Meno pre dieťa - Simeon😍

7. dec 2020

Prosim vas, vola sa niektorej z Vas chlapcek s menom Simeon? Kedy oslavuje meniny? Ako reagovalo okolie resp.ci ho nevolali simon, šimon? Dakujem🤗

anjelicek26
7. dec 2020

Simeon mame co pozeram v nemeckom kalendari 8.10., na slovensku asi na Simona. A dieta s takym menom nepoznam, tieto starohebrejske mena teraz moc nie su v oblube. Co sa tyka toho, ako ho bude volat okoli, tak asi Simi.. cas ukaze.

lenkakravcova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mmmonika
7. dec 2020

Spolužiačka má syna Simeona. Oslovujú ho Simeonko. Meniny oslavuje na Šimona v októbri.

nikpa
7. dec 2020

Ja poznam, dobrý známy je Bulhar a preto si vybrali toto meno. Podla mna je krásne a nevšedné. Ale kedy oslavuje meniny veru neviem 😀 volaju ho Simi alebo Siminko, teraz uz je pubertak tak vacsinou proste len Simeon

spadnutaslivka
7. dec 2020

poznám 3 Simeonov, normálne ich volajú Simeon, možno Simi, ale to málokto. Zväčša normálne Simeon.

engynka
8. dec 2020

Ja zas poznam takeho ale s priezviskom.

betinaack
26. dec 2020

My máme Simeona - 6 mesiacov. Okolie to prijalo veľmi dobre, páči sa im. Doma ho voláme "Simčo" 😁 ale inak normálne - Simeon. Pre mňa to bolo to najkrajšie mužské meno aké poznám, aj manželovi sa páčilo. Meniny Simeonovia oslabujú v rozširenom SK kalendári - 18.2.

robinotina
10. mar 2023

@betinaack aj my mame Simeona,už ma.6r. a stále je to moje najkrajšie meno pre chlapca veru..teraz čakáme ďalšieho chlapca a mam.dilemu ci Gregor,Zachariáš alebo Zachej

misela103
19. feb 2024

Ahoj moj muz je Simeon a meniny ma 18.februara. volaju ho Simon Saimon ale o jeho meminach vie malinko ludi veru

zafir01
19. feb 2024

aj moj 6 rocny je Simeon . oslavoval vcera . volame ho Simeon ( ake prekvapko, ze ? 😀 ) , ale aj Simo, a v skolke Simi , a niektore deti ze " Simejonko "

martul
19. feb 2024

Ja poznám, ale bohužiaľ ho nikto tak nevolá. Hovoria mu Simo a to nie je nič moc. Simi je dievčenské podľa mňa

veroniktokarcik
11. máj 2024

@robinotina dobrý deň, presne tieto mena máme v hľadáčiku aj my 🙂 čakáme druhého chlapca , prvý je Joachim a nevieme sa rozhodnúť 🙂 muž chce Gregor ja Simeon alebo zacharias , aké ste vybrali nakoniec?🙂

robinotina
11. máj 2024

@veroniktokarcik Gregor...ale ja.som.chcela Zachariáš veru..troska ľutujem.uz.Inak Joachim nádherné tiež meno.Synov spolužiak sa tak volá....všetky biblicke sa nám páčili iež.Tak ťažko sa je rozhodnúť,...prajem vám aby ste boli spokojní obaja rodičoa s vyberom