlave ale je to skor smiesne nez neprijemne :D ... ja som si ju vybrala k dcere ked sa narodila. prislo mi to uplne vhodne plemeno pre male 0-10 rocne dieta. aj ked sa dcera ucila chodit, tmolila sa na dvore, neskor sa spolu nahanali, hravali. dcera mala vlastne vzdy vyskovu aj vahovu prevahu. jazvecici su uzasni 🙂

zuzuzu3
autor
11. jún 2020

@silvika99 od môjho detstva sme mali doma jazvečíkov a keď som sa vydala, tak sme si tiež kúpili jazvečíka. Je to moja srdcovka. Áno sú to lovci, duriči a vyhrabávači všetkého čo zasadím v záhrade, ale sú úžasní 🙂 Ja mám pred väčšími plemenami rešpekt, takže mne sedia aj veľkosťou a majú krásne očká 🙂

ckatka
11. jún 2020

Poznám jazvecicu Berthu. Perfektna kamoska

sasesoe
11. jún 2020

@zuzuzu3 my sme mali Perlu, aj ked nie psika, ale to meno sme vyberali my - deti, tak to bolo super 🙂

malebiele
11. jún 2020

@zuzuzu3 jeej my mame tiez takehoto merle jazvecika, vola sa Moly 🙂

nafka0483
11. jún 2020

V okoli mame jednu rodinku, maju 2 jazvecikov - jedna sa vola Salamka a druha Klobaska - normalne na nich tak pokrikuju pri venceni a ked neposluchaju, tak su Salama a Klobasa :D

sandrusa777
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zinulienka
11. jún 2020

Ake meno Ti pripomina, take jej daj, ma pekne velke oci. Ocina, ocko, usko. My sme to tiez riesili pred mesiacom, dali sme meno nasmu steniatku Uni v skratke ako Unicorn alebo Unique.

malebiele
11. jún 2020

@modrava ze nie su extremne stekave, tak to na nasu neplati, ta steka este aj na vzduch mam pocit 😂

h2
11. jún 2020

@nafka0483 Super! 😁👍

modrava
11. jún 2020

@malebiele fakt? nasa bola celkom ticha. kamosi maju tretiu jazvecicku a iba ta posledna je hlucnejsia :D

malebiele
11. jún 2020

@modrava mame aj 3,5 rocneho labradora a toho teda nie je skoro vobec pocut, ale ona steka na vsetko co sa hybe aj nehybe a to ma len 7 mesiacov 😂 a obzvlast ked na nu kricime aby prestala tak zacne este viac a ked ideme po nu aby bola ticho tak sa rozbehne druhym smerom a ma z toho zabavu 😀

modrava
11. jún 2020

@malebiele ja som mala potom springerku a ta spravila prvy raz haf asi po roku. uz som sa bala ze je nema 😂 .. dcera jej pustala z youtubu videa ako naucit psa stekat 😀

malebiele
11. jún 2020

@modrava 😂😂😂

kiwi3
11. jún 2020

@zuzuzu3 jezis, to je nieco nadherne. ja milujem jazvecikov. a to je inak prosim ta aky "typ" tento "farebny"? take som zacala vidat len v poslednej dobe. inak z tych tvojich mien sa mi paci bella - pekna, lebo to na nu sedi

malebiele
11. jún 2020

@kiwi3 to je merle zafarbenie, tiez takeho mame 🙂 vznika krizenim, tu je nieco o tom https://www.dogee.sk/dogee-blog/merle/