Prosim vas, vola sa niektorej z Vas chlapcek s menom Simeon? Kedy oslavuje meniny? Ako reagovalo okolie resp.ci ho nevolali simon, šimon? Dakujem🤗
Spolužiačka má syna Simeona. Oslovujú ho Simeonko. Meniny oslavuje na Šimona v októbri.
Ja poznam, dobrý známy je Bulhar a preto si vybrali toto meno. Podla mna je krásne a nevšedné. Ale kedy oslavuje meniny veru neviem 😀 volaju ho Simi alebo Siminko, teraz uz je pubertak tak vacsinou proste len Simeon
poznám 3 Simeonov, normálne ich volajú Simeon, možno Simi, ale to málokto. Zväčša normálne Simeon.
Ja zas poznam takeho ale s priezviskom.
My máme Simeona - 6 mesiacov. Okolie to prijalo veľmi dobre, páči sa im. Doma ho voláme "Simčo" 😁 ale inak normálne - Simeon. Pre mňa to bolo to najkrajšie mužské meno aké poznám, aj manželovi sa páčilo. Meniny Simeonovia oslabujú v rozširenom SK kalendári - 18.2.
@betinaack aj my mame Simeona,už ma.6r. a stále je to moje najkrajšie meno pre chlapca veru..teraz čakáme ďalšieho chlapca a mam.dilemu ci Gregor,Zachariáš alebo Zachej
Ahoj moj muz je Simeon a meniny ma 18.februara. volaju ho Simon Saimon ale o jeho meminach vie malinko ludi veru
aj moj 6 rocny je Simeon . oslavoval vcera . volame ho Simeon ( ake prekvapko, ze ? 😀 ) , ale aj Simo, a v skolke Simi , a niektore deti ze " Simejonko "
Ja poznám, ale bohužiaľ ho nikto tak nevolá. Hovoria mu Simo a to nie je nič moc. Simi je dievčenské podľa mňa
@robinotina dobrý deň, presne tieto mena máme v hľadáčiku aj my 🙂 čakáme druhého chlapca , prvý je Joachim a nevieme sa rozhodnúť 🙂 muž chce Gregor ja Simeon alebo zacharias , aké ste vybrali nakoniec?🙂
@veroniktokarcik Gregor...ale ja.som.chcela Zachariáš veru..troska ľutujem.uz.Inak Joachim nádherné tiež meno.Synov spolužiak sa tak volá....všetky biblicke sa nám páčili iež.Tak ťažko sa je rozhodnúť,...prajem vám aby ste boli spokojní obaja rodičoa s vyberom
Simeon mame co pozeram v nemeckom kalendari 8.10., na slovensku asi na Simona. A dieta s takym menom nepoznam, tieto starohebrejske mena teraz moc nie su v oblube. Co sa tyka toho, ako ho bude volat okoli, tak asi Simi.. cas ukaze.