Meno pre bábo, páči sa vám meno Tamia?

anavipredam
28. dec 2018

Ahojte, dáke odporúčania na pekné mená?Aj pre chlapčeka aj dievčatko. Čo hovoríte na dievčenské Tamia? 🙂 ďakujem za návrhy už vopred 🙂

miminkaaa3
28. dec 2018

@anavipredam no my cakame tiez babo ale vobec netusim ake dame meno..mne sa nepaci ziadne 😕

anavipredam
autor
28. dec 2018

@miminkaaa3 Ja som na tom zatiaľ podobne viac menej. Kedy máte termín? 🙂

janinah
28. dec 2018

Ja nie som za zahraničné a čím exotickejšie,ak žijete na SK,ja som za Aničky,Zuzanky a Katarínky,je to milé a naše.....tiež sa musí hodiť k priezvisku a toto tu nik nenapíše.

eriksonka1234
28. dec 2018

@anavipredam mne sa Tamia aj Tamara páči a celkovo mena s dvojhlaskami, preto mam Damiána a veľmi som chcela Sofiu, nakoniec máme Sabinku, to vyberali moji chlapi

anavipredam
autor
28. dec 2018

@janinah pravdaže sa človek pozerá aj na priezvisko, preto čakám rôzne aletrnatívy a snáď sa už pre niečo rozhodneme.

anavipredam
autor
28. dec 2018

@eriksonka1234 Damiánko je tiež pekné. Ďakujem za názor 🙂 človek sa pozerá aj nato aby to pekne vyznelo pri malom drobcovi a hodilo sa to aj ako dospelákovi.

jany149
28. dec 2018

@anavipredam Tamia je pekné meno, ale treba prihliadať na priezvisko, aby sa k tomu hodilo.....vo svojom okolí poznám také z tých netradičnejších napr. Evan, Simeon....,.dievčenské neviem poradiť

anavipredam
autor
28. dec 2018

@jany149 aj priezvisko je také zaujímavejšie a nie typický Janko Hraško. Takže preto pozerám v kalendári aj tie ďalšie variácie pri našich menách, ďakujem. 🙂

edithp
28. dec 2018

Mne sa paci Rebeka, je to také netradičné meno, a u nás skoro žiadna nie je 🙂

leiiiy
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kacero007
28. dec 2018

Pre dievčatko napr. Amélia 😉 My máme 11mes slečnu a ešte stále sa väčšina ľudí s týmto menom nestretla.. Aj Tamia je pekné, len tu treba prihliadať aj na priezvisko, aby sa k sebe hodili (môj názor). A chlapčenské teraz fičí dosť Maxim, Mateo, Matias, Teo,.. My máme Filipa ;)

leiiiy
28. dec 2018

@anavipredam mne sa páčia zahraničné mená ako Aiden,Austin a dievčenské Alaïa alebo Elle . Ale ak by si chcela dať bábu nejaké slovenské meno tak (ch) Benjamín,Christián (d) Melisa,Rebeka 😊 a Tamia je naozaj pekné meno

anavipredam
autor
28. dec 2018

@leiiiy ďakujem krásne za názor, inšpirácia tam je 🙂

anavipredam
autor
28. dec 2018

@kacero007 ďakujem, pekný výber 🙂

dagmamar738
28. dec 2018

@anavipredam dagmar😘

gir
29. dec 2018

Ja mám Damián,Marko a keby bolo dievčatko tak Karolína

andrejka1974
29. dec 2018

ja mam doma Juraj po tatovi, šimon,matúš a dievky Diana, Sindy, Riana

conspi
29. dec 2018

@anavipredam my sme dcére dali meno Terézia. Keby bolo druhé dievčatko bola by Liliana. Narodil sa chlapec a rozhodovali sme medzi menami Boris, Dávid a Viktor. Dcére rozhodla. Vybrala Viktora 🙂

vektricka16
29. dec 2018

@anavipredam dievcencenske: Natalia, Barbora🙂
chlapenske: Simon 🙂

catherinah
29. dec 2018

Timotej, Teodor, Teo, Tadeáš, Tobias,

bronislavka
29. dec 2018

@anavipredam Tadeáš a Aurélia ☺

lechtivka
29. dec 2018

My sme konečne vybrali pre dievcatko Paulina a pre chlapca mame Vladimír🙂

tinatitti
29. dec 2018

My sme sa rozhodli pre Oliviu a chlapček Oliver.

sofia1
29. dec 2018

@anavipredam Pekne meno a ešte som také ani nepocula.😊

sofia1
29. dec 2018

Páči sa mi Bruno,Braňo

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mpg
29. dec 2018

@anavipredam Lepšie by sa mi páčilo meno Timea, aj Amélia je pekné.

kristiii
29. dec 2018

@anavipredam Tamia je fajn, paci sa mi aj Melania, Vanesa, Nataly..pre chlapca Lukas, Viktor, Alex

sinda11
29. dec 2018

@anavipredam ahoj mi máme doma Timeu a keď som bola tehotná tak pre chlapca sme mali vybrané buď Leonard alebo Artur

miminkaaa3
30. dec 2018

@anavipredam mame termin 7.7 a vy?